Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης να προσθέσω οτι δεν υπάρχει overkill. Τα παιχνίδια μήνα με τον μήνα και κυκλοφορία με την κυκλοφορία βαραίνουν. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κάρτες κάθε 6 μήνες. Το να παίρνεις καινούργια κάρτα για να παίζεις σε υψηλότερες της FHD αναλύσεις και να έχεις τα ίδια fps που θα είχες στα 1080 με μια υποδεέστερη κάρτα δεν είναι λύση. Καλύτερα τώρα overkill για να σηκώνει άνετα στα 1080 και τους μελλοντικούς τίτλους.

Συμφωνώ εν μέρει
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σημαντική ανακοίνωση από την Nubisoft.

http://blog.ubi.com/a-message-from-the-assassins-creed-team

This year, we also are stepping back and re-examining the Assassin’s Creed franchise. As a result, we’ve decided that there will not be a new Assassin’s Creed game in 2016. Since the release of Assassin’s Creed Unity, we’ve learned a lot based on your feedback. We’ve also updated our development processes and recommitted to making Assassin’s Creed a premier open-world franchise. We’re taking this year to evolve the game mechanics and to make sure we’re delivering on the promise of Assassin’s Creed offering unique and memorable gameplay experiences that make history everyone’s playground.

Δημοσ.

Το patch απο μονο του δεν ειχε κανει τιποτα με την αποδοση σε SLi.. Με τον 361.91 υπαρχει πλεον πολυ μεγαλη διαφορα σε SLi σε αποδοση (αυξηση 45-50% σε σχεση με το προηγουμενο scaling που ηταν για τα πανηγυρια δηλαδη περιπου 10%)

Πλεον το παιχνιδι ειναι απολυτα playable για εμενα και ηρθε στην ωρα για να παιξω το Jack the Ripper που το ειχα καθυστερησει για αυτο το λογο..

Δημοσ.

Σε 4Κ παίζεις για αυτό χρειάζεσαι το sli να φανταστώ; Γιατί και με μια από τις ti (αν θυμάμαι καλά ότι έχεις) είναι αρκετή μέχρι 1440p.

Δημοσ.

Δυσκολεύομαι πολύ να τερματίσω το Syndicate, δεν ξέρω αλλά έχω βαρεθεί την ζωή μου, θεωρώ ότι το story δεν έχει απολύτως κανένα νόημα και το μόνο που κάνεις είναι να σκοτώνεις διαφορετικά targets όπως ακριβώς και στα προηγούμενα. Το παιχνίδι θέλει ριζικές αλλαγές.

Δημοσ.

Σε 4Κ παίζεις για αυτό χρειάζεσαι το sli να φανταστώ; Γιατί και με μια από τις ti (αν θυμάμαι καλά ότι έχεις) είναι αρκετή μέχρι 1440p.

Ναι πριν  χρειαζοταν να κανω υποχωρησεις γιατι ημουν στα ~30-32 FPS περιπου με ολα on χωρις AA.. Τωρα ειμαι στα ~43-45FPS στις απαιτητικες σκηνες..50αριζει και 60αριζει ανετα σε πολλα σημεια αλλα σου βαζω το κατωτερο.. Και δεν κολλαει πουθενα εχει γινει και memory optimization..

Για 1440p αρκουσε και μια ναι και πριν..

Δυσκολεύομαι πολύ να τερματίσω το Syndicate, δεν ξέρω αλλά έχω βαρεθεί την ζωή μου, θεωρώ ότι το story δεν έχει απολύτως κανένα νόημα και το μόνο που κάνεις είναι να σκοτώνεις διαφορετικά targets όπως ακριβώς και στα προηγούμενα. Το παιχνίδι θέλει ριζικές αλλαγές.

Ωραιο ηταν για εμενα και αγορασα και το Jack the Ripper που δειχνει ακομη πιο ατμοσφαιρικο.. Βασικα θελει ενα διαλειμμα οπως αποφασισαν.. Ακομη και φιλετο να τρως καθε μερα το βαριεσαι.. Αυτο ισχυει.. Εγω παντως το τελειωσα παντα απολαμβανα τα AC..

Δημοσ.

Ωραιο ηταν για εμενα και αγορασα και το Jack the Ripper που δειχνει ακομη πιο ατμοσφαιρικο.. Βασικα θελει ενα διαλειμμα οπως αποφασισαν.. Ακομη και φιλετο να τρως καθε μερα το βαριεσαι.. Αυτο ισχυει.. Εγω παντως το τελειωσα παντα απολαμβανα τα AC..

Πόσο ώρα ήταν το Jack the Ripper? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σκοτεινό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...