Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον MSN Messenger 6.1

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα τον καινούριο MSN messenger 6.1 και κάθε φορα που συνδέομαι μου λέει πως βγαίνει o messenger 6.1 και να κάνω πάλι κλικ για να ξανασυνδεθεί επειδη κάποιος υπολογιστής 'εχει μπει με αυτό το passport. μετά συνδέεται κανονικά αλλά μου λέει πώς έχει γίνει έξοδος απο την υπηρεσία msn αλλα ο messenger λειτουργεί κανονικά. μήπως το πρόβλημμα είναι επειδή υπάρχει και ο Windows messenger; Πάντως τον τελευταίο τον έχω κάνει να μήν συνδέεται αυτόματα και να συνδέεται μόνο ο MSN Messenger. Άμα μπορείτε βοηθήστε με.

Δημοσ.

Και γιατί δεν ξεφορτώνεσαι τον Windows messenger;

Εναρξη-Εκτέλεση (Statr - Run)

και εκτελείς την εντολή:

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

Ο παλιός μέσετζερ δε θα σε ξαναενοχλήσει... :)

Δημοσ.

mentor όλα ok. Έβγαλα τον Windows messenger. Δέν ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα. μετά το Reboot πάτησα να κρατηθούν οι ρυθμήσεις του messenger που καταργήθηκε. Καλά έκανα, έτσι. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο τοπικ...

edwσυμφωνα με την home page του insomnia brisketai το patch gia αφαιρεση διαφημισεων κτλ...

το εχει βαλει κανενας??

προσωπικα μου βγαζει "invalid filesize,aborting patch" poy οφειλεται αυτο?

ενω εχω ηδη κατεβασει το ελληνικο msnmessengerπου υπαρχει στην homepage tou insomnia.κ αφου ειδα οτι δεν δουλεψε το κατεβασα κ απο ελληνικο microsoft link κ παλι δεν δουλεψε το patch.

να αναφερω οτι για το ελληνικο messenger mesw λινκ apo ινσομνια ηταν ~8mb ενω κατευθειαν μεσω ελληνικης σελιδας του msn htan ~6,5.

edit:τελικα κατεβασα αλλο patch απο astalavista k λειτουργησε κανονικα...

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι τα patch ayta δουλευουν γενικα στο messenger κ δεν εχει σημασια η γλωσσα...

Τουλ.απο astalavista που κατεβασα το patch δεν αναφερει τιποτα για γλωσσες ,ειναι γενικο...

βασικα το ποστ το εκανα για να δω αν συμβαινει κ σε αλλους αυτο για το patch apo insomnia ετσι ωστε αν ειναι λαθος να αλλαχτει..

Δημοσ.

to patch mou bgazei invalid file size message ... :/

kai ta pop ups arxizoun kai mou ta dinoun sta neura...

uparxei kanena pop up blocker free? to zone alarm pou exw upotei8etai kanei block ta pop ups alla tou msn pernane...eleoooos

Δημοσ.

patch ad-removal για messenger 6.1.0155 patch

ΠΡΟΣΟΧΗ:οταν πατησεις το παραπανω λινκ θα σου βγαλει παραθυρο να δεχτεις κατι απο dynamic desktop media 8α πατησεις σε ολα ΟΧΙ ακομη κ αν σου πει try again...κ θα σου εμφανιστει μια μαυρο/πρασινη σελιδα κ θα χει sto katw meros button που λεει download to πατας k λες οχι στο παραθυρο της dynamic μεχρι να σου ανοιξει το zip...Ολα αυτα τα κανεις για να μην γεμισεις με χχχ.

διαφορα patch gia messenger

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...