FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μαγκες πραγματικα ειναι πολυ σπαστικο και ειναι κατι που θα εχω για ολη μου την ζωη νομιζω. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με κανει και νιωθω καπως ασχημα. Το εχει κανεις αλλος? Ξερετε κανεναν τροπο για θεραπεια ή εστω μειωση της? Το να χασω κιλα δεν πιστευω να βοηθησει γιατι ξερω ατομο πετσι κ κοκαλο π εχει και αυτος...
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μαγκες πραγματικα ειναι πολυ σπαστικο και ειναι κατι που θα εχω για ολη μου την ζωη νομιζω. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με κανει και νιωθω καπως ασχημα. Το εχει κανεις αλλος? Ξερετε κανεναν τροπο για θεραπεια ή εστω μειωση της? Το να χασω κιλα δεν πιστευω να βοηθησει γιατι ξερω ατομο πετσι κ κοκαλο π εχει και αυτος... Πρωτα θα ψαξεις το που οφειλεται η γυναικομαστια και μετα αναλογως θα πραξεις.. Το εχεις ψαξει? 1
Mikeasdf Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Γυμναστικη, σωστη διατροφη και αν δεις οτι μενει αρκετο στο τελος, λιποαναρροφηση.
FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πρωτα θα ψαξεις το που οφειλεται η γυναικομαστια και μετα αναλογως θα πραξεις.. Το εχεις ψαξει? οχι φιλε... Αν δεν κανω λαθος νομιζω ειναι απο γεννησιμιου μου. Διορθωσε με αν κανω λαθος
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μαγκες πραγματικα ειναι πολυ σπαστικο και ειναι κατι που θα εχω για ολη μου την ζωη νομιζω. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με κανει και νιωθω καπως ασχημα. Το εχει κανεις αλλος? Ξερετε κανεναν τροπο για θεραπεια ή εστω μειωση της? Το να χασω κιλα δεν πιστευω να βοηθησει γιατι ξερω ατομο πετσι κ κοκαλο π εχει και αυτος... Το βυζί είναι γοητεία στον άνδρα Φράνσις. 7
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οχι φιλε... Αν δεν κανω λαθος νομιζω ειναι απο γεννησιμιου μου. Διορθωσε με αν κανω λαθος Ειμαι φιλη.. Βασικα μπορει να οφειλεται λογω ενδοκρινολογικων/ορμονολογικων διαταραχων , αν δεν υπαρχει παθολογικο αιτιο κανεις πλαστικη , αλλα ομως πρωτα πρεπει να ελεγξεις παθολογικα αιτια.. Κανεις δεν θα σε πετσοκοψει ετσι απλα! Και πως να σε διορθωσω μανα μου σε ξερω /σε εχω δει απο μωρο? λολ 1
Mikeasdf Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το βυζί είναι γοητεία στον άνδρα Φράνσις. Εχει διαφορα το αγελαδισιο με το γυμνασμενο 2
FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ειμαι φιλη.. Βασικα μπορει να οφειλεται λογω ενδοκρινολογικων/ορμονολογικων διαταραχων , αν δεν υπαρχει παθολογικο αιτιο κανεις πλαστικη , αλλα ομως πρωτα πρεπει να ελεγξεις παθολογικα αιτια.. Κανεις δεν θα σε πετσοκοψει ετσι απλα! Και πως να σε διορθωσω μανα μου σε ξερω /σε εχω δει απο μωρο? λολ οταν εννοω διορθωσε με εννοω τα λεγομενα μου. ffs. θα δοκιμασω διατροφη κτλπ μηπως βοηθησω γιατι δεν γινεται Το βυζί είναι γοητεία στον άνδρα Φράνσις. το γυμνασμενο ειναι. Το αγελαδισιο οπως λεει ο φιλος ομως οχι. βεβαια κανω ασκησεις για να το γυμνασω αλλα και παλι θα φαινεται ασχημα :\
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οταν εννοω διορθωσε με εννοω τα λεγομενα μου. ffs. θα δοκιμασω διατροφη κτλπ μηπως βοηθησω γιατι δεν γινεται Καλο θα ηταν να του εριχνες και μια ματια παντως..περα απο το αισθητικο κομματι.
Mikeasdf Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οταν εννοω διορθωσε με εννοω τα λεγομενα μου. ffs. θα δοκιμασω διατροφη κτλπ μηπως βοηθησω γιατι δεν γινεται το γυμνασμενο ειναι. Το αγελαδισιο οπως λεει ο φιλος ομως οχι. βεβαια κανω ασκησεις για να το γυμνασω αλλα και παλι θα φαινεται ασχημα :\ Εχω ενα φιλο ο οποιος ηταν πολυ χοντρος στα 12-13 του (παρα πολυ ομως) και του δημιουργηθηκαν βυζαρες οχι αστεια.. Τωρα στα 20 του τα εχει χασει σχεδον ολα (ψηλωσε και παρα πολυ εννοειται) αλλα οσο και να αδυνατισει, οσο και να γυμνασει το στηθος του, ακομα φαινεται κατι μικρο.Ο γιατρος του ειπε πως φευγει μονο με λιποαναρροφηση.
manzah80 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 .Τι εχεις γρομπαλακι κατω απο την θηλη η λιπος?Νομιζω θελει ενχειρηση.Ρωτα και εναν ενδοκρινολογο αν εγκρινετε το αριμιντεξ για τετοιες περιπτωσει η καποιος επιλεκτικος ρυθμιστης υποδοχων οιστρογονων που βρισκονται στο στηθος.
FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εχω ενα φιλο ο οποιος ηταν πολυ χοντρος στα 12-13 του (παρα πολυ ομως) και του δημιουργηθηκαν βυζαρες οχι αστεια.. Τωρα στα 20 του τα εχει χασει σχεδον ολα (ψηλωσε και παρα πολυ εννοειται) αλλα οσο και να αδυνατισει, οσο και να γυμνασει το στηθος του, ακομα φαινεται κατι μικρο.Ο γιατρος του ειπε πως φευγει μονο με λιποαναρροφηση. οταν ημουν στην ιδια ηλικια περιπου ειχα αρκετα κιλα για την ηλικια μου. Μετα εκανα προπονησεις κτλπ και τα εχασα και τωρα ειμαι φυσιολογικος σχεδον και προσπαθω να μενω ετσι και να γυμναζομαι παραλληλα οσο μπορω. Θα επικεντρωθω σε ασκησεις στηθους και θα προσεξω λιγο την διατροφη μου μηπως και μετριασω εστω το προβλημα. Το να κανω επεμβαση δεν το σκεφτομαι ακομα για κανενα λογο.
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εχει διαφορα το αγελαδισιο με το γυμνασμενο Άμα έχει τρίχα το αγελαδίσιο είναι τούμπανο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις