FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 .Τι εχεις γρομπαλακι κατω απο την θηλη η λιπος?Νομιζω θελει ενχειρηση.Ρωτα και εναν ενδοκρινολογο αν εγκρινετε το αριμιντεξ για τετοιες περιπτωσει η καποιος επιλεκτικος ρυθμιστης υποδοχων οιστρογονων που βρισκονται στο στηθος. στο στηθος μου ειναι φυσιολογικο το λιπος, ειναι σε ιδια επιπεδα με το υπολοιπο σωμα αντιστοιχα πιστευω (δεν εχω κανει λιπομετρηση αλλα ειμαι στον μεσο ορο). Η θηλη ειναι ογκωδης αρκετα και μονο οταν κρυωνω πχ ή στην θαλασσα στο κρυο νερο γινεται φυσιολογικη.
damian1977 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πρωτα σε ενδοκρινολογο για πληρες ελεγχο στο ορμονικο σου προφιλ!! Αν ολα εκει δειχνουν φυσιολογικα τοτε εχεις 2 δρομους να επιλεξεις.. 1)Αν αυτο που ονομαζεις γυναικομαστια ειναι απλα λιποαποθηκη (δηλ ψευδομαστια) χωρις αναπτυξη μαζικου ιστου ΙΣΩΣ η εξαντλητικη διαιτα και η γυμναστικη διορθωσουν ΚΑΠΩΣ το προβλημα και το κανουν λιγοτερο χτυπητο στο ματι. 2)Αν υπαρχει περα απο λιπος και ιστος τοτε το χειρουργειο ειναι αναποφευκτο.Τιποτα δεν μπορει να αναστρεψει το αντιαισθητικο του θεματος....ουτε καν η γυμναστικη! Ο πλαστικος χειρουργος ειναι η μοναδικη σου διεξοδος για μια επεμβαση πλεον απλουστατη και με μικρο ρισκο παρενεργειων.Τα σημαδια ειναι ανεπαισθητα και τα αποτελεσματα θεαματικα (ΠΑΝΤΑ σε σχεση με το ποσο βαρια ειναι η γυναικομαστια σου-υπαρχουν διαφορες βαθμιδες). Δεν θα συνιστουσα ομως να γινει αυτη την εποχη μιας και απαιτειται καθημερινη εφαρμογη για 4μηνες τουλαχιστον ενος κορσε στην περιοχη του σωματος που θα πιεζει και το στηθος.Πραγμα που απαγορευει και το μπανιο και την ηλιοθεραπεια.Εκτος και εαν πας παραλια με στολη του σερφ! Το κοστος σ'εναν καλο και επωνυμο γιατρο πριν απο 8 χρονια ηταν 4 χιλιαδες ευρω και συμπεριλαμβανε το κοστος εργασιας του γιατρου και της ομαδας του (και του αναισθησιολογου αν και εχω ακουσει πως πλεον δουλευουν περισσοτερο με μεθη ή υπνοχαλαση) καθως και την νοσηλεια για 2 μερες σε ιδιωτικη κλινικη και την αλλαγη της παροχετευσης μετα απο καποιες μερες!(δηλ στο σημειο που θα γινουν τα ραμματα θα υπαρχει ενας μικρος σωληνας που θα βγαινουν 'ζουμακια' μεχρι να κλεισει εντελως η πληγη του χειρουργειου). Υπαρχουν πολλες πληροφοριες στο διαδυκτιο αλλα και στα στεκια των bodybuilders που ειναι συχνοι πελατες πλαστικων λογω της χρησης στεροιδων και της αναπτυξης οζων κοντα στους γαλατικους αδεννες του ανδρα. 1
FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τι ηλικια εχεις φρανσις? 18 Πρωτα σε ενδοκρινολογο για πληρες ελεγχο στο ορμονικο σου προφιλ!! Αν ολα εκει δειχνουν φυσιολογικα τοτε εχεις 2 δρομους να επιλεξεις.. 1)Αν αυτο που ονομαζεις γυναικομαστια ειναι απλα λιποαποθηκη (δηλ ψευδομαστια) χωρις αναπτυξη μαζικου ιστου ΙΣΩΣ η εξαντλητικη διαιτα και η γυμναστικη διορθωσουν ΚΑΠΩΣ το προβλημα και το κανουν λιγοτερο χτυπητο στο ματι. 2)Αν υπαρχει περα απο λιπος και ιστος τοτε το χειρουργειο ειναι αναποφευκτο.Τιποτα δεν μπορει να αναστρεψει το αντιαισθητικο του θεματος....ουτε καν η γυμναστικη! Ο πλαστικος χειρουργος ειναι η μοναδικη σου διεξοδος για μια επεμβαση πλεον απλουστατη και με μικρο ρισκο παρενεργειων.Τα σημαδια ειναι ανεπαισθητα και τα αποτελεσματα θεαματικα (ΠΑΝΤΑ σε σχεση με το ποσο βαρια ειναι η γυναικομαστια σου-υπαρχουν διαφορες βαθμιδες). Δεν θα συνιστουσα ομως να γινει αυτη την εποχη μιας και απαιτειται καθημερινη εφαρμογη για 4μηνες τουλαχιστον ενος κορσε στην περιοχη του σωματος που θα πιεζει και το στηθος.Πραγμα που απαγορευει και το μπανιο και την ηλιοθεραπεια.Εκτος και εαν πας παραλια με στολη του σερφ! Το κοστος σ'εναν καλο και επωνυμο γιατρο πριν απο 8 χρονια ηταν 4 χιλιαδες ευρω και συμπεριλαμβανε το κοστος εργασιας του γιατρου και της ομαδας του (και του αναισθησιολογου αν και εχω ακουσει πως πλεον δουλευουν περισσοτερο με μεθη ή υπνοχαλαση) καθως και την νοσηλεια για 2 μερες σε ιδιωτικη κλινικη και την αλλαγη της παροχετευσης μετα απο καποιες μερες!(δηλ στο σημειο που θα γινουν τα ραμματα θα υπαρχει ενας μικρος σωληνας που θα βγαινουν 'ζουμακια' μεχρι να κλεισει εντελως η πληγη του χειρουργειου). Υπαρχουν πολλες πληροφοριες στο διαδυκτιο αλλα και στα στεκια των bodybuilders που ειναι συχνοι πελατες πλαστικων λογω της χρησης στεροιδων και της αναπτυξης οζων κοντα στους γαλατικους αδεννες του ανδρα. Δηλαδη για να αφαιρεσω απλα το λιπος που βρισκεται κατω απο το β@@ι μου θα πρεπει να γινει ολη αυτη η διαδικιασια συν να φοραω κορσε και ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΖΕΙ!? πανω που το σκεφτομουν να γινει στο μελλον τωρα γινεται ακομα δυσκολοτερο :\ Και ας πουμε οτι εχω απλη μορφη και ψευδομαστεια που ελπιζω γιατι το υπολοιπο στηθος ειναι φυσιολογικο νομιζω. Και στις 2 μορφες θα φυγει απο μονο του μετα απο καποια χρονια? Ευχαριστω για τις πληροφοριες btw
ParhsG Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 η εναλλακτικη ειναι να γινεις σφιχτης και καντο τετραγωνο.
FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 η εναλλακτικη ειναι να γινεις σφιχτης και καντο τετραγωνο. η θηλη θα ειναι ακομη ομως σαν εξογκωμα
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 η θηλη θα ειναι ακομη ομως σαν εξογκωμα Κάτσε γιατί έχω μπερδευτεί.Έχεις και μεγάλο βυζί και μεγάλη θηλή(από αυτές τις μυτερές)?
FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κάτσε γιατί έχω μπερδευτεί.Έχεις και μεγάλο βυζί και μεγάλη θηλή(από αυτές τις μυτερές)? Το βυζι μου ειναι φυσιολογικο νομιζω αλλα η θηλη μου ειναι λιγο "μυτερη"
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Φρανσις κανε υπομονη λιγα χρονακια ακομα..Υπαρχει περιπτωση αυτο μεγαλωνοντας να φυγει. Αμα πεταει λιγο η θηλη σιγα τα ωα,αν ομως ειναι πολυ εντονο πηγαινε σε κανεναν ενδοκρινολογο.
FRANCIS4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Φρανσις κανε υπομονη λιγα χρονακια ακομα..Υπαρχει περιπτωση αυτο μεγαλωνοντας να φυγει. Αμα πεταει λιγο η θηλη σιγα τα ωα,αν ομως ειναι πολυ εντονο πηγαινε σε κανεναν ενδοκρινολογο. Κοιταξε κοπελια να τα πω οπως εχουν. Ειμαι καπου 1,77 και 68 κιλα. Αρα δεν ειμαι ουτε φλατ ουτε χοντρος. Το στηθος μου δεν ειναι φλατ επισης αλλα ουτε και τοσο χοντρο οσο καποιες φωτο που ειδα και επαθα πλακα. Η θηλη μου ειναι το προβλημα γιατι φαινεται και απο την μπλουζα περιεργα αν ειναι κολλητη και γενικα ειναι αντιαισθητικη.Θα συμβουλευτω καποιον ειδικο στα σιγουρα να δω αν με περνει να μεινω ετσι μεχρι να υποχωρησει. Να 'σαι καλα.
Expertr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν 3 περιπτωσεις.η Πρωτη ειναι να εχεις απλα λιπος και να νομιζεις οτι εχεις γυναικομαστια... Δευτερη ειναι να εχεις puffy niples ..αυτο αφορα ομως ΜΟΝΟ την θυλη σου και αφαιρειται με χειρουργειο ο αδενας που κανει ολη την δουλεια.. Και η τριτη περιπτωση που οντως εχεις γυναικομαστια ειναι να μην ειναι μονο η θυλη πρησμενη αλλα και η γυρω περιοχη σαν..καρουμπαλο ας πουμε..Επισης εαν πιασεις εκεινο το σημειο πρεπει να το νιωθεις αυτο το καρουμπαλο αλλιως ΔΕΝ εχεις γυναικομαστια. Στην τριτη περιπτωση με καποιες δοσεις nolvadex θα υποχωρηση πιστευω...καποιος ποιο πανω αναφερθηκε σε bodybuilder και οτι πανε σε πλαστικους για γυναικομαστια...δεν ξερω που το εχει δει αυτο και πως γινεται αφου η γυναικομαστια ειναι καθαρα ορμονικο και επειδη καθημερινα συναναστρεφομαι με τετοια ατομα η λυση που σου ειπα σε περιπτωση που τους "τσιμπησει" το στηθος κατα την διαρκεια θεραπειας ειναι το nolvadex...Καθαρα αντι-οιστρογονο. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από Expertr
tony81 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Είχα κ εγω ένα φίλο με τέτοιο θέμα στο σχολείο...βυζζζζζαρα πραγματικά!^^
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν νομιζω οτι ειναι τρολλοθεμα... Ισως βρισκεται σε λαθος φορουμ,αυτο ναι.. Αλλα δεν ειναι ωραιο να λεμε για βυζαρες και γαλατα αγελαδινα. 1
Expertr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Υπαρχουν 3 περιπτωσεις.η Πρωτη ειναι να εχεις απλα λιπος και να νομιζεις οτι εχεις γυναικομαστια... Δευτερη ειναι να εχεις puffy niples ..αυτο αφορα ομως ΜΟΝΟ την θυλη σου και αφαιρειται με χειρουργειο ο αδενας που κανει ολη την δουλεια.. Και η τριτη περιπτωση που οντως εχεις γυναικομαστια ειναι να μην ειναι μονο η θυλη πρησμενη αλλα και η γυρω περιοχη σαν..καρουμπαλο ας πουμε..Επισης εαν πιασεις εκεινο το σημειο πρεπει να το νιωθεις αυτο το καρουμπαλο αλλιως ΔΕΝ εχεις γυναικομαστια. Στην τριτη περιπτωση με καποιες δοσεις nolvadex θα υποχωρηση πιστευω...καποιος ποιο πανω αναφερθηκε σε bodybuilder και οτι πανε σε πλαστικους για γυναικομαστια...δεν ξερω που το εχει δει αυτο και πως γινεται αφου η γυναικομαστια ειναι καθαρα ορμονικο και επειδη καθημερινα συναναστρεφομαι με τετοια ατομα η λυση που σου ειπα σε περιπτωση που τους "τσιμπησει" το στηθος κατα την διαρκεια θεραπειας ειναι το nolvadex...Καθαρα αντι-οιστρογονο. Διορθωνω....Στην περιπτωση που ειναι γυναικομαστια θα χρειαστει χειρουργιο για αφαιρεση καθως εχει σχηματιστει απο χρονια...Στο bodybuilding με το που αρχισει χτυπανε αντι-οιστρογονα και ετσι και δεν χρειαζεται χειρουργιο κτλ αλλα φευγει μονο του. Α και εαν ειναι οντως γυναικομαστια εκεινο το σημειο σου θα ειναι ΠΟΛΥ ευαισθητο...Ειδικα στα αγγιγματα...
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Λοιπόν φίλε, είχα το ίδιο πρόβλημα, μην ακούς κανέναν, άκου τι θα κάνεις, εγγυημένη επιτυχία. 1) Αγόρασε φρέσκια λεβάντα, baby spinach και γάλα καρύδας, το κρεμώδες, όχι το νερομπούλι. Κρέμα καρύδας αν βρεις, ακόμα καλύτερα, βγαίνει σε κονσέρβες, λογικά θα 'ναι στα βιολογικά ή στα έθνικ στο σουπερμάρκετ. 2) Τσιγάρισε το σπανάκι μέχρι να χάσει το 1/14 του όγκου του. 3) Ρίξε το γάλα καρύδας και ανακάτεψε 12 φορές αριστερόστροφα όπως κοιτάς το ρολόι από πίσω. 4) Καπάκια πετάς λίγο ντοματοπελτέ και ανακατεύεις 6 φορές ανάποδα από πριν. 5) Το αφήνεις να βράσει σε χαμηλή φωτιά κανένα 5λεπτο. 6) Το βγάζεις απ' τη φωτιά, ρίχνεις επάνω τη λεβάντα να μυρίσει ωραία και μόλις κρυώσει, άλειψε το μίγμα στα βυζιά σου. Λογικά πρέπει να είναι πηχτό και ροζ αν τα έχεις κάνει όλα σωστά. 7) Κράτα το εκεί για ένα 12ωρο, μετά πλύσου στο ντους κανονικά. Την επόμενη μέρα τα βυζιά σου θα έχουν εξαφανιστεί. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μην πας να σε δει γιατρός. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις