Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι το μαλλί μου έχει αραιώσει (κάποτε το περίμενα λόγω γονιδίων) αλλά ψυχολογικά μ'έχει γονατίσει. Από τη μια σκέφτομαι να πάω σε δερματολόγο από την άλλη ξέρω ότι θα μου δώσει καμιά λοσιόν ή τύπου σαμπουάν θα πει τίποτα για άγχος και τα γνωστά και εγώ θα καταλήξω γλόμπος :( Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

2 λύσεις. ξύρισμα ή μεταμόσχευση.-

Δημοσ.

2 λύσεις. ξύρισμα ή μεταμόσχευση.

Για μεταμόσχευση είμαι μικρός, είμαι άκλειστα 25 και για ξύρισμα δεν είναι τόσο τραγικό, απλά έχουν ανέβει λίγο οι κρόταφοι και δν είναι γενικά τόσο πυκνό μπροστά. Αλλά μικρός ειδικά είχα απίστευτα πυκνό μάλλι και μου χτυπάει πολύ άσχημα τώρα.

Δημοσ.

Minoxidil. Κυκλοφορεί με διάφορα εμπορικά ονόματα. Πάρε ένα σπρέι, ψεκάσου μ' αυτό πρωί - βράδυ για ένα τρίμηνο. Αν πάνω στο τρίμηνο δεις διαφορά, συνέχισε, με πιο λίγα ψεκάσματα (π.χ. κάθε βράδυ μόνο, ή κάθε 2ο βράδυ) για συντήρηση. Πιθανότητα επιτυχίας 30% - 50%.

Αν δε πιάσει, ξύρισμα ή μεταμόσχευση. Ή το αγνοείς.

Είναι over-the-counter φάρμακο, αλλά με μικρά ποσοστά επιτυχίας. Από τα λίγα που μπορείς να δοκιμάσεις όμως.

Δημοσ.

Minoxidil. Κυκλοφορεί με διάφορα εμπορικά ονόματα. Πάρε ένα σπρέι, ψεκάσου μ' αυτό πρωί - βράδυ για ένα τρίμηνο. Αν πάνω στο τρίμηνο δεις διαφορά, συνέχισε, με πιο λίγα ψεκάσματα (π.χ. κάθε βράδυ μόνο, ή κάθε 2ο βράδυ) για συντήρηση. Πιθανότητα επιτυχίας 30% - 50%.

Αν δε πιάσει, ξύρισμα ή μεταμόσχευση. Ή το αγνοείς.

Είναι over-the-counter φάρμακο, αλλά με μικρά ποσοστά επιτυχίας. Από τα λίγα που μπορείς να δοκιμάσεις όμως.

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Ξέρεις πόσο κάνει; Σε φαρμακεία το βρίσκω ε;

Ψάχνοντας βρήκα αφρό και υγρό, ποιο από τα 2 προτείνεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Ξέρεις πόσο κάνει; Σε φαρμακεία το βρίσκω ε;

Ψάχνοντας βρήκα αφρό και υγρό, ποιο από τα 2 προτείνεις;

η μινοξιδιλη, έχει αρκετές παρενέργειες. Αυτο για να μη νομιζεις οτι ειναι ουρανοκατεβατο και αθωο. Τωρα το τι θα κανεις εινα δικη σου αποφαση φυσικά.

Δημοσ.

Κι εγώ χρησιμοποιούσα μινοξιδίλη αλλά όταν έμαθα τις παρενέργειες τη σταμάτησα. Επιτυχία είχε αλλά είναι ένα φάρμακο το οποίο άπαξ και το ξεκινήσεις το συνεχίζεις για πάντα, δεν είναι δηλαδή μια θεραπεία που θα κρατήσει 1-2-5 χρόνια ας πούμε. Όσο βάζεις έχεις μαλλί όσο σταματάς χάνεις πιο πολύ λόγο της αντίδρασης του οργανισμού.

Οι πιο συνηθησμένες παρενέργειες είναι ο έντονος πόνος στο στήθος, το πρήξιμο στο πρόσωπο, οι μαύροι κύκλοι, το σωσίβιο στην κοιλιά λόγω κατακράτησης ούρων, και έντονη τριχοφυία σε άλλα σημεία (φρύδια, βλεφαρίδες). Σε πιο ακραίες καταστάσεις μπορεί να χεις και στητικά προβλήματα αλλά είναι πολύ πιο σπάνιο. Οπότε με τη μινοξιδίλη ναι μεν θα χεις μαλλί αλλά δε θα είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Όπως βλέπεις όντως δεν είναι και τόσο αθώα. Όσον αφορά το κόστος το κάθε μπουκαλάκι βγάζει ένα μήνα περίπου και νομίζω το πιο φθηνό είναι στα 10-15€,

Δημοσ.

Κι εγώ χρησιμοποιούσα μινοξιδίλη αλλά όταν έμαθα τις παρενέργειες τη σταμάτησα. Επιτυχία είχε αλλά είναι ένα φάρμακο το οποίο άπαξ και το ξεκινήσεις το συνεχίζεις για πάντα, δεν είναι δηλαδή μια θεραπεία που θα κρατήσει 1-2-5 χρόνια ας πούμε. Όσο βάζεις έχεις μαλλί όσο σταματάς χάνεις πιο πολύ λόγο της αντίδρασης του οργανισμού.

Οι πιο συνηθησμένες παρενέργειες είναι ο έντονος πόνος στο στήθος, το πρήξιμο στο πρόσωπο, οι μαύροι κύκλοι, το σωσίβιο στην κοιλιά λόγω κατακράτησης ούρων, και έντονη τριχοφυία σε άλλα σημεία (φρύδια, βλεφαρίδες). Σε πιο ακραίες καταστάσεις μπορεί να χεις και στητικά προβλήματα αλλά είναι πολύ πιο σπάνιο. Οπότε με τη μινοξιδίλη ναι μεν θα χεις μαλλί αλλά δε θα είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Όπως βλέπεις όντως δεν είναι και τόσο αθώα. Όσον αφορά το κόστος το κάθε μπουκαλάκι βγάζει ένα μήνα περίπου και νομίζω το πιο φθηνό είναι στα 10-15€,

Καλύτερα φαλακρός

• Like 4
Δημοσ.

Ε πραγματικά από το να καταλήξη με εννιαίο φρύδι, με πόνους στο στήθος, με μπυροκοιλία και να μη μου σηκώνεται κιόλας.. ε πάει πολύ. Καλύτερα περούκα :P

• Like 3
Δημοσ.

Ε ναι κι εγώ έτσι το σκέφτηκα. Σε ένα φορουμ για την τριχόπτωση ένα παιδί έλεγε για αυτή την εμπειρία, όπου λίγο πριν τα 30 και μετά από 10 χρόνια σταμάτησε τη χρήση και ενώ έχασε τα μαλλιά έδειχνε πιο φυσιολογικός απ ότι του λέγαν οι άλλοι.

Δημοσ.

1000 φορές να κάνεις ένα buzzcut όπως του statham να τελειώνεις.Αν είσαι και λιγάκι αδύνατος και δεν έχεις καρπουζοκεφάλα θα σου πηγαίνει γάντι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...