Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1000 φορές να κάνεις ένα buzzcut όπως του statham να τελειώνεις.Αν είσαι και λιγάκι αδύνατος και δεν έχεις καρπουζοκεφάλα θα σου πηγαίνει γάντι.

Δεν είναι κακή ιδέα. Γιατί με τόσες παρενέργειες ούτε από το Τσερνόμπιλ δε θα είχα.

Δημοσ.

Με buzzcut (ήτοι με την μηχανή χωρίς το εργαλείο μπροστά), τα πέρνω από τα 33.

Σιγά μην ασχολούμαι με το μαλί. Χώρια που δείχνω καλύτερα.

Δημοσ.

Καλά μη νομίζεις ότι επειδή έχει τόσες παρενέργειες θα τις πάθεις κιόλας! Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Για να πάρεις μια ιδέα, το φυλλάδιο του Depon αναφέρει αιμολυτική αναιμία, ακοκκιοκυταραιμία, νεφροπάθεια, παγκρεατίτιδα, και άλλα. Οποιοδήποτε φάρμακο κι αν πάρεις, θα δεις μια λίστα με παρενέργειες που θα τρομάξεις.

Ισχύει παρ' όλα αυτά, ότι το minoxidil είναι φάρμακο που περιορίζει και δεν θεραπεύει το πρόβλημα. Θα σου έλεγα όμως να το δοκιμάσεις. Στη χειρότερη έχεις πετάξει 50€. Στη σπάνια περίπτωση που θα σε ενοχλήσει κάποια παρενέργεια, απλά το σταματάς. Δεν είσαι υποχρεωμένος να ολοκληρώσεις κάποιον κύκλο θεραπείας μ' αυτό.

Αν πάλι συνεχίζεις να είσαι σκεπτικός, καλύτερη λύση απ'το Insomnia κι εμένα, είναι ο δερματολόγος σου. Θα σου λύσεις τις απορίες για το minoxidil, ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο , ενδεχομένως και να σου δώσει κάποια καλύτερη αγωγή.

• Like 3
Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα δερματολογο

Εμενα μου ειχε δωσει το http://www.pharmex.gr/el/products/pharmaceuticals/dermatology/item/223-daohair

Το χρησιμοποιω παρα πολλα χρονια και τωρα δεν πεφτει τριχα

http://www.hairlossgr.com/threads/daohair-s.7609/

Αν έχει τη κλασσική Ανδρογενή Αλωπεκία δεν σώζεται με κάτι τέτοια σαμπουαν. Απλά θα ελαττώσει λίγο αλλά στο τέλος θα τα χάσει. Εσύ προφανώς δεν έχεις ΑΑ άλλα κάτι άλλο για αυτό σε έχει βοηθήσει αρκετά.

Και εγώ προτείνω να τα πάρεις με τη ψιλή και να συμβιβαστείς με την ιδέα. Τα μαλλιά δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα προβλήματα υγείας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φιλαράκι.Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πρίν 5-6 χρόνια ψυχολογικά ράκος επιδι μου πευταν τα μαλιά..και να ξέρεις το οτι έχεις ανχος για αυτό αυτόματα αυξάνετε η τριχόπτωση..φίλος μου έδωσε πόσα λευτα για μεταμοσχευση,δέν στο προτείνω είναι μια μεγάλη κοροιδια σου φυτέυουν 5 τρίχες που της πληρώνεις 1000 την κάθε μία..αυτές οι φώτο που βλέπεις δήθεν πρίν και μετά που ο άλος έχει μαλί πλούσιο μετα την επέμβαση ξέχνα τες..

Ο φίλος μου να σκευτείς έδωσε πόσα έδωσε έβαλε κάποια μαλιά μπροστά επάνω με μεγάλη ταλεπορία τα ψιλοφτιάχνει δήθεν οτι έχει μαλιά αλλά ουτε πλησιάζει φυσιολογικό κεφάλι με μαλιά,μετά απο κάποια χρόνια του πέσαν τα γύρο γύρο καί έμεινε με 15 τρίχες πάνω καράφλα γυρο γύρο και μετά ξανά μαλί χαμιλά κυκλικά και με μία ουλή πίσο στο σβέρκο απο την μεταμόσχευση που δέν μπορέι να κόψει πολύ κοντα τα γύρο γύρο γιατί θα φαίνεται.Και μετά ξανα πήγε και ξαναέκανε επέμβαση για να καλύψει αυτό το γύρο γύρο...έδωσε αρκετά πολλά λευτά..

με το καιρό συμβιβάσου με την ιδέα και κάποια στιγμή πάρτα όλα με την ψιλή εγώ αυτό έκανα και τώρα είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί ίσα ίσα μου αρέσει κιόλας τώρα..με συνιθήσαν όλοι ετσι..το πάν είναι να μήν σε απασχολεί να μήν έχεις κόμπλεξ άν έχεις κόμπλεξ τοτε είναι πρόβλημα σε επηρεάζει σε όλους τους τομείς δουλειά σχέση κτλ κτλ.

Αποψή μου κάνε αυτά που σου είπα και σε λίγα χρονάκια άν ανακαλυφθεί κάποια μέθοδος που να προσφέρει πραγματικό μαλι πυκνό φυσικό χωρίς ουλές κτλ δώσε λευτά και κάντην,πιστευω οτι κάτι θα βγεί κάτι. έιναι σε καλό δρόμο κάποια πειράματα που κάνουν με βλαστοκύταρα.. τώρα με μεταμοσχευσεις κτλ μην κάνεις τίποτα.

Αυτά τα λίγα!

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε ts δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν τα χάσεις για οποιονδήποτε λόγω δεν ξαναγίνονται όπως πρώτα ότι και να δοκιμάσεις,από μεταμοσχεύσεις μέχρι θαυματουργά φάρμακα/λοσιον που υπόσχονται κάτι τέτοια όλα αυτά είναι απάτη καθώς έχει στηριχθεί μια μεγάλη μπίζνα πάνω στην απογοήτευση του κόσμου που χάνει τα μαλλιά του.

Ισως με τη μεταμόσχευση κάτι να γίνει αλλά μη περιμένεις πολλά πράγματα και ειδικά να γίνουν όπως ήταν πριν.

Επειδή βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια θέση με εσένα καθώς μέχρι τα 21-22 μου είχα πολύ πυκνό μαλλί αλλά λόγω μια δερματοπάθειας έχω χάσει πολλά και δεν θα ξαναβγούν καθώς προκαλεί μόνιμη απώλεια.

Θα υπάρχουν στιγμές που θα σε παίρνει από κάτω και θα είσαι χάλια αλλά αν προσπαθήσεις σιγά σιγά να αποδεχθείς τη νέα σου εικόνα θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο σοβαρά καθώς υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα υγείας τριγύρω μας.

Πάρτο απόφαση και τόλμα ένα κοντό κούρεμα και αν σου πάει κιόλας να δεις θα νιώσεις καλύτερα και με το καιρό θα το συνηθίσεις και θα σε συνηθίσουν και οι δικοί σου άνθρωποι.

Βλέπω έχουμε ακριβώς και την ίδια ηλικία (25) νέος άνθρωπος είσαι έχεις πόσα πράγματα να ζήσεις μη σκας για τρίχες.

Δημοσ.

To μεγάλο σοκ έρχεται στο κουρείο όπου μόλις πάει να σου κόψει τις πάνω τρίχες δεν αλλάζει ο ήχος της μηχανής οπότε συμπεραίνεις οτι δεν υπάρχει τίποτα για κόψιμο. :P Από κει και μετά το χεις πάρει απόφαση. :lol:

Δημοσ.

Το μόνο πράγμα που μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση είναι το πάτωμα.

Όπως προτείνουν πολλοί, το καλύτερο είναι να το πάρεις απόφαση και να μην ασχολείσαι.

Δημοσ.

μην τους ακούς , πήγαινε σε γιατρό να δεις , παίζουν πολλά σενάρια , μην αποδεχθείς ένα απο τα χειρότερα πριν μάθεις τι συμβαίνει 

Δημοσ.

Νίκο αν παίζει κληρονομικότητα στη μέση τότε είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή θα γίνει απλά μακάρι να γίνει αργά μετά τα 35-40.

• Like 1
Δημοσ.

yeah i know , απλά επειδή παίζουν πολλά ρόλο , απο κακή διατροφή μέχρι και διατάραξη ορμονών/λειτουργίας θυρεοειδή καλό ειναι να το checkάρει σε γιατρό γιατι θα επηρεάσει κ την γενικότερη υγεία του πέρα απο την υγεία της τρίχας.  Αν όντως ειναι θέμα κληρονομικότητας , δεν χάθηκε ο κόσμος , υπάρχουν κ πάλι λύσεις.  :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε να συνηθισεις στην ιδέα. Δεν είναι κάτι τραγικό. Και εγώ φαλακρας είμαι αλλά δεν με απασχολεί, όπως και τις κοπέλες που μου την πέφτουν. Αντίθετα μου φαίνονται αστειοι όσοι κάνουν μεταμόσχευση, φαίνεται και είναι κάπως... Σαν τον τύπο στην Ερμού που πουλάει φτερά. Έχω ακούσει για το regaine οτι είναι αποτελεσματικο, ενα σπρέι που βάζεις πρωί βράδυ. Και αν κανεις τελικά μεταμόσχευση θα χρειαστεί να ξανακάνεις επειδή το μαλλί που θα έχει απομείνει θα πέσει και θα μείνουν τα μεταμοσχευμενα. Μόλις διάβασα το μήνυμα σου θυμηθηκα οτι είμαι φαλακρός... Μην σε απασχολεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...