Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε σε δερματολόγο να σου δώσει μια αγωγή . Όσο το καθυστερήσεις τόσο το καλύτερο . Μετά τα παίρνεις με την μηχανή .

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρτω απόφαση δεν μπορεις να κανεις κατι !το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πάρεις το raiigen και να το βάζεις πρωι βραδυ ,με αυτόν τον τροπο θα αργοπορισεις την τριχόπτωση μονο μετα δεν πρέπει να το κόψεις ποτε

Γιατι θα σου πέσουν απότομα λόγο οτι η τρίχα συνηθίζει το τάισμα !!!

Δημοσ.

Γιατι τον απογοητευεται ετσι και του λετε οτι δεν υπαρχει λυση;Αν εχει την οικονομικη δυνατοτητα μπορει να κανει μεταμοσχευση μαλλιων και το αποτελεσμα  - απο οσους εχω δει - ειναι εξαιρετικο και μονιμο.

-

Δημοσ.

Πήγαινε σε δερματολόγο να σου δώσει μια αγωγή . Όσο το καθυστερήσεις τόσο το καλύτερο . Μετά τα παίρνεις με την μηχανή .

Τι εννοείς όσο το καθυστερείς τόσο το καλύτερο;

Δημοσ.

Το σίγουρο ειναι οτι ο καράφλας ειναι 2 βήματα πίσω σε σχέση με αυτόν που εχει Μαλλιά όσων αφορά τοις γκόμενες....Χαχαχα μην ασχολισε με μικρά προβλήματα στην ζωή σου ..το ξερω στην αρχή σου φενεται κάπως αλλά με το συνηθίζεις !!!!!

Δημοσ.

Το σίγουρο ειναι οτι ο καράφλας ειναι 2 βήματα πίσω σε σχέση με αυτόν που εχει Μαλλιά όσων αφορά τοις γκόμενες....Χαχαχα μην ασχολισε με μικρά προβλήματα στην ζωή σου ..το ξερω στην αρχή σου φενεται κάπως αλλά με το συνηθίζεις !!!!!

α, ΤΩΩΩΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ

• Like 2
Δημοσ.

Τι εννοείς όσο το καθυστερείς τόσο το καλύτερο;

Αλλο να είσαι καραφλός στα 25 και αλλο στα 35. Ας τα κρατησει οσο περισσότερο μπορει

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι τον απογοητευεται ετσι και του λετε οτι δεν υπαρχει λυση;Αν εχει την οικονομικη δυνατοτητα μπορει να κανει μεταμοσχευση μαλλιων και το αποτελεσμα  - απο οσους εχω δει - ειναι εξαιρετικο και μονιμο.

-

Επίσης δεν είναι πάντα αποτυχημένες οι φαρμακευτικές αγωγές σε όλους, άλλο αν κάποιοι κάνουν ανεξέλεγκτη χρήση της minox ή του proscar, τα οποία όντως εμφανίζουν παρενέργειες. Με σωστή αγωγή μπορεί να φτάσει στο στόχο του χωρίς να έχει θέματα αλλού μετά.

Επομένως ένας δερματολόγος ειδικός στο θέμα της αλλωπεκίας θα τον καθοδηγήσει καλύτερα από τον οποιοδήποτε.

Δημοσ.

-

Δεν είναι οπος τα λές.

Δέν είναι εξερετικό το αποτέλεσμα και άν είναι θα είναι προσορινό μέχρι να πέσουν τα γύρο γύρο.

Αυτα που βλέπεις στο ιντερνετ πριν και μετά τα περισοτερα είνα ψευτικα κάπια έχουν και λίγο φωτοσοπ

Δημοσ.

Ρεεε ξυρισμααα ολααα..

Δεν παιζει κανενα ρολο τουλαχιστον στις κατακτησεις σπυ αν θα εχεις μαλλια η οχι.Το ασχημο ειναι να αρχισουν να πεφτουν τα πανω και εσυ να αφηνεις μονο τα πλαινα και τα πισω να υπαρχουν..Ε εκει ναι θα αλλαξουν και οι κατακτησεις.Αν τα ξυριζεις ολα ομως δειχνει πολυ πιο ομορφο και οπως λενε ειναι θεμα συνηθειας με τον καθρεφτη σου..

Δημοσ.

Δεν είναι οπος τα λές.

Δέν είναι εξερετικό το αποτέλεσμα και άν είναι θα είναι προσορινό μέχρι να πέσουν τα γύρο γύρο.

Αυτα που βλέπεις στο ιντερνετ πριν και μετά τα περισοτερα είνα ψευτικα κάπια έχουν και λίγο φωτοσοπ

Εχω δει και απο κοντα ατομα τα οποια υποβληθει σε μεταμοσχευση και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο,ουτε που καταλαβενεις οτι οι ανθρωποι αυτοι ειχαν καραφλα.Επισης τα  γυρο γυρο μαλλια δεν πεφτουν ποτε ,τα πλαινα  μαλλια μενουν  και δεν επηρεαζονται απο την τριχωπτωση εκτος αν μιλαμε για αλλου ειδους αλωπεκιας και οχι της κλασσικης ανδρογενετικης.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά Γειά σας...Εγώ είμαι 19 και έχω πρόβλημα αραίωσης από πολύ μικρός μάλλον λόγω κληρονομικοτητας...κάνω θεραπεία με regaine που έχει καθυστερήσει κάπως την φαλάκρα...τι προτείνετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα σαν κομμωτής θα σου έλεγα να πας να κανεις εξετάσεις αίματος και να δεις τον σιδηρο σου και τα επίπεδα φεριτινης και ψευδαργύρου που είναι τα πιο βασικά για την υγεία των μαλλιών σου αν και όλα αυτά είναι οκ πρόσεχε αν βάζεις κάποιο τζελ μην το βάζεις στην ρίζα παρα μόνο επιφανειακά , επίσης προβλημμα έντονης τριχόπτωσης μπορεί να σου προκαλέσει και η συχνή χρήση καπέλου η σκούφου. Επίσης αν λουζεσε με πολυ ζεστό νερό και για μεγάλη χρονική περίοδο με το ίδιο σαμπουάν, αν όλα τα παραπάνω είναι οκ μπορεί να σου προκαλέσει τριχωπτωση, αραίωση το ανχος και να σου διμιουργισει αλωπεκία σημεία που τα μαλλιά πέφτουν σαν τούφες η σε μεγάλη ποσότητα γιατί ο οργανισμός επιτίθεται στους θύλακες είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει μεγάλο διάστημά και με τον καιρό να επανέλθουν τα μαλλιά σου όπως ήταν πριν, μην αγοράζεις προϊόντα χωρίς λόγο εδώ δερματολόγος και πρότεινε σε πελάτισσα Pantene για ότι άλλο θες στείλε μου pm . Υπάρχουν προϊόντα κομμωτηρίου με κολλαγόνο, κερατινη και υαλουρονικο που πραγματικά έχουν αποτέλεσμα αλλά και πάλι πρέπει να ξέρεις και να ενημερωνεσε πριν σου πει ο καθένας τα δικά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...