george_gr1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε το ιδιο ειχα παθει κι εγω με πηρε απο κατω και το ξεπερασα οταν αντιληφθηκα οτι δεν γ@μ@ει κανεις.
giannis2429 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εδώ και 3 χρόνια περίπου έχω αρχίσει να κάνω μπιφτεκάκι, το αμελούσα συνέχεια και δεν πήγαινα στον γιατρό γιατί όντως δεν φαινόταν πολύ και έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου νταξει μωρέ δεν θα αραιώσουν άλλο..Τελικά αραίωσαν κι άλλο και είπα να πάω σε δερματολόγο μπας και σώσω τίποτα, μου πρότεινε 2 θεραπείες η πρώτη με κάτι κρέμες και κάτι λοσιόν και η δεύτερη με λοσιόν και κάτι χάπια, από παρενέργειες μου είπε η πρώτη ίσως να έχει μερικούς πονοκεφάλους και με τη δεύτερη μπορεί να μην μου σηκώνεται καμιά φορά, αν λέει τα συμπτώματα είναι παρατεταμένα σταματάς τα φάρμακα και επανέρχεσαι. Απο κόστος η πρώτη ηταν γύρω στα 45 ευρω και η δεύτερη στα 70 με τα χάπια να κρατάνε 2 μήνες.Αν βρω τη συνταγή θα γράψω και πια φάρμακα μου πρότεινε. Απλά ηταν κατηγορηματικος σε ένα πράγμα, αν ξεκινήσω την θεραπεία πρέπει να την κάνω εφ'ορου ζωής(η τελος πάντων μέχρι να σταματήσει η τριχόπτοση και να έχω λεφτά για εμφυτευση)για να έχει νόημα. Πχ είπε ότι αν παίρνω τα φάρμακα για 9,5 χρόνια και η πληροφορία στο dna μου είναι καταγεγραμμενη να χάσω 1000 τρίχες σε 10 χρόνια, αυτόν τον μισό χρόνο που θα χω σταματήσει τα φάρμακα θα πέσουν.
funbreaker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εδώ και 3 χρόνια περίπου έχω αρχίσει να κάνω μπιφτεκάκι, το αμελούσα συνέχεια και δεν πήγαινα στον γιατρό γιατί όντως δεν φαινόταν πολύ και έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου νταξει μωρέ δεν θα αραιώσουν άλλο..Τελικά αραίωσαν κι άλλο και είπα να πάω σε δερματολόγο μπας και σώσω τίποτα, μου πρότεινε 2 θεραπείες η πρώτη με κάτι κρέμες και κάτι λοσιόν και η δεύτερη με λοσιόν και κάτι χάπια, από παρενέργειες μου είπε η πρώτη ίσως να έχει μερικούς πονοκεφάλους και με τη δεύτερη μπορεί να μην μου σηκώνεται καμιά φορά, αν λέει τα συμπτώματα είναι παρατεταμένα σταματάς τα φάρμακα και επανέρχεσαι. Απο κόστος η πρώτη ηταν γύρω στα 45 ευρω και η δεύτερη στα 70 με τα χάπια να κρατάνε 2 μήνες.Αν βρω τη συνταγή θα γράψω και πια φάρμακα μου πρότεινε. Απλά ηταν κατηγορηματικος σε ένα πράγμα, αν ξεκινήσω την θεραπεία πρέπει να την κάνω εφ'ορου ζωής(η τελος πάντων μέχρι να σταματήσει η τριχόπτοση και να έχω λεφτά για εμφυτευση)για να έχει νόημα. Πχ είπε ότι αν παίρνω τα φάρμακα για 9,5 χρόνια και η πληροφορία στο dna μου είναι καταγεγραμμενη να χάσω 1000 τρίχες σε 10 χρόνια, αυτόν τον μισό χρόνο που θα χω σταματήσει τα φάρμακα θα πέσουν. Ενημερώσου και από εδώ πριν βιαστείς να σκάσεις 70άρια. Και πρώτα απ όλα διάβασε το ευαγγέλιο του μελλοντικού φαλακρού. Επίσης πες μας τι θεραπείες είναι ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα