Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να γίνω αστυνομικός η στρατιωτικός για να φύγω από το σπίτι και να ησυχάσω από τους δικούς μου. Σαν επάγγελμα δε με χαλάει κανένα, αλλα προτιμώ αυτό του αστυνομικού. Θέλω να ζήσω μόνος μου και τα επαγγέλματα αυτά δεν έχουν ανεργία άρα όταν θα χω τον μισθό μου θα νοικιάσω σπίτι. Ακόμα και εσώκλειστος να μαι μάλλον καλύτερα θα περνάω. Οι γονείς μου όμως το χουν πάρει πολύ στραβά και νομίζω θα ναι η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι αν ακολουθήσω αυτά τα επαγγέλματα. Τι μου προτείνετε να κάνω; Ο πατέρας μου γενικά με έχει τρομάξει λίγο για το πως θα περάσω μέσα σε αυτές τις σχολές. Υπάρχει κάποιος που να τις έχει τελειώσει να μου μιλήσει λίγο για την καθημερινότητα μέσα σε αυτές; Αν ναι, θα ήθελα να μου στείλει μήνυμα.. Το ξέρω βέβαια ότι είναι λίγο αργά μια στιγμή πριν τις πανελλήνιες η συζήτηση αυτή αλλά θα ήθελα γνώμες.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν κανεις κατι απο αναγκη, δεν θα το κανεις σωστα και ουτε θα το χαρεις

εχεις τις βασικες προυποθεσεις για να διαιωνισεις ενα στερεοτυπο

Δημοσ.

αν κανεις κατι απο αναγκη, δεν θα το κανεις σωστα και ουτε θα το χαρεις

εχεις τις βασικες προυποθεσεις για να διαιωνισεις ενα στερεοτυπο

Όπως είπα και πριν σαν επαγγέλματα μου αρέσουν ούτως η άλλως αλλά σε σύγκριση με άλλες σχολές έχουν το κέρδος που δεν έχουν ανεργία

Τι σου προτείνουμε να κάνεις για να καταφέρεις τι πράγμα ακριβώς;

Το να βρω άλλη σχολή για να μη τα σπάσω μαζί τους πχ ή να μου πει κάποιος πως είναι γενικά η σχολή μέσα.

Δημοσ.

Πιο πιθανό θα μου φαινόταν το αντίθετο! (Οι γονείς να πιέζουν να πας σε τέτοιες σχολές κι εσύ να μην θέλεις δηλαδή!)

Πήγαινε, πληρώνεσαι απευθείας εκεί αν δεν κάνω λάθος οπότε δεν θα έχεις ανάγκη και τα λεφτά, που είναι μια μορφή πίεσης

• Like 7
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλο μερος για να παρεις απαντησεις.Γενικα βλεπω καποια παιδια και ποσταρουν σοβαρα θεματα δεν συμφωνω καλυτερα ειναι να το συζητησεις με δικους σου ανθρωπους που γνωριζουν πραγματα και καταστασεις.

• Like 2
Δημοσ.

Το να βρω άλλη σχολή για να μη τα σπάσω μαζί τους πχ ή να μου πει κάποιος πως είναι γενικά η σχολή μέσα.

Να βρεις άλλη σχολή για να μην τα σπάσεις, ή εναλλακτικά να σου πει κάποιος πώς είναι μέσα για να μη βρεις και τελικά να τα σπάσεις;

Sorry αλλά αν ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι θέλεις...

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι του αρέσει. Οι γονείς σίγουρα θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά εσύ θα ζεις με την επιλογή σου, όχι οι γονείς σου.

• Like 3
Δημοσ.

Από γνωστούς δεν έχω ακούσει κάτι τραγικό πάντως...σαν στρατός είναι. Αν σου αρέσει σαν δουλειά όπως λες κι αν δεν έχεις πρόβλημα με τις μεταθέσεις κλπ πήγαινε. Και προσπάθησε να εξηγήσεις στους γονείς σου ότι λόγω εποχής διαλέγεις κάτι σίγουρο. Προτιμούν να είσαι άνεργος και να σε ταΐζουν μέχρι τα 40;

Αλήθεια τι σχολές θέλουν οι δικοί σου;

Δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλο μερος για να παρεις απαντησεις.Γενικα βλεπω καποια παιδια και ποσταρουν σοβαρα θεματα δεν συμφωνω καλυτερα ειναι να το συζητησεις με δικους σου ανθρωπους που γνωριζουν πραγματα και καταστασεις.

Γιατί το λες φίλε μου; Μπορεί να γίνεται μια σχετική πλάκα πολλές φορές αλλά δίνονται και μια χαρά σοβαρές απαντήσεις. Εγώ πιστεύω ότι έχουν βοηθηθεί άτομα από απαντήσεις εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Από γνωστούς δεν έχω ακούσει κάτι τραγικό πάντως...σαν στρατός είναι. Αν σου αρέσει σαν δουλειά όπως λες κι αν δεν έχεις πρόβλημα με τις μεταθέσεις κλπ πήγαινε. Και προσπάθησε να εξηγήσεις στους γονείς σου ότι λόγω εποχής διαλέγεις κάτι σίγουρο. Προτιμούν να είσαι άνεργος και να σε ταΐζουν μέχρι τα 40;

Αλήθεια τι σχολές θέλουν οι δικοί σου;

Γιατί το λες φίλε μου; Μπορεί να γίνεται μια σχετική πλάκα πολλές φορές αλλά δίνονται και μια χαρά σοβαρές απαντήσεις. Εγώ πιστεύω ότι έχουν βοηθηθεί άτομα από απαντήσεις εδώ

Δε τους νοιάζει, αρκεί να μην είναι αστυνομία ή στρατός. Έχω καλούς βαθμού γενικά, είμαι ο απουσιολόγος του τμήματος και οι καθηγητές που το έχω συζητήσει μου λένε να πάω προς πολυτεχνικές σχολές ή κάποιο συναφές ΤΕΙ.

Δημοσ.

Δε τους νοιάζει, αρκεί να μην είναι αστυνομία ή στρατός. Έχω καλούς βαθμού γενικά, είμαι ο απουσιολόγος του τμήματος και οι καθηγητές που το έχω συζητήσει μου λένε να πάω προς πολυτεχνικές σχολές ή κάποιο συναφές ΤΕΙ.

Αν τους μιλήσεις ήρεμα και τους εξηγήσεις ότι πέρα από το ότι σου αρέσει σου εξασφαλίζει και μια δουλειά κι έναν μισθό που είναι δύσκολο να βρεθεί πλέον μήπως το πάρουν αλλιώς;

Δημοσ.

Αν τους μιλήσεις ήρεμα και τους εξηγήσεις ότι πέρα από το ότι σου αρέσει σου εξασφαλίζει και μια δουλειά κι έναν μισθό που είναι δύσκολο να βρεθεί πλέον μήπως το πάρουν αλλιώς;

Το ΄δεχονται ότι έχεις δουλειά, αλλά τους χωρίζει ιδεολογικό χάσμα.. είναι απίστευτα αρνητικοί. Μέχρι και να φύγω από το σπίτι μου είπε ο πατέρας μου αν τη δηλώσω.

Δημοσ.

Δώσε πρώτα, γράψε όσο καλύτερα μπορείς και σε απασχολεί μετά αυτό το θέμα.

Από τη στιγμή που επιλέγεις σχολή που δε θα χρειάζεσαι χρήματα, κάνεις ότι θες.

Αν σου αρέσει κάνε το!

Προσπάθησε να μπεις για αξιωματικός! Είναι σημαντικό αυτό...

Δημοσ.

Πηγαίνεις εκεί που θέλεις.Τελεία και παύλα.Τους το ξεκαθαρίζεις και τελειώνει εκεί η υπόθεση.

Πριν όμως φανείς αποφασιστικός στους γονείς σου ψάξε πολύ τις σχολές που σε ενδιαφέρουν.Είναι απόφαση ζωής καλώς ή κακώς.

• Like 2
Δημοσ.

Αντιεξουσιαστές είναι οι γονείς σου;; :)

Δεν είναι καλό να φτάσετε στα άκρα, προσπάθησε να τα βρείτε και δες και τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν, μήπως βρείτε κάτι κοινής αποδοχής

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...