Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το επάγγελμα, λίγο με σκάλωσε η ψυχολογική βία που έχω ακούσει ότι ασκείται στους φοιτητές των σχολών αυτών και ότι πολλοί αστυνομικοί κρύβουν το επάγγελμα τους έχω ακούσει και ότι φοβούνται να γυρίσουν σπίτι με τη στολή τους.

Ισχύει.

Ε ναι αφού έχουμε ταυτίσει τον αστυνομικό με το κακό...

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι αφού έχουμε ταυτίσει τον αστυνομικό με το κακό...

μεχρι να τους χρειαστουμε, οποτε τους κανουμε τεμεναδες. Μετα συνεχιζουμε τα ΜΓΔ κλπ

• Like 2
Δημοσ.

μεχρι να τους χρειαστουμε, οποτε τους κανουμε τεμεναδες. Μετα συνεχιζουμε τα ΜΓΔ κλπ

Βέβαια ανάλογα.. τον ΜΑΤατζή σαν πολίτης δε θα τον χρειαστείς.. αν γίνει έγκλημα η άμεση δράση θα έρθει.. χωρίς βέβαια να συμφωνώμε αυτή την ταύτιση και το κρύψιμο του επαγγέλματος

Δημοσ.

αλλο ΜΑΤατζηδες και ασφαλιτες κολλητοι με μαφιοζους και αλλο αυτοι που ειναι στα γραφεια ή ειναι ολη μερα στους δρομους και αναγκαζονται να πληρωνουν για εξοπλισμο απο την τσεπη τους (και εκει πατησε το φασιστοκομμα "εμεις δεν σας εχουμε γραμμενους, οπως η κυβερνηση που εχετε τωρα")

και εγω σιχαινομαι τα ΜΑΤ, αλλα οταν 5 βλαμμενα που νομιζουν οτι αν τα σπασουν και ξεκαυλωσουν, θα κινηθουμε προς μια σωστη κατευθυνση, και μου σπανε το αμαξι, ε αναγκαστικα θα νιωσω μια ανακουφιση

Δημοσ.

Το ΄δεχονται ότι έχεις δουλειά, αλλά τους χωρίζει ιδεολογικό χάσμα.. είναι απίστευτα αρνητικοί. Μέχρι και να φύγω από το σπίτι μου είπε ο πατέρας μου αν τη δηλώσω.

Πρέπει κάπως να καταλάβουν ότι οι ιδεολογίες οδηγούν σε μη ειλικρινές συζητήσεις και σε λάθος αποφάσεις. Μπορεί κάποια αστυνομική/στρατιωτική σχολή να είναι μια καλή επιλογή για σένα, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι να προϋπάρξει μια ειλικρινής αναζήτηση πάνω στα πραγματικά σου ενδιαφέροντα και στις ικανότητες σου και να μη καταλήξεις στη χ σχολή μέσα από ξεροκεφαλιές (δικές σου ή των γονιών σου) του στυλ "πρέπει / δε πρεπει να φύγω από το σπίτι στα 18" κλπ.

Ισως καλό θα ήταν να φέρεις και κάποιον τρίτο μέσα στη συζήτηση με τους γονείς σου, κάποιον με εμπειρία που θα δει τα πράγματα πιο αντικειμενικά, ίσως κάποιον καθηγητή σου, ίσως κάποιον συγγενή ή φίλο των γονιών σου, γενικά κάποιο άτομο που να είναι τόσο της δικής σου εμπιστοσύνης όσο και των γονιών σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κάτι σε άμεση δράση θα ήθελα ή τίποτα ομάδα ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ κτλ..

το ξερεις οτι οι ΔΙΑΣ εχουν φτασει να πληρωνουν λαστιχα απο την τσεπη τους;

Το καλυτερο ειναι σε κανα γραφειο, να μην εχεις καν οπλο χρεωμενο

Δημοσ.

το ξερεις οτι οι ΔΙΑΣ εχουν φτασει να πληρωνουν λαστιχα απο την τσεπη τους;

Το καλυτερο ειναι σε κανα γραφειο, να μην εχεις καν οπλο χρεωμενο

ναι το ξέρω αυτό για τη ΔΙΑΣ.. τώρα να γίνω αστυνομικός και να μην έχω και όπλο ξενέρα.. θέλω κάτι πιο δραστήριο από το να μαι σε ένα γραφείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...