Dictated_Silence Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Με τι να ασχολούνται οι άνθρωποι; Με την υγεία τους!!!! Καρδιακούς τους εχει κάνει το παλιόπαιδο με αυτά που τους λέει. Επί του σχολίου σου: Μόνο οι ηλίθιοι πιστεύουν πως τα όργανα επιβολής ειναι η απάντηση στην έλλειψη παιδείας. Θα με κάνεις ριπορτ στους"αστυνομικούς" του φόρουμ για να μου επιβληθεί άμεςα η σιωπή και έμμεσα η άποψη σου βάζοντας τη λογική στο γύψο;!; Συγχαρητήρια, με αυτά που γράφεις μου δίνεις ακόμα περισσότερα επιχειρήματα εναντίον της αστυνομίας και του στρατού...
kaliakman Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αχ σε παρακαλώ αυτά πήγαινε γραψτα στο indymedia και άσε το insomnia.. Και αν μπουν σπίτι σου κακοποιοι με όπλα μην τολμήσεις και φωνάξεις καμία αστυνομία... Γιατί μγδ...
BlackDarkFlag Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ωραίο επιχείρημα. Να φανταστώ είσαι ληστής/εγκληματίας/παρανομος και σε ενοχλεί η αστυνομία? Ο στρατός δε σου αρέσει ε, ήθελες να είσαι υπό σε κανέναν μαχαραγιά ακόμη,ωραίος ρε συ. Για πες μας και με τι ασχολείσαι πέρα απο το να τρολάρεις το βράδυ στο insomnia. Δε σε βλέπω να φτουράς και πολύ στο φόρουμ. Πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένοι όμως. Με τι ασχολούνται οι δικοί σου? Δικηγόροι είναι. Δεν με πιέζουν να ακολουθήσω τον τομέα τους (και να θελαν σε άλλη κατεύθυνση είμαι), θέλουν τίποτα σε πολυτεχνείο, φυσικό, μαθηματικό.. τέτοια.. ακόμα και ΤΕΦΑΑ προτιμάνε
Kostas93 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Με τι να ασχολούνται οι άνθρωποι; Με την υγεία τους!!!! Καρδιακούς τους εχει κάνει το παλιόπαιδο με αυτά που τους λέει. Επί του σχολίου σου: Μόνο οι ηλίθιοι πιστεύουν πως τα όργανα επιβολής ειναι η απάντηση στην έλλειψη παιδείας. Θα με κάνεις ριπορτ στους"αστυνομικούς" του φόρουμ για να μου επιβληθεί άμεςα η σιωπή και έμμεσα η άποψη σου βάζοντας τη λογική στο γύψο;!; Συγχαρητήρια, με αυτά που γράφεις μου δίνεις ακόμα περισσότερα επιχειρήματα εναντίον της αστυνομίας και του στρατού... δε σου έκανα αναφορά αν και είναι ξεκάθαρο ότι είσαι τρολλ. Φρέσκο φρέσκο κιόλα. Οι ηλίθιοι πιστεύουν οτι δε χρειαζόμαστε αστυνομία και στρατό. Κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να καταλάβει την χρησιμοτητα τους, ακόμη και αν δε του αρέσει, λίγο να του κόβει θα καταλάβει την χρησιμότητα τους. Ένα επειχείρημα για μια άποψη δεν έδωσες πάντως. ¨Ετσι, για τα μάτια του κόσμου. ¨Οπως και να έχει φίλε TS, είσαι σε μια ηλικία που αποφασίζεις εσύ για τον εαυτό σου.
BlackDarkFlag Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 δε σου έκανα αναφορά αν και είναι ξεκάθαρο ότι είσαι τρολλ. Φρέσκο φρέσκο κιόλα. Οι ηλίθιοι πιστεύουν οτι δε χρειαζόμαστε αστυνομία και στρατό. Κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να καταλάβει την χρησιμοτητα τους, ακόμη και αν δε του αρέσει, λίγο να του κόβει θα καταλάβει την χρησιμότητα τους. Ένα επειχείρημα για μια άποψη δεν έδωσες πάντως. ¨Ετσι, για τα μάτια του κόσμου. ¨Οπως και να έχει φίλε TS, είσαι σε μια ηλικία που αποφασίζεις εσύ για τον εαυτό σου. Προφανώς και εγώ αποφασίζω αλλά θα μου άρεσε να πάρω μερικές συμβουλές πριν κάνω την επιλογή μου. Κυρίως από κάποιον ένστολο που έχει πληροφόρηση εκ των έσω αλλά στην αναβροχιά
MT60RS Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Προφανώς και εγώ αποφασίζω αλλά θα μου άρεσε να πάρω μερικές συμβουλές πριν κάνω την επιλογή μου. Κυρίως από κάποιον ένστολο που έχει πληροφόρηση εκ των έσω αλλά στην αναβροχιά φοραω στολη πυροσβεστη, σου κανω;
V for Vagelis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 φοραω στολη πυροσβεστη, σου κανω; Οπλο έχεις; :Ρ
BlackDarkFlag Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 φοραω στολη πυροσβεστη, σου κανω; Σε προτιμώ βατραχάνθρωπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα