Unabomber Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ναι, το έχω δεί και ζαχαρώνω την 500w αλλά δεν ξέρω εάν τα watts παίζουν ρόλο ή κάτι άλλο είναι σημαντικότερο! Λογικα και εδω ισχυει το οτι δωσεις παιρνεις……
revolver1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ε λογικά αν έχεις πρόβατα τα οποία έχουν τρελή μαλούμπα παίρνεις την 500άρα. Άποψη μου μιας και δεν έχεις τα πολλά πρόβατα είναι να πάρεις την 300άρα. 1
zoranb Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για την Ηοrner εχω ακουσει καλα λογια, απο κατι κτηνοτροφους @ Wales…. Κτηνοτρόφους και Wales? Πες μου περισσότερα! Θα στοιχημάτιζα ότι άνοιξε το θρεντ ο νικοκ ???? Ε λογικά αν έχεις πρόβατα τα οποία έχουν τρελή μαλούμπα παίρνεις την 500άρα. Άποψη μου μιας και δεν έχεις τα πολλά πρόβατα είναι να πάρεις την 300άρα. Τα watts έχουν να κάνουν με την ποσότητα του μαλλιού που θα κόψεις ή με το πόσο εύκολα κόβει;
revolver1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Τα watts έχουν να κάνουν με την ποσότητα του μαλλιού που θα κόψεις ή με το πόσο εύκολα κόβει; To ίδιο δεν είναι? Αν το πρόβατο έχει πολύ μαλλί η μηχανή κόβει δύσκολα. 1
zoranb Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 To ίδιο δεν είναι? Αν το πρόβατο έχει πολύ μαλλί η μηχανή κόβει δύσκολα. Σωστό κι αυτό!
Apoll Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Κτηνοτρόφους και Wales? Πες μου περισσότερα! Η Ουαλία είναι γεμάτη κτηνοτρόφους προβάτων, και ο πλυθισμός τους είναι 4 φορές μεγαλύτερος από τους κατοίκους (6 εκ πρόβατα). Είναι η δεύτερη χώρα σε παραγωγή στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την Αγγλία (10 εκ πρόβατα) και τρίτη Σκωτία (5 εκ πρόβατα). 3
someone- Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Kοιτα μαλλουρα χαχαχαχα και εδω ειναι που το κουρευουν χαχαχαχαχα 25 κιλα μαλλι ειχε δε μπορει να σταθει στα ποδια του μετα! 1
zoranb Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Για την Ηοrner εχω ακουσει καλα λογια, απο κατι κτηνοτροφους @ Wales…. Πως ήρθες σε επαφή με κτηνοτρόφους, πες μας όλη την ιστορία κλπ.
Unabomber Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Η Ουαλία είναι γεμάτη κτηνοτρόφους προβάτων, και ο πλυθισμός τους είναι 4 φορές μεγαλύτερος από τους κατοίκους (6 εκ πρόβατα). Είναι η δεύτερη χώρα σε παραγωγή στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την Αγγλία (10 εκ πρόβατα) και τρίτη Σκωτία (5 εκ πρόβατα). Οπως τα λεει ο Apoll Πως ήρθες σε επαφή με κτηνοτρόφους, πες μας όλη την ιστορία κλπ. Xαχαχα, τιποτα το ιδιαιτερο, πριν 2-3 χρονια ειχα παει σε 3-4 μοναδες με προβατα για να δουμε τα μηχανηματα τους, για το αν θα μπορουσαμε να φτιαξουμε πιο εξελιγμενα-αυτοματοποιημενα, Ε και ειχα καποιες συζητησεις για εταιριες κλπ, και πανω εκει αναφερθηκε και η εν λογω εταιρια…. 1
NinjaMan Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Έχει νόημα κάποιος να αγοράσει μια τέτοια μηχανή για να ξυρίζει το σώμα και τα μαλλιά του; Ρωτάω γιατί για αυτή την χρήση έχουν κυκλοφορήσει πολύ λίγες στο εμπόριο και πιο συγκεκριμένα η bodygroom της philips που έχω μου φαίνεται ότι η δύναμη της είναι πολύ μέτρια (εκεί παίζουν ρόλο τα watts λογικά). Για να καταλάβετε το ξύρισμα όλων των 2 ποδιών μου πήρε 40 λεπτά... 3
Adon1s Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 <p>20+ (true answer), κιάλλα τόσα του χρόνου (μπορεί και περισσότερα!)</p> Κοπάδι προβάτων το διπλασιάζεις άνετα στον χρόνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα