Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος παιρνει την αλληλογραφια με το προγραμμα των vista "Αλληλογραφια των windows"

Εχει λογαριασμο gmail . Γινεται οταν παιρνει τα gmail στον ενα υπολογιστη να μπορει να τα παιρνει μετα και στον αλλο ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι γίνεται εφόσον κατεβάζει τα email με IMAP και όχι POP3. Έτσι παραμένουν online Και μπορεί να τα κατεβάζει και αλλού. Επίσης να μαρκάρει στις επιλογές να μένει αντίγραφο στον server, στις ρυθμίσεις του λογαριασμού.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γίνεται εφόσον κατεβάζει τα email με IMAP και όχι POP3. Έτσι παραμένουν online Και μπορεί να τα κατεβάζει και αλλού. Επίσης να μαρκάρει στις επιλογές να μένει αντίγραφο στον server, στις ρυθμίσεις του λογαριασμού.

Ευχαριστω πολυ ! Λογικα θα θελει αλλαγμα και ο διακομιστης εισερχομενης απο pop.gmail.com σε imap.gmail.com ???

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ! Λογικα θα θελει αλλαγμα και ο διακομιστης εισερχομενης απο pop.gmail.com σε imap.gmail.com ???

Θα πρέπει να τον φτιάξει από την αρχή, δεν γίνεται αλλαγή. Εφόσον έχει τον pop, νομίζω και εκεί υπάρχει η επιλογή να μένει ένα αντίγραφο στον server. Εάν ενεργοποιηθεί και στους δύο Η/Υ, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Απλώς νομίζω έχει όριο και κρατάει για 15 ημέρες, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να το δει στις ρυθμίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να τον φτιάξει από την αρχή, δεν γίνεται αλλαγή. Εφόσον έχει τον pop, νομίζω και εκεί υπάρχει η επιλογή να μένει ένα αντίγραφο στον server. Εάν ενεργοποιηθεί και στους δύο Η/Υ, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Απλώς νομίζω έχει όριο και κρατάει για 15 ημέρες, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να το δει στις ρυθμίσεις.

Ευχαριστω πολυ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...