Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ!

Ήρθε η εποχή που πρέπει να ανανεώσω κάποιες φθαρμένες καλοκαιρινές μπλούζες και ψάχνω κυρίως online stores που να ειδικεύονται σε metal merchandise. Χρόνια τώρα αγόραζα από το Nuclearblast που έπαιζαν μπλούζες με 12 ευρώ σε συνδυασμό με σχετικά χαμηλά μεταφορικά. Πλέον έχουν ανεβάσει τις τιμές και δεεεεν.. Μην μου πείτε για Μοναστηράκι κτλ, ένα μπλουζάκι 25 ευρώ.. Οπότε ψάχνω κάτι λίγο πιο φθηνό, είτε από Ελλάδα είτε από Ευρώπη γενικότερα.

Έχω ξεχωρίσει το rockvision, έχει κάποιος γνώμη για την ποιότητα των ρούχων?

Σκοπεύω να αγοράσω 6-7, οπότε αν παίζει καμιά συνδυαστική προσφορά ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χαιρετώ!

Ήρθε η εποχή που πρέπει να ανανεώσω κάποιες φθαρμένες καλοκαιρινές μπλούζες και ψάχνω κυρίως online stores που να ειδικεύονται σε metal merchandise. Χρόνια τώρα αγόραζα από το Nuclearblast που έπαιζαν μπλούζες με 12 ευρώ σε συνδυασμό με σχετικά χαμηλά μεταφορικά. Πλέον έχουν ανεβάσει τις τιμές και δεεεεν.. Μην μου πείτε για Μοναστηράκι κτλ, ένα μπλουζάκι 25 ευρώ.. Οπότε ψάχνω κάτι λίγο πιο φθηνό, είτε από Ελλάδα είτε από Ευρώπη γενικότερα.

Έχω ξεχωρίσει το rockvision, έχει κάποιος γνώμη για την ποιότητα των ρούχων?

Σκοπεύω να αγοράσω 6-7, οπότε αν παίζει καμιά συνδυαστική προσφορά ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ!

Κανε υπομονη , αφου θα ανεβεις προς τα πανω,

πηγαινε στο Camden (Camden Lock Market)  να βρεις την χαρα σου.....  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...