Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 μερες προσεξα οτι η ταχυτητα download στα torrents(κατεβαζω πχ για δοκιμη τον Matlab compiler(http://www.mathworks.com/products/compiler/mcr/index.html) και εδω και 3-4 λεπτα εχει σταθερη ταχυτητα οποτε δεν ειναι προβλημα γραμμης) εχει τεραστιες αυξομειωσεις αλλά οχι φυσιολογικες, δηλαδη παει καθε λιγα λεπτα απο κανονικη ταχυτητα με καποιες φυσιολογικες αυξομειωσεις στο ΜΗΔΕΝ για 3-4 δευτερολεπτα και μετα ξανα στο κανονικο.

Πχ:

SpeedUpAndDown_zpsbpbmyjsw.png~original

Καμια ιδεα?

Παλια ειχα κανει port forward αλλά τωρα νομιζω δεν εχω. Αλλά εδω και αρκετες εβδομαδες δεν εχω αλλαξει κατι. Και το προβλημα ξεκινησε πριν 2 μερες. Δεν ειναι τοσο ουσιαστικο προβλημα βεβαια αφου η ταχυτητα που πεφτει στο μηδεν κραταει 3-4 δευτερολεπτα και δεν επηρεαζει ουσιαστικα την ταχυτητα κατεβασματος αλλά ειναι οπως και να το κανουμε περιεργο.

Δημοσ.

Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με τον Vuze, ρίχνει την ταχύτητα για να μην παρατηρείται καθυστέρηση, όταν χρησιμοποιεις το internet.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτh την λειτουργία, εγώ τον αντικατεστησα  με τοω qbittorrent.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...