PostHelper Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εδω και 2 μερες προσεξα οτι η ταχυτητα download στα torrents(κατεβαζω πχ για δοκιμη τον Matlab compiler(http://www.mathworks.com/products/compiler/mcr/index.html) και εδω και 3-4 λεπτα εχει σταθερη ταχυτητα οποτε δεν ειναι προβλημα γραμμης) εχει τεραστιες αυξομειωσεις αλλά οχι φυσιολογικες, δηλαδη παει καθε λιγα λεπτα απο κανονικη ταχυτητα με καποιες φυσιολογικες αυξομειωσεις στο ΜΗΔΕΝ για 3-4 δευτερολεπτα και μετα ξανα στο κανονικο. Πχ: Καμια ιδεα? Παλια ειχα κανει port forward αλλά τωρα νομιζω δεν εχω. Αλλά εδω και αρκετες εβδομαδες δεν εχω αλλαξει κατι. Και το προβλημα ξεκινησε πριν 2 μερες. Δεν ειναι τοσο ουσιαστικο προβλημα βεβαια αφου η ταχυτητα που πεφτει στο μηδεν κραταει 3-4 δευτερολεπτα και δεν επηρεαζει ουσιαστικα την ταχυτητα κατεβασματος αλλά ειναι οπως και να το κανουμε περιεργο.
PostHelper Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Vuze. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με τον Vuze, ρίχνει την ταχύτητα για να μην παρατηρείται καθυστέρηση, όταν χρησιμοποιεις το internet. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτh την λειτουργία, εγώ τον αντικατεστησα με τοω qbittorrent. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα