zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Με αφορμή το διπλανό θέμα της νεκροθαφτικής σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα για να πούμε ποιες δουλειές δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να κάνουμε! Ξεκινάω, προσωπικά δεν θα μπορούσα να δουλεύω σε νοσοκομεία και σχετικούς ιατρικούς χώρους (σε καμία θέση, ούτε γραμματεία, ούτε κυλικείο κλπ) σε φυλακές, σε γραφείο τελετών (να χτυπάει το τηλέφωνο και να ξέρεις ότι κάποιος πέθανε εκείνη την ώρα...), σε μεγάλα ύψη και σε μεγάλα βάθη, σε σφαγεία, σε κατασχέσεις, δικαστικούς επιμελητές κλπ και σε εισπρακτικές. Αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα το συμπληρώσω (Να διευκρινίσω, αν χρειάζεται διευκρίνιση, ότι δεν "σνομπάρω" και δεν υποτιμώ καμία από τις παραπάνω δουλειές, όπως και καμία δουλειά γενικότερα, απλά δεν θα μπορούσα εγώ να τις κάνω) 7
Miracle Worker Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ξεκινάω, προσωπικά δεν θα μπορούσα να δουλεύω σε νοσοκομεία και σχετικούς ιατρικούς χώρους (σε καμία θέση, ούτε γραμματεία, ούτε κυλικείο κλπ) σε φυλακές, σε γραφείο τελετών (να χτυπάει το τηλέφωνο και να ξέρεις ότι κάποιος πέθανε εκείνη την ώρα...), σε μεγάλα ύψη και σε μεγάλα βάθη, σε σφαγεία, σε κατασχέσεις, δικαστικούς επιμελητές κλπ και σε εισπρακτικές. Σκέψου όμως εκείνη τη μία φορά, που θα χτυπήσει και θα είναι για ακύρωση. 10
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Άφησες εξω όλα τα επαγγέλματα που δεν έχουν ανεργία και πληρώνουν καλά 9
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν θα πήγαινα με τίποτα ως νοσηλευτής. Έχοντας περάσει πολλά με νοσοκομεία προσωπικά τους θαυμάζω πως αντέχουν εκεί πέρα ολόκληρα 10ωρα και βάλε με τραυματισμένους χειρουργημένους αρρώστους, να φροντίζουν ασθενείς που έχουν πρόβλημα να τους χτυπάν την φλέβα με τους ορούς να τους κάνουν μπάνιο στο κρεβάτι (σπἀνια περίπτωση αλλά μου έχει συμβεί) και επιπλέον να τρέχουν από δω και απο κει με τις εντολές των γιατρών. Σε κάποιο site είχα διαβάσει οτι τα επαγγέλματα υγείας είναι τα Νο.1 υποψήφια με τις περισσότερες πιθανότητες για κατάθλιψη. Με τέτοια περιστατικά έρχονται αντιμέτωποι και οι γιατροί, αλλά υπάρχουν και ιατρικές ειδικότητες που τα αποφεύγεις αυτά π.χ παθολόγος ή δεν είναι απαραίτητο να εργάζεσαι σε νοσοκομειο και να είσαι χειρούργος. Επίσης κτηνίατρος ή σφαγέας. 1
insomnia888 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν θα πηγαινα ποτέ σε εισπρακτική. Παίρνεις 3 και 60 και απειλεις και προσβαλλεις κόσμο, τρως βέβαια και αρκετό βρισιμο σε αντάλλαγμα. 3
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσιος υπαλληλος ,δεν μου αρεσει να με αντιμετωπιζουν σαν ιερη αγελαδα 7
BlackDarkFlag Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ζιγκολό δεν το έχει πει κανείς.. δε σας χαλάει και πολύ ε;
SlimData Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν δεν σε συντηρεί άλλος και τα έξοδα αρχίσουν να σε πνίγουν, προσπερνάς πολλά πράγματα που πριν τα έβλεπες εμπόδιο αδερφέ... 7
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν δεν σε συντηρεί άλλος και τα έξοδα αρχίσουν να σε πνίγουν, προσπερνάς πολλά πράγματα που πριν τα έβλεπες εμπόδιο αδερφέ... Συμφωνώ! Ας πούμε ότι υπάρχει ένα περιθώριο επιλογής...
HALF EVIL Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ 15
*nenya* Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν θα μπορούσα και δεν θελω: ιατρικά επαγγέλματα (δεν μπορώ τα αίματα κλπ.), δημόσιος υπάλληλος (θέλω λιγότερο, όχι περισσότερο κράτος), σερβιτορα (φοβάμαι τους δίσκους, δεν το'χω), δικηγόρος (θέλει πολύ ταλέντο υποκριτικής κ όχι μόνο), ναυτικός (τόσος καιρός μακριά απ'το σπίτι, φίλους κλπ...). 5
Sonic59 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν δεν σε συντηρεί άλλος και τα έξοδα αρχίσουν να σε πνίγουν, προσπερνάς πολλά πράγματα που πριν τα έβλεπες εμπόδιο αδερφέ... Σωστος ο φιλος....εννοειται πως το θεμα ειναι χαβαλετζιδικο αλλα αυτη την εποχη οτι φοβιες υπαρχουν για τις δουλειες κλπ αν δεν εχεις φραγκα ουτε για τσιγαρα παραβλεπεις τα παντα!!!εγω προσωπικα φοβαμαι πολυ τις δουλειες που εχουν υψος....ακομα και αλλαγη λαμπας σε σκαλα που λεει ο λογος....
Muchacho Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Υπαλληλος σε δημοσια υπηρεσια.Αγενεις ζωα ξεσπανε πανω σου χωρις να φταις σε κατι,ερχονται με οτι να'ναι δικαιολογητικα επειδη ετσι τους ειπε ο γειτονας και εχουν την απαιτηση να γινει η δουλεια τους.Οτιδηποτε και να κανεις που δεν εχει σχεση με αμμεση εξυπηρετηση καποιου,αυτοματως σημαινει πως τα ξυνεις.Τι και αν εχεις κολλησει μια κολλα Α4 με την δουλεια σου ή αναφερεις τα δικαιολογητικα,παλι θα σε ρωτησουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα