Pa0ki Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Βιομήχανος ή εφοπλιστής....πολύ τρέξιμο ρε παιδάκι μου 2
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σωστος ο φιλος....εννοειται πως το θεμα ειναι χαβαλετζιδικο αλλα αυτη την εποχη οτι φοβιες υπαρχουν για τις δουλειες κλπ αν δεν εχεις φραγκα ουτε για τσιγαρα παραβλεπεις τα παντα!!!εγω προσωπικα φοβαμαι πολυ τις δουλειες που εχουν υψος....ακομα και αλλαγη λαμπας σε σκαλα που λεει ο λογος.... Καλά εγώ αυτές τις καραμέλες περι παράβλεψης των πάντων σε δουλειές όταν δεν έχεις φράγκα έχω βαρεθεί να τις ακούω. Προτιμώ να πεινάσω ακόμα και με κίνδυνο της ζωής μου παρα να σφάζω και να αφαιρώ το δέρμα ζώων ή να ξεθάβω και να βγάζω τα κόκαλα από νεκρούς ημι-αποσυντεθειμένους που να μυρίζουν πτωματίλα. Το ίδιο θα πω και για το νοσηλευτικό επάγγελμα με μια υποσημείωση βέβαια, οτι πρέπει να το σπουδάσεις πρώτα, οπότε αν επέλεξα να σπουδάσω κάτι που δεν μ' αρέσει στην πράξη δεν φταίει το επάγγελμα αλλά εγώ. Κατά τα άλλα το θέμα μόνο χαβαλεντζίδικο δεν είναι. Δεν μιλάμε εδώ για περιτπώσεις που δεν βρίσκεις δουλειά σε κάτι που σπούδασες και μετά δεν θες να βρεις άλλη π.χ σερβιτόρος ντελίβερι διανομή φυλλαδίων κ.α. Αν δεν βρίσκεις κάτι στο αντικείμενό σου υπάρχουν χιλιάδες άλλες δουλειές που μπορείς να κάνεις, παρά ταύτα τις δουλειές που διευκρίνισα παραπάνω ούτε με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος δεν θα τις έκανα. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Με αφορμή το διπλανό θέμα της νεκροθαφτικής σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα για να πούμε ποιες δουλειές δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να κάνουμε! Mπα που να φας τη γλώσσα σου καημένε! 1
funbreaker Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σερβιτόρος/Καθαριστής/Butler/λουστράκος μέχρι και γραμματέας χαμηλων καθηκόντων (=θελήματα)Μου φαίνεται υποτιμητικό να υπηρετώ άλλους. Το η δουλειά δεν είναι ντροπή και τέτοια είναι μαλακίες. Το να είσαι δούλος δεν είναι αξιοπρεπές γιατί δούλος θα είσαι αν κάνεις τέτοια ευτελή επαγγέλματα για 500 ευρώ (=τροφή + στέγη). Πλασιέ.Δεν αντέχεται να πηγαίνεις απο πόρτα σε πόρτα και να πρήζεις κόσμο και να στην κλείνουν αγενώς στην μάπα. Εντομολόγος.Μερικά έντομα δεν θέλω να ξέρω καν πως υπάρχουν, όχι να τα μελετάω κιόλας. Αυτό που εξετάζουν όγκους, καρκινώματα, κόπρανα και τέτοια. Εμετός. Baby sitter Εκτός αν το μωρό είναι θηλυκού γένους απο 16 και πάνω. Ξεσκατιστής γέρων/γριων Αηδία. Ακροβάτης/Εναερίτης και τέτοια Vertigo. Δήμιος/Σφαγέας/Στρατιωτικός/Μπατσόνι Τύψεις.
Anorymous Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν θα πηγαινα ποτέ σε εισπρακτική. Παίρνεις 3 και 60 και απειλεις και προσβαλλεις κόσμο, τρως βέβαια και αρκετό βρισιμο σε αντάλλαγμα. και εγω το ιδιο οπως να πριζω για συμβολαιο, καρτες , κινητα και τα σχετικα εκτος του οτι ειναι με ποσοστα ντρεπομαι παρα πολυ. Δημοσιος υπαλληλος ,δεν μου αρεσει να με αντιμετωπιζουν σαν ιερη αγελαδα δεν ειναι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι το ιδιο υπαρχουν ατομα που προσφερουν και παιρνουν 3 κ 60.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ταξιτζής! Τσαντίστηκα και μόνο που τους ανέφερα.. 2
παπι Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν μπρω τις δουλειές στις οποιες διαστέλλεται ο χρονος. 1
Sonic59 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλά εγώ αυτές τις καραμέλες περι παράβλεψης των πάντων σε δουλειές όταν δεν έχεις φράγκα έχω βαρεθεί να τις ακούω. Προτιμώ να πεινάσω ακόμα και με κίνδυνο της ζωής μου παρα να σφάζω και να αφαιρώ το δέρμα ζώων ή να ξεθάβω και να βγάζω τα κόκαλα από νεκρούς ημι-αποσυντεθειμένους που να μυρίζουν πτωματίλα. Το ίδιο θα πω και για το νοσηλευτικό επάγγελμα με μια υποσημείωση βέβαια, οτι πρέπει να το σπουδάσεις πρώτα, οπότε αν επέλεξα να σπουδάσω κάτι που δεν μ' αρέσει στην πράξη δεν φταίει το επάγγελμα αλλά εγώ. Κατά τα άλλα το θέμα μόνο χαβαλεντζίδικο δεν είναι. Δεν μιλάμε εδώ για περιτπώσεις που δεν βρίσκεις δουλειά σε κάτι που σπούδασες και μετά δεν θες να βρεις άλλη π.χ σερβιτόρος ντελίβερι διανομή φυλλαδίων κ.α. Αν δεν βρίσκεις κάτι στο αντικείμενό σου υπάρχουν χιλιάδες άλλες δουλειές που μπορείς να κάνεις, παρά ταύτα τις δουλειές που διευκρίνισα παραπάνω ούτε με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος δεν θα τις έκανα. Εγω το βλεπω ως χαβαλετζιδικο το θεμα γιατι πιστευω αυτο που ειπα στο προηγουμενο ποστ μου!!!αμα εχεις οικογενεια με παιδια χρειαζεσαι εισοδημα για να ταισεις μονο τα παιδια σου(εννοειται πως δεν το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου)να σε δω αν βαλεις εσυ η ο οποιοσδηποτε σε κινδυνο την ζωη της οικογενειας σου...!!!Μιλαμε παντα για ακραιες περιπτωσεις ετσι???
Anorymous Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Γενικα 2 ειδων δουλιες δεν θα εκανα αυτες που προσβαλουν-ενοχλουν κοσμο και οσες ειναι παρανομες ή νομιμες αλλα οχι ηθικες. 2
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Γενικα 2 ειδων δουλιες δεν θα εκανα αυτες που προσβαλουν-ενοχλουν κοσμο και οσες ειναι παρανομες ή νομιμες αλλα οχι ηθικες. πχ;
Anorymous Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) πχ; οπως να πουλαω φυκια για μεταξοτες κορδελες ακα τελεμαρκετινγκ, να πουλαω συμβολαια χωρις να λεω ολους τους ορους, ακομα και να εχω εναπρακτορειο προπο πχ και να δεχομαι ατομα που εχουν ψυχολογικο προβλημα με τον τζογο. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από Anorymous 4
stavi Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 πόρνη και νομίζω πως είναι η μοναδική δουλειά που δε θα μπορούσα να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα