Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες εστησα συστημα μα το z11.ωραιο κουτι.περνα το οχταπινο πριν βαλεις τη μητρικη .χωρις χωρο για υδροψυξη αλλα κατα τα αλλα πολυ καλο..

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λεω παει ενοω ειναι ευκολο σχετικα να το σταθεροποιησεις σε τροφοδοσια ρευματος και να περασει το τεστ σταθεροτητας. Το τι ψυξη χρειαζετε για καθε μερα ειναι αλλο θεμα.Πανω απο 1.45-1.47ρευμα δεν τον βαζεις γενικα για καθε μερα τον επεξεργαστη του τιναζεις τα πεταλα.Και τα 5 συνηθως θελουν παραπανω.Την ιδια μητρικη με εμενα διαλεξε μια χαρα ειναι καλυτερο συστημα τροφοδοσιας με 100 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις.Ενα θεματακι με το vdroop εχει αλλα λυνετε και αυτο.

Είναι και σε τι κομμάτι cpu θα πέσεις!Το οτι μπορεί να φτάσει και να bootαρει δεν σημαίνει ότι θα περάσει και μια ώρα ας πούμε prime95.Δεν είμαι κάθετος σ'αυτό που είπες,απλα "κολλάω" στο εύκολα που ανεφερες!

Δημοσ.

Εγω παντως προτεινω να πας στον 4590 κ να γλιτωσεις απολα αυτα.

Ο 4590 ειναι λιγο καλυτερος ενα κλικ απο τον 8350 για να καταλαβεις κ η τιμη σου ερχεται πανω κατω ιδια χωρις ψυκτρα.

ΕΙναι δυνατοτερος δεν χρειαζεται εξτρα ψυξη κ οικονομικοτερος γιατι τραβαει πολυ ποιο λιγο ρευμα απο ενα OC 8320 κ θες κ μικροτερο τροφοδοτικο.Δικια σου ειναι η αποφαση οτι κ να παρεις θα το χαρεις ...

Δημοσ.

Βασικά και εγω σε βίντεο θα σου έλεγα να πας σε Ιντελκαι όχι σε 8320

Sent from my iPhone using Insomnia

Βασικά και εγω θα σου έλεγα να πας σε Ιντελκαι όχι σε 8320 <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γιατι οχι την Gainward? Ειναι σιγουρο πως ανεβαζει θερμοκρασιες πολυ? Εγω πιστευω καλα θα ειναι γιατι θα κανουμε καλα την κατασταση με τα φανακια στο κουτι!

Να παρουμε αυτην:http://www.ebw.gr/el/Product/1339127/Palit-GeForce-GTX-970-Graphics-card-GF-GTX-970που ειναι και ποιο οικονομικη και reference?

Δημοσ.

Αυτο το πραγμα που βγαζεις ανακοινωση το hardware που διαλεξατε χωρις να ακους γνωμες ακομα δεν καταλαβα γιατι γινεται. Κλειστο το θεμα, καντε και την παραγγελια και καλα ξεμπερδεματα

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, η reference ειναι ~10 βαθμους πιο πανω απο τηn Gainward. Τωρα που βλεπω και τις τιμες, δεν αξιζει. Δεν ειναι οτι η Gainward ειναι 20C παραπανω απο αλλες custom καρτες.

Βεβαια, με την reference δεν βγαινει ολος ο ζεστος αερας μεσα στο κουτι

Δημοσ.

Αρα ποια προτεινεις? Icefrog, νομιζω οτι οι ανθρωποι εδω μεσα προσπαθουν να με βοηθησουν, χωρις να πεταγονται και να λενε να κανω του κεφαλιου μου. Τις φωτος τις βαζω για να ξερουμε τι γινεται, απο κομματια, λεφτα, και πληροφοριες!

Δημοσ.

Αυτη πχ, ειναι αρκετα δροσερη! Η reference παιζει περι τους 76-80C, η Gainward 68-70 και η Gigabyte 60-63C (παντα συμφωνα με διαφορα reviews).

https://www.skroutz.gr/s/5579878/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-WindForce-3X-OC-GV-N970WF3OC-4GD.html

Και αυτο που δεν μου αρεσει στην Gainward ειναι οτι τα fans ρουφανε αερα.

Επισης, μολις το προσεξα. Η Gainward πιανει 2.5 slots!

Και η Gigabyte εχει 3 χρονια εγγυηση ενω η Gainward 2.

Δημοσ.

Ναι την ξερω αυτην, αλλα ειμαστε λιγο σφιχτοι με τα χρηματα οποτε εχουμε δυο επιλογες: Gainward Phantom ή Palit Reference.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...