Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τροπος για ισιωμα-φτιαξιμο δοντιών χώρις να χρειαστεί να βάλω σιδερακια;

Είμαι 19 χρόνων και δεν θέλω να βάλω μιας και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα αισθητικά και δεν ψήνομαι να τα φοράω όλη μέρα, ούτε έχω κάποιο ιδιαιτερο πρόβλημα, απλως αν υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω έκτος από το να βάλω σιδερακια ίσως να το δοκίμαζα. Μιλάμε για μικρές αλλαγές κυρίως.

Και επειδή πολλοί θα μου πείτε να πάω σε οδοντιατρο να ρωτήσω, ξέρετε κάποιον καλό είτε στα Χανιά είτε στο Ηράκλειο (με προτίμηση το 1ο); Διότι έχω πάει σε 2 στα Χανιά μέχρι τώρα αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημενος εκ των υστέρων δυστυχώς.

Δημοσ.

Υπάρχει μια νέα τεχνολογία σιδερακίων που αποτελούνται από κάτι διαφανή πλαστικά και είναι αόρατα.
Είναι για μικρότερα προβλήματα μόνο και στοιχίζει περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Έψαξα στο google και έγραφε διαφορά πράγματα αλλά είναι αλλιώς αν έχει κάνει κάποιος από εδώ κατι παρομοιο να πει την εμπειρία του.

Επίσης το τοπικ ανοιχτηκε κατά 80% για να ακούσω προταση όσον αφορά καποιον καλό γιατρο αν γνωρίζετε γιατί έχω ένα θέμα και δεν ψήνομαι να πάω σε κάνα τρελό αν επιλέξω στην τύχη.

Δημοσ.

Υπάρχει και μασελακι τυπου που το βάζεις μόνο το βράδυ βέβαια δεν ξέρω για πόσο πρόβλημα είναι κτλ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...