nikospapadopoulos33 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Η νέα μόδα πλέον που έχει γίνει χαμός.. είναι τα δωμάτια μυστηρίου ή δωμάτια απόδρασης. Πλεόν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη ξεφυτρώνει και ένα δωμάτιο απόδρασης. Η τιμή είναι κοντά στα 12€ με 14€ αλλά επειδή δεν αγοράζει κανένας έχουν ξεκινήσει τις προσφορές περίπου στη μισή τιμή. Εχω μαζέψει όλα τα escape rooms και κάθε ένα που βάζει προσφορά θα το προσθέτω.
mentoras99 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Tι ειναι αυτα ρε φιλε, μας εξηγεις κι εμας; Ηξερα για 'panic rooms' σε σπιτια πλουσιων, αλλα για mystery rooms πρωτη φορα ακουω....
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 http://adventurerooms.gr/index.php/en/ Συμφέρει περισσότερο αν πάει παρέα 5-6 ατόμων και είναι πολύ διασκεδαστικά. Σύντομα θα πάω στο Μοναστηράκι
kanelj Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Η τιμή είναι κοντά στα 12€ με 14€ αλλά επειδή δεν αγοράζει κανένας έχουν ξεκινήσει τις προσφορές περίπου στη μισή τιμή. Αυτο απο που το συμπερανες?? Πανικος γινεται και δεν μπορεις να βρεις κενες θεσεις... Τα groupon κτλ δεν τα κανουν γιατι δεν εχουν κοσμο αλλα για να γεμισουν τις καθημερινες περισσοτερο. εχω παει σε καμια 20αρια ηδη!
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αυτά ένα "θέμα" έχουν; Δηλαδή, αν πας μια φορά μετά δεν μπορείς να ξαναπάς; Ή αλλάζουν;
funbreaker Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Περνούσαμε απ αυτό στου ψυρρή και είπαμε να μπούμε. Θυμηθήκαμε όμως ότι υπάρχει το groupon και είπαμε στον τύπο πως θα αγοράσουμε το κουπόνι απ το κινητό. Τελικά αυτός μας είπε να μην μπούμε στον κόπο και μας έκανε απευθείας την έκπτωση.
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 για θεσσαλονικη υπαρχει καμια εκπτωση? υπάρχει αυτό και στο locked στα 5 άτομα βγαίνει 9 ευρώ έκαστος.
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Γιατί εγώ τι σε λέω; Άνοιξες το link; Τα 7 ευρώ είναι με την έκπτωση στο the cue η κανονική τιμή είναι διαφορετική.
kanelj Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 www.secret-rooms.gr Το λεω και το ξαναλεω!Εχω παει σε πολλα! αυτο ειναι με διαφορα το καλυτερο και σε ντεκορ και σε γριφους.
d_gkal Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Γιατί εγώ τι σε λέω; Άνοιξες το link; Τα 7 ευρώ είναι με την έκπτωση στο the cue η κανονική τιμή είναι διαφορετική. σορρυ, γραψε λαθος. δεν ειχα ανοιξει το λινκ. στο mindtrap παντως 6 ατομα δωσαμε 8.40 ο καθενας. (στα 5 ατομα, δινεις 9 ευρω) το cue αξιζει? εχεις παει?
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Όχι δεν έχω πάει σε κανένα. Εσένα πως σου φάνηκε το mindtrap; Για το cue διάβασε εδώ και εδώ.
d_gkal Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 πηγα σε 3 δωματια. την κληρονομια του γουικλ, το εβιλ μανσιον κ το πριζονερς. το πρωτο μαλακιουλα και γελοιο. τζαμπα τα λεφτα που εδωσα. το εβιλ αρκετα δυσκολο κι πολυ ατμοσφαιρικο. μ αρεσε πολυ!!! αξιζε μεχρι το τελευταιο ευρωλεπτο! οι φυλακισμενοι καλουτσικο και αυτο. απαιτει καλη συνεργασια πανω απ ολα! το καλο με το mindtrap γενικα ειναι οτι ο game master σε βοηθαει αρκετα. εχει τυχει να κολλησουμε σε γελοιο σημειο, που αν δε το λεγε δε θα βγαιναμε ποτε. (τοσο γελοιο οπως το 1+1=2 φαντασου). στα αλλα δε ξερω καν αν εχεις βοηθειες.
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σε όλα έχεις βοήθειες όταν κολλάς για αρκετό χρονικό διάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα