Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Χτίζω καιρό τώρα κομμάτι κομμάτι εναν υπολογιστη και σύντομα θα ναι έτοιμος. Πριν λίγο καιρό που παρέλαβα την μητρική είδα οτι έχει ενα βισμα 8pin ενω το PSU μου έχει 4pin. Το είχα πάρει σε προσφορά το PSU κοντά στα 30 δεν είναι κάποιας μάρκας αλλά είχα διαβάσει πολλά καλα review και οτι είναι αθόρυβο κάτι που ήθελα οπωσδήποτε. Ψάχνοντας βρήκα οτι υπαρχουν βύσματα 4pin to 8pin και ήθελα να ρωτησω αν θα υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας αν βάλω ενα τέτοιο βύσμα μιας κ ο επεξεργαστής ειναι ο fx6300 και είναι χαμηλής κατανάλωσης. Επίσης δεν έχει 6pin για κάρτα γραφικών και είδα οτι υπαρχουν molex to 6pin. Τα watt του τροφοδικουν με καλύπτουν σίγουρα σύμφωνα με τα κομματια που έχω βαλει, το θέμα είναι τα βύσματα αυτά θα παρέχουν αυτό που χρειαζεται κάθε κομματι ή να πάω σε κάτι καλύτερο για τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Ποιο είναι το τροφοδοτικό ακριβός και απο τι αποτελείτε το υπόλοιπο σύστημα ;

Γενικα δεν υπάρχει προβλημα ακόμη και εαν βαλεις τα 4pin μονο

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να βαλεις κανενα ανταπτορακι. Απλα βαλε το 4pin στο socket του 8pin και εισαι ετοιμος. Αν το δεις και μονος σου, κουμπωνει κατευθειαν.

To ανταπτορακι, δεν ξερω καν γιατι υπαρχει. Οσα Watt δινει το 4pin μονο του, τοσα δινει και με το ανταπτορακι.

Δημοσ.

Ααα κατάλαβα, δεν είναι τα pin που δινουν τα watt, απλα αλλάζει το βυσμα. Εφοσον ομως κανει μεσα ολα καλα. Δεν το χα δοκιμασει ακομα γιατι δεν εχω συμπληρωσει ολα τα κομματια απλα το παρατηρησα πριν λιγες μερες που τα τσεκαρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Οσο για τη μαρκα είναι inter-tech. Τίποτα ιδιαίτερο, απλα άκρος σιωπηλό. Λέω να αναβαθμισω σε κάτι καλυτερο και επισης αθορυβο μόλις πάρω το GPU που να μην έχω και θέματα.

Δημοσ.

Αυτό με τα molex και το 6pin? Είναι αρκετό το ρεύμα που θα δίνουν ή παίζω με τη φωτιά και θα κανει τίποτα τσαφ; :P

Δημοσ.

Υπαρχουν και 750Ti που δεν θελουν καν εξαπινο. Οποτε προχωρα. Αυτες που θα εχουν, θα το βαζουν για αμα θες να κανεις overclock την καρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...