irregint Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους!Θελω πληροφοριες οσον αφορα την επιστροφη μιας μπλουζας που αγορασα απο το ebay η οποια ειναι μεγαλυτερη απ οτι περιμενα.Ζητησα επιστροφη απο τον πωλητη και διαπιστωσα οτι δεν καλυπτει το κοστος μεταφορικων για επιστροφη απο δικο μου λαθος, μονο αν ειναι προβληματικο το προιον. Ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να στειλω πισω κατι που αγορασα απο το ebay και δεν εχω ιδεα που να παω και πως να το στειλω, χρειαζομαι συγκεκριμενη συσκευασια για την μπλουζα; ποια ειναι η διαδικασια και τελος τι ειναι το tracking number και τι επιλεγω στο shipping carrier: Ευχαριστω εκ των προτερων. -Αλεξ
headbanger Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 τον πωλητή τον ρώτησες; προσωπικά σε παρόμοια κατάσταση που μου στάλθηκε θα το στελνα πίσω.
irregint Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Να τον ρωτησω τι πραγμα; Δεχεται να του το στειλω. Η μπλουζα δεν εχει κανενα προβλημα, απλα διαλεξα λαθος μεγεθος.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μπλούζα απο το εβαυ!!! μεχρι να ερθει να ξανά παει και να ξανά ερθει θα έχει περάσει η μόδα της, πήγαινε σε ενα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα και πάρε μια μπλουζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα