auron10000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλησπέρα τις προάλλες το windows update μου έβγαλε μία ειδοποίηση για να κάνω update για το Microsoft NetFramework 4,5 και το avast μόλις έγινε η εγκατάσταση έβαλε δύο αρχεία στην Καραντίνα. Προσπάθησα να πατήσω επαναφορά και εξαίρεση και δεν γινόταν τίποτα πάλι έμεναν Καραντίνα. έπειτα δοκίμασα την εντολή sfc/scannow να δω τι θα μου βγάλει και μου έλεγε ότι υπάρχουν αρχεία που λείπουν. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω το Avast σκεπτόμενος ότι θα μου ζήτανε τα αρχεία της καραντίνας να επανέλθουν αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Έπειτα δοκίμασα το System Restore να κάνει επαναφορά στην ημερομηνία που έγινε το συγκεκριμένο Update και μου έλεγε ότι απέτυχε. Ξαναέκανα εγκατάσταση το Avast μήπως μου τα δείξει έστω τα αρχεία πάλι στην καραντίνα αλλά τίποτα. Καλησπέρα τις προάλλες το windows update μου έβγαλε μία ειδοποίηση για να κάνω update για το Microsoft NetFramework 4,5 και το avast μόλις έγινε η εγκατάσταση έβαλε δύο αρχεία στην Καραντίνα. Προσπάθησα να πατήσω επαναφορά και εξαίρεση και δεν γινόταν τίποτα πάλι έμεναν Καραντίνα. έπειτα δοκίμασα την εντολή sfc/scannow να δω τι θα μου βγάλει και μου έλεγε ότι υπάρχουν αρχεία που λείπουν. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω το Avast σκεπτόμενος ότι θα μου ζήτανε τα αρχεία της καραντίνας να επανέλθουν αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Έπειτα δοκίμασα το System Restore να κάνει επαναφορά στην ημερομηνία που έγινε το συγκεκριμένο Update και μου έλεγε ότι απέτυχε. Ξαναέκανα εγκατάσταση το Avast μήπως μου τα δείξει έστω τα αρχεία πάλι στην καραντίνα αλλά τίποτα Μετά από αυτά ξαναπάτησα το sfc/scannow και μου έβγαλε ότι λείπουν κάποια αρχεία μισό λεπτό να ανεβάσω την εικόνα που δείχνει τι ακριβώς έβγαλε σαν ειδοποίηση
Paulostge Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δοκίμασε να κάνεις επιδιόρωση συστήματος με το cd των windows
voldemort Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 To avast καποτε ηταν ενα πολυ καλο antivirus.Εδω και χρονια πηρε την κατω βολτα... To μηνυμα που σου εβγαλε παντως η εντολη dos την παιρνω κι εγω ακομη μετα απο φορματ αμεσως ή και μολις τωρα που δοκιμασα και χωρις να εχω κανενα μα κανενα προβλημα.Οποτε... Μπορεις να δεις το avast τι εχει σε καραντινα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα