Fabio2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, είμαι 16 χρονών και πηγαίνω Α λυκείου. Όμως έχω ένα προβληματάκι που με αγχώνει πολύ. Λοιπόν, στο πρώτο τετράμηνο έβγαλα 16,6 γενικό μέσο όρο και στο δεύτερο είμαι σίγουρος ότι ανέβηκα, όμως φοβάμαι μην μείνω στη φυσική που πείρα 11 και δώσω το Σεπτέμβρη. Κάποιοι καθηγητές στο σχολείο μου, μου είπαν ότι αν μείνω σε 4 μαθήματα και πάνω δίνω το Σεπτέμβρη (αν μείνω σε 1 περνάω κατευθείαν) ενώ κάποιοι άλλοι μου είπαν ότι σε κάθε μάθημα πρέπει να βγάλω μέσο όρο 9,5 που αυτό το βλέπω αδύνατο στη φυσική. Υ.Γ: Έχω ψάξει παντού στο διαδίκτυο για απαντήσεις όμως κάθε φορά άλλα ακούω. Αν ξέρετε τι ισχύει θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε και έμενα.
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, είμαι 16 χρονών και πηγαίνω Α λυκείου. Όμως έχω ένα προβληματάκι που με αγχώνει πολύ. Λοιπόν, στο πρώτο τετράμηνο έβγαλα 16,6 γενικό μέσο όρο και στο δεύτερο είμαι σίγουρος ότι ανέβηκα, όμως φοβάμαι μην μείνω στη φυσική που πείρα 11 και δώσω το Σεπτέμβρη. Κάποιοι καθηγητές στο σχολείο μου, μου είπαν ότι αν μείνω σε 4 μαθήματα και πάνω δίνω το Σεπτέμβρη (αν μείνω σε 1 περνάω κατευθείαν) ενώ κάποιοι άλλοι μου είπαν ότι σε κάθε μάθημα πρέπει να βγάλω μέσο όρο 9,5 που αυτό το βλέπω αδύνατο στη φυσική. Υ.Γ: Έχω ψάξει παντού στο διαδίκτυο για απαντήσεις όμως κάθε φορά άλλα ακούω. Αν ξέρετε τι ισχύει θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε και έμενα. Ενω εδω θα ακουσεις σιγουρα τα ιδια..... απο ολους......
Fabio2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Τουλαχιστον να μου πει καποιος τι ισχυει. Αυτο με τα 4 μαθηματα η με το μεσο ορο
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Κάποιοι καθηγητές στο σχολείο μου, μου είπαν ότι αν μείνω σε 4 μαθήματα και πάνω δίνω το Σεπτέμβρη (αν μείνω σε 1 περνάω κατευθείαν) ενώ κάποιοι άλλοι μου είπαν ότι σε κάθε μάθημα πρέπει να βγάλω μέσο όρο 9,5 που αυτό το βλέπω αδύνατο στη φυσική. Απο αυτο που σε ειπαν τι δεν καταλαβες ? Aν τα συνδυασεις μαζι, πηρες την απαντηση σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα