Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η διαισθηση ειναι τελειως ανακριβεις σε θεματα τεχνολογιας / ηλεκτρονικων :)

αν δεν εχεις συμπτωματα με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο , θα σου ελεγα να ηρεμισεις λιγο..

ποσα χρονια το εχεις?

τι μαρκα ειναι , μοντελο , watt?

επισης τι χρηση εχει γινει στο συγκεκριμενο?

ηταν στον server παντα ? 24/7?

Δέν είπα οτι θα πάω να βγάλω το παλιό να βάλω αυτά τα 2 επάνω απλά ρώτησα άν γίνετε να ξέρω και εγκυκλοπαιδικά αλλά και άν μου τύχει κάτι μέχρι να πάρω εφεδρικό.

Δημοσ.

Κάικε τελικά εχθές το βράδυ....

Εβαλα 1 τροφοδωτικό με 3 αντάπτορες 4-πιν που βγάζουν 2 sata για συνδεση σε σκληρό ο κάθε ένας και έγινε η δουλειά μου,δυστιχός δέν χρειάστηκε να κάνω αυτήν την πατέντα με τα 2 τροφοδωτικά..

Δημοσ.

Καηκε χθες μετα απο τοσα χρονια, και εσυ το ηξερες απο πριν... Ο.ο

Κοιταξε το φιλε μου, κοιταξέ το...

• Like 1
Δημοσ.

Για πες μας και εμας που δεν γνωριζουμε,πως το καταλαβες οτι θα καει στις 14/05/15?

Χρειαζεται μαντικες ικανοτητες,εκτος και αν κολλησε το φανακι και το κοιταγες που καρβουνιζοταν.

Δημοσ.

Είδα στον ύπνο μου οτι περπατούσα σε μιά πεδιάδα που αντι για λουλουδια είχε καλώδια τροφοδωτικών και βγάζανε σπίθες!

Μέχρι που ένα μεγάλο σταμάτησε να βγάζει σπίθες!

Μπουάχαχαχαχαχαχααα

Η αλήθεια είναι οτι πρίν 10 μέρες περίπου ο σέρβερ σταμάτησε να λειτουργεί απο μόνος του..μετά απο μία εβδομάδα ξανασταμάτησε..φαντάστηκα πως είναι καμια πτώση τάσης.. μετά απο 4 μέρες ξανασταμάτησε..όλες αυτές της φορές ο σέρβερ ξαναξεκινούσε κανονικά με το κουμπί του..
Ε την 3η φορά το φαντάστηκα οτι είναι τροφοδωτικό..μέχρι που εχθές έκλεισε άνοιξε για 1-2 ώρες και μετά δέν ξανα άνοιξε..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...