Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα?

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

:-D

gif-treadmill-nigga-pimp-699452.gif

Eκτος απο το παραπανω, εχει αρκετα, το θεμα ειναι εσυ μεχρι που εισαι διατεθιμενος να φτασεις. B)

• Like 7
Δημοσ.

καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα?

και να μην θελει και παρα πολλα μορια  :-D

το φανταστηκα οτι ο καθενας θα ελεγε την π@π@ρι@ του αλλα ειπα μηπως...τι να πω κριμα

Χμμμμ...... Εμ , δεν θελεις να ειναι δυσκολο, εμ θελεις με λιγα μορια αλλα να παιρνεις και 2k+ το μηνα........

Mαντεψε ποιος λεει τι......

• Like 28
Δημοσ.

Και χωρισ πολλά μόρια και να μην είναι πολύ δύσκολα και να παίρνεις και πάνω από 2κ??? Ψαξε το φόρουμ για ένα θέμα με γράφεις τελετων.. Κουτί θα σου έρθει.. :Ρ

Πέρα από την πλάκα και τα τρία συνδυάζονται πολύ δύσκολα . Και άντε πες το πρώτο δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία.. Όμως το τρίτο χρειάζεται σίγουρα το δεύτερο..

Δημοσ.

το φανταστηκα οτι ο καθενας θα ελεγε την π@π@ρι@ του αλλα ειπα μηπως...τι να πω κριμα

οντως κριμα που δεν ανοιξες νεους οριζοντες στην επαγγελματικη σου αποκατασταση μεσω  του μπλα μπλα !

• Like 9
Δημοσ.

οχι το ποσο δυσκολο ειναι δεν με πειραζει,οι δυσκολιες του ναυτικου με πειραζουν αν εχετε να προτεινετε επαγγελματα με τις προυποθεσεις που ειπα μην υπολογιζετε την δυσκολια

Δημοσ.

οχι το ποσο δυσκολο ειναι δεν με πειραζει,οι δυσκολιες του ναυτικου με πειραζουν αν εχετε να προτεινετε επαγγελματα με τις προυποθεσεις που ειπα μην υπολογιζετε την δυσκολια

Οποτε μενει το ''λιγα μορια'' και ''πανω απο 2k.......''

Ωραια, εσυ πες μας μια δουλεια που να το εχει αυτο..... (εστω να εχεις ακουσει) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...