karapro Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα?
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Eκτος απο το παραπανω, εχει αρκετα, το θεμα ειναι εσυ μεχρι που εισαι διατεθιμενος να φτασεις. 7
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 To Koritsi_Gia_PC δεν είναι επάγγελμα είναι ιδέα. 4
karapro Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 το φανταστηκα οτι ο καθενας θα ελεγε την π@π@ρι@ του αλλα ειπα μηπως...τι να πω κριμα
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα? και να μην θελει και παρα πολλα μορια το φανταστηκα οτι ο καθενας θα ελεγε την π@π@ρι@ του αλλα ειπα μηπως...τι να πω κριμα Χμμμμ...... Εμ , δεν θελεις να ειναι δυσκολο, εμ θελεις με λιγα μορια αλλα να παιρνεις και 2k+ το μηνα........ Mαντεψε ποιος λεει τι...... 28
kaliakman Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Και χωρισ πολλά μόρια και να μην είναι πολύ δύσκολα και να παίρνεις και πάνω από 2κ??? Ψαξε το φόρουμ για ένα θέμα με γράφεις τελετων.. Κουτί θα σου έρθει.. :Ρ Πέρα από την πλάκα και τα τρία συνδυάζονται πολύ δύσκολα . Και άντε πες το πρώτο δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία.. Όμως το τρίτο χρειάζεται σίγουρα το δεύτερο..
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 το φανταστηκα οτι ο καθενας θα ελεγε την π@π@ρι@ του αλλα ειπα μηπως...τι να πω κριμα οντως κριμα που δεν ανοιξες νεους οριζοντες στην επαγγελματικη σου αποκατασταση μεσω του μπλα μπλα ! 9
karapro Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 οχι το ποσο δυσκολο ειναι δεν με πειραζει,οι δυσκολιες του ναυτικου με πειραζουν αν εχετε να προτεινετε επαγγελματα με τις προυποθεσεις που ειπα μην υπολογιζετε την δυσκολια
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 οχι το ποσο δυσκολο ειναι δεν με πειραζει,οι δυσκολιες του ναυτικου με πειραζουν αν εχετε να προτεινετε επαγγελματα με τις προυποθεσεις που ειπα μην υπολογιζετε την δυσκολια Οποτε μενει το ''λιγα μορια'' και ''πανω απο 2k.......'' Ωραια, εσυ πες μας μια δουλεια που να το εχει αυτο..... (εστω να εχεις ακουσει)
kaliakman Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ρε κοιτάξτε κάτι καινούρια επαγγέλματα που μαθαίνουμε στο μπλα μπλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα