Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι 2κ?? Ρε μήπως μπερδεύτηκε και εννοούσε 14000?? Γιατί για να γράψεις 1400 θέλει πολύ προσπάθεια...

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα?

Πολλά επαγγέλματα και εξαρτάται που κοιτάς. Ελλάδα, εξωτερικό;

Μπορείς να κάνεις και κάτι μόνο σου, αν σου κόβει. Επίσης κτηνοτροφία (αρνιά, κατσίκια, γουρούνια, κουνέλια) αν το κάνεις σε "industrial scale" και όχι καμμιά 10αριά για χόμπυ. Επεξεργασία λυμάτων με βακτήρια για παραγωγή ηλεκτρισμού και μεθανίου.... μεταφορά λαθρομεταναστών,.....

• Like 1
Δημοσ.

Γίνε νεκροθάφτης μπορεί να μη βγάζει 2k€ αλλά δεν θα ξεμείνεις ποτέ από δουλειά το έχουμε αναλύσει διεξοδικά το θέμα εδώ στο ινσομνια έχει και δικό του τόπικ.

Δημοσ.

Οκ θα προσγειωθω παιδια αλλα μιας και το αναφεραμε τι σχολη προτεινετε με λιγα σχετικα μορια?(14000 μορια ταβανι)

λογοθεραπειας ΤΕΙ είναι εκεί στο 14
  • Like 1
Δημοσ.

Tο καλυτερο επαγγελμα που πληρωνεται πολυ καλα λεφτα με δεδομενο πως δεν δουλευουν καθολου και εχουν εργασιακη ασφαλεια σε  εξωπραγματικο βαθμο ,επισης δεν  σε ελεγχει και αξιολογει κανεις  ειναι Δεητζης .

• Like 1
Δημοσ.

Tο καλυτερο επαγγελμα που πληρωνεται πολυ καλα λεφτα με δεδομενο πως δεν δουλευουν καθολου και εχουν εργασιακη ασφαλεια σε  εξωπραγματικο βαθμο ,επισης δεν  σε ελεγχει και αξιολογει κανεις  ειναι Δεητζης .

Αληθεύει. Βέβαια δε θα θελα να είμαι καλωδιατζής όσα και αν παίρνουν, όσο καλή εργασιακή ασφάλεια και αν έχω. Ίσως απ΄τις λίγες περιπτώσεις που αξίζουν τα λεφτά τους. Τα ίδια ισχύουν και για τους πυροσβέστες.

Δημοσ.

Αληθεύει. Βέβαια δε θα θελα να είμαι καλωδιατζής όσα και αν παίρνουν, όσο καλή εργασιακή ασφάλεια και αν έχω. Ίσως απ΄τις λίγες περιπτώσεις που αξίζουν τα λεφτά τους. Τα ίδια ισχύουν και για τους πυροσβέστες.

Τριχες .

Με εξωτερικα  ιδιωτικα συνεργεια δουλευουν πλεον   αυτοι απλα κατεβαζουν τον "διακοπτη " και την δουλεια την κανει ο αλβανος  τις περισσοτερες φορες απο γερανο .Αστο το ξερω το θεμα πολυ καλα .

ΔΕΗ εργασιακος παραδεισος !

• Like 2
Δημοσ.

Μεχρι το 2007-08 αν ησουν Δεητζης σε θεωρουσαν κατι σαν βιομηχανο,εφοπλιστη κλπ....ειχανε μισθο 2.500-3.000 οι απλοι υπαλληλοι χωρις τις βαρδυες..δε μιλαμε για εργοδηγους αρχιτεχντιτες κλπ....εκεινη γινοντουσαν ζαμπλουτοι...μεχρι και οι 8μηνητες καθαριζανε πολλα λεφτα βεβαια απ ολους αυτους δουλευανε μονο οι 8μηνητες ολοι οι υπολοιποι απλα κοβανε χρημα και το ξυνανε(οι περισσοτεροι)...τωρα πλεον αλλαξανε τα πραγματα...

Δημοσ.

Τριχες .

Με εξωτερικα  ιδιωτικα συνεργεια δουλευουν πλεον   αυτοι απλα κατεβαζουν τον "διακοπτη " και την δουλεια την κανει ο αλβανος  τις περισσοτερες φορες απο γερανο .Αστο το ξερω το θεμα πολυ καλα .

ΔΕΗ εργασιακος παραδεισος !

Koίτα. Ένας γνωστό έχω που είχε μπει με διαγωνισμό (η τουλάχιστον έτσι λέει) αλλά τα κάνει ο ίδιος. Τον έχω δει κιόλας. Σκαρφαλώνει, τρέχει σε έκτακτα που από κακές καιρικές συνθήκες έχουν χαλάσει καλώδια κτλ. Ε δε μπορεί να βάζουν ανειδίκευτους για τόσο εξειδικευμένες εργασίες. Εδώ στη πολυκατοικία είχε πάθει κάτι το κεντρικό ρολόι και έβγαζε σπίθες και ήρθε κανονικό συνεργείο με φορτηγάκι ΔΕΗ. Τώρα αν βάζουν συνεργαζόμενους αλλού, ειλικρινά δε το ξέρω.

Δημοσ.

Μεχρι το 2007-08 αν ησουν Δεητζης σε θεωρουσαν κατι σαν βιομηχανο,εφοπλιστη κλπ....ειχανε μισθο 2.500-3.000 οι απλοι υπαλληλοι χωρις τις βαρδυες..δε μιλαμε για εργοδηγους αρχιτεχντιτες κλπ....εκεινη γινοντουσαν ζαμπλουτοι...μεχρι και οι 8μηνητες καθαριζανε πολλα λεφτα βεβαια απ ολους αυτους δουλευανε μονο οι 8μηνητες ολοι οι υπολοιποι απλα κοβανε χρημα και το ξυνανε(οι περισσοτεροι)...τωρα πλεον αλλαξανε τα πραγματα...

Κοψε κατι :-D

Δημοσ.

Τι σου αρέσει?

κατι με υπολογιστες ή οικονομικα(αν και δεν εχω παρει αοθ)

Πολλά επαγγέλματα και εξαρτάται που κοιτάς. Ελλάδα, εξωτερικό;

Μπορείς να κάνεις και κάτι μόνο σου, αν σου κόβει. Επίσης κτηνοτροφία (αρνιά, κατσίκια, γουρούνια, κουνέλια) αν το κάνεις σε "industrial scale" και όχι καμμιά 10αριά για χόμπυ. Επεξεργασία λυμάτων με βακτήρια για παραγωγή ηλεκτρισμού και μεθανίου.... μεταφορά λαθρομεταναστών,.....

Ελλαδα κοιταω ή εστω τα πρωτα χρονια Ελλαδα και μετα εξωτερικο

Δημοσ.

Ελα, πλακα μας κανεις ε ?

Eισαι 3η  Λυκειου και δεν ξερεις τι θελεις να ακολουθησεις ?

Sorry που θα στο πω αλλα, δεν παιζει να εχεις και μεγαλες πιθανοτητες στην αγορα εργασιας. (Τουλαχιστον στην Ελλαδα)

Λογω ελλειψη στοχων για το μελλον σου.

Πρεπει να κατασταλαξεις καπου που να σου αρεσει παρα πολυ, αλλιως θα κανεις απλα μια αγγαρεια.... για τα επομενα χρονια.

:-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...