Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι το ποσο δυσκολο ειναι δεν με πειραζει,οι δυσκολιες του ναυτικου με πειραζουν αν εχετε να προτεινετε επαγγελματα με τις προυποθεσεις που ειπα μην υπολογιζετε την δυσκολια

οδηγος F1, δεν κανεις και τιποτα, ενα τιμονι και κατι πεταλια εχεις μονο. Και αν τα πας καλα σε κερνανε και σαμπανια

• Like 16
Δημοσ.

διαχειρηση φυσικου αεριου και πετραιλεου

Ωραια, και τα 2k ποτε ακριβως θα τα δεις ? 

Εννοω μετα απο ποσα χρονια (αν τα δεις)

Δημοσ.

διαχειρηση φυσικου αεριου και πετραιλεου

πετραιλουρου; Το αιλουροειδες που συναντας σε πετρωδες εδαφος;

• Like 3
Δημοσ.

Ωραια, και τα 2k ποτε ακριβως θα τα δεις ? 

Εννοω μετα απο ποσα χρονια (αν τα δεις)

δεν ξερω,ξερεις εσυ?

αλλα απ'οτι βλεπεις υπαρχουν τετοια επαγγελματα

οδηγος F1, δεν κανεις και τιποτα, ενα τιμονι και κατι πεταλια εχεις μονο. Και αν τα πας καλα σε κερνανε και σαμπανια

χαχαχαχα ωραιος το ονειρο μου απο μικρο παιδι αλλα αδυνατο

Δημοσ.

δεν ξερω,ξερεις εσυ?

αλλα απ'οτι βλεπεις υπαρχουν τετοια επαγγελματα

Για την Ελλαδα μιλαμε παντα ετσι ?

Eχεις ιδεα ποσο ειναι ο βασικος μισθος με τον οποιον θα ξεκινησεις οτι και να επιλεξεις ?

Δημοσ.

Για την Ελλαδα μιλαμε παντα ετσι ?

Eχεις ιδεα ποσο ειναι ο βασικος μισθος με τον οποιον θα ξεκινησεις οτι και να επιλεξεις ?

ασε το ξεκινημα,μετα απο 4-5 χρονια ομως?

Δημοσ.

ασε το ξεκινημα,μετα απο 4-5 χρονια ομως?

tumblr_m85e8mw00m1rqfhi2o1_250.gif

Για το καλο σας,  οσοι σκεφτονται περιπου σαν και σενα...... απλα κατεβειτε απο το συννεφακι σας.....

Δεν το λεω με κακια.... :-)

• Like 11
Δημοσ.

Γιος μεγαλολαμόγιου(βιομηχάνου,πολιτικού,μεγαλογιατρού κ.ο.κ.).

Μεγαλοκομματόσκυλο(αν και έχουν πέσει πολύ οι αποδώσεις).

"Φίλος" Ψινάκη και λοιπών "ατζέντηδων"(αν και ο εν λόγω κύριος πρόσφατα το γύρισε στην πολιτική).

Ζιγκολός σόλο-ψ@λο δίχως ατζέντη.

Ο-τύπος-που-έκανε-το-ψυχικό-και-παντρεύτηκε-την-πλούσια-γκαμήλα/γελάδα/μαϊμού.  

Γενικά μεγάλε άργησες καμία δεκαετία τουλάχιστον, πάνε πολλά χρόνια που μπορούσες να έχεις πολλά λεφτά κάνοντας ένα εύκολο λαμογιοεπάγγελμα(γιατί πάντα τα νόμιμα-ηθικά επαγγέλματα δεν έβγαζαν πολλά).

Τώρα λεν το μπιραλάχ να βρουν μια δουλειά που απλά πληρώνει κάθε μήνα.

• Like 11
Δημοσ.

Γιος μεγαλολαμόγιου(βιομηχάνου,πολιτικού,μεγαλογιατρού κ.ο.κ.).

Μεγαλοκομματόσκυλο(αν και έχουν πέσει πολύ οι αποδώσεις).

"Φίλος" Ψινάκη και λοιπών "ατζέντηδων"(αν και ο εν λόγω κύριος πρόσφατα το γύρισε στην πολιτική).

Ζιγκολός σόλο-ψ@λο δίχως ατζέντη.

Ο-τύπος-που-έκανε-το-ψυχικό-και-παντρεύτηκε-την-πλούσια-γκαμήλα/γελάδα/μαϊμού.  

Γενικά μεγάλε άργησες καμία δεκαετία τουλάχιστον, πάνε πολλά χρόνια που μπορούσες να έχεις πολλά λεφτά κάνοντας ένα εύκολο λαμογιοεπάγγελμα(γιατί πάντα τα νόμιμα-ηθικά επαγγέλματα δεν έβγαζαν πολλά).

Τώρα λεν το μπιραλάχ να βρουν μια δουλειά που απλά πληρώνει κάθε μήνα.

Κλαιωωωω.....

1400369813425.gif

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα?

και να μην θελει και παρα πολλα μορια  :-D

Ποδοσφαιριστής, καλαθοσφαιριστής, τραγουδιστής, τηλεπαρουσιαστής, μηδενιστής και τάκι τσαν

• Like 6
Δημοσ.

ευκολακι :P

καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα?

GIF-facepalm-bored-boring-Jared-Leto-Sig

οχι.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει εύκολο επάγγελμα με μεγάλες αποδοχές. 

Δημοσ.

βασικα δειχηρηση φυσικων πορων σορρυ λαθος :-D

Δεν γράφω για να στην πω αλλά τα περισσότερα επαγγέλματα που πληρούν τις προδιαγραφές που έχεις θέσει απαιτούν ορθογραφία τουλάχιστον που θες πολυ δουλειά. Ξεκινα από εκεί σιγά σιγά και να θέτεις μικρούς και feasible στόχους.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...