Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θελω να πω οτι δεν ειναι εξυπνοι,αλλα ενας φιλος πιο πανω λεει οτι λιγα μορια=οχι ιδιαιτερα εξπυνος 

Ξαναδιαβασε αυτο που εγραψε ο Head και μπορει να το καταλαβεις με την δευτερη.....

μεχρι στιγμης παντως δεν εχεις δειξει οτι εχει και πολυ αδικο.

(no offence mate )

• Like 4
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ξαναδιαβασε αυτο που εγραψε ο Head και μπορει να το καταλαβεις με την δευτερη.....

μεχρι στιγμης παντως δεν εχεις δειξει οτι εχει και πολυ αδικο.

Σσσσοτς φαιρντ

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια αν δεν μπορείς να δουλέψεις ένα χρόνο (πλέον τόσο χρειάζεται πάνω κάτω) για να γράψεις στις πανελλήνιες και να μπεις σε κάποια υψηλή σχολή πως περιμένεις να δουλέψεις για χρόνια και μάλιστα να παίρνεις 2 χιλιάρικα??

Και μην ακούσω το κλασσικό:τα μαθήματα στο λύκειο είναι χάλια για αυτό δεν τα πάω καλά...

Δημοσ.

δεν θελω να πω οτι δεν ειναι εξυπνοι,αλλα ενας φιλος πιο πανω λεει οτι λιγα μορια=οχι ιδιαιτερα εξπυνος 

2 τινά, όχι έξυπνος ή όχι αφοσιωμένος.

Ξανα διάβασε σε παρακαλώ τι έγραψα. Τελειώνεις και το λύκειο φέτος. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην πυροβολατε το μικρο!!!Θα σου πω εγω τι θα κανεις χωρις να χρειαζεσαι μορια κλπ....Θα σε κανω εφοπλιστη χωρις να χρειαστει να βαλεις λεφτα..ο κουμπαρος μου εχει ενα beach bar στην Αλεξανδρουπολη....και αρκετα μεσα στην θαλασσα εχει waterpark....θα παρεις ενα μικρο φουσκωτο με κουπια και οποιος θελει να πηγαινει στις τσουλιθρες θα τον πηγαινεις εσυ δρομολογιο με καποιο ποσο(βαλε οσα γουσταρεις εσυ ξερω γω)ετσι θα μαζεψεις λεφτα και σιγα σιγα θα παρεις ενα μεγαλυτερο βαρκακι μετα σκαφακι κλπ...και σε λιγα χρονια θα παρεις μεγαλα δρομολογια και θα εισαι εισαι ενας πανισχυρος και αυτοδημιουργητος εφοπλιστης και θα λες οτι ο sonic59 απ το insomnia με βοηθησε να γινω αυτο που ειμαι τωρα..μη με ξεχασεις...θα το εκανα εγω αλλα μου αρκουνε και τα λιγα λεφτουδακια...εσυ που θελεις τα πολλα σου δινω την ιδεα!!!σκεψου το!!!ας παρω τα χαπια μου τωρα....

• Like 4
Δημοσ.

Αλήθεια αν δεν μπορείς να δουλέψεις ένα χρόνο (πλέον τόσο χρειάζεται πάνω κάτω) για να γράψεις στις πανελλήνιες και να μπεις σε κάποια υψηλή σχολή πως περιμένεις να δουλέψεις για χρόνια και μάλιστα να παίρνεις 2 χιλιάρικα??

Και μην ακούσω το κλασσικό:τα μαθήματα στο λύκειο είναι χάλια για αυτό δεν τα πάω καλά...

2 απ'τα 6 μαθηματα με καταστρεφουν και ετσι δεν μπορω να πιασω πολλα

Μην πυροβολατε το μικρο!!!Θα σου πω εγω τι θα κανεις χωρις να χρειαζεσαι μορια κλπ....Θα σε κανω εφοπλιστη χωρις να χρειαστει να βαλεις λεφτα..ο κουμπαρος μου εχει ενα beach bar στην Αλεξανδρουπολη....και αρκετα μεσα στην θαλασσα εχει waterpark....θα παρεις ενα μικρο φουσκωτο με κουπια και οποιος θελει να πηγαινει στις τσουλιθρες θα τον πηγαινεις εσυ δρομολογιο με καποιο ποσο(βαλε οσα γουσταρεις εσυ ξερω γω)ετσι θα μαζεψεις λεφτα και σιγα σιγα θα παρεις ενα μεγαλυτερο βαρκακι μετα σκαφακι κλπ...και σε λιγα χρονια θα παρεις μεγαλα δρομολογια και θα εισαι εισαι ενας πανισχυρος και αυτοδημιουργητος εφοπλιστης και θα λες οτι ο sonic59 απ το insomnia με βοηθησε να γινω αυτο που ειμαι τωρα..μη με ξεχασεις...θα το εκανα εγω αλλα μου αρκουνε και τα λιγα λεφτουδακια...εσυ που θελεις τα πολλα σου δινω την ιδεα!!!σκεψου το!!!ας παρω τα χαπια μου τωρα....

τα χαπια γιατι να τα παρεις?

Δημοσ.

2 απ'τα 6 μαθηματα με καταστρεφουν και ετσι δεν μπορω να πιασω πολλα

τα χαπια γιατι να τα παρεις?

ρυθμιζουν την πιεση μου και ειναι η ωρα μου μη σε απασχολει...επικεντρωσου σ αυτο που σου ειπα πιο πανω!!!

• Like 3
Δημοσ.

άμα το λέει η καρδιά σου έλα γίνε νταλικέρης στην βόρεια αλμπέρτα. 

άμα είσια καλός χτυπάς 30 δολάρια την ώρα μετά από 2-3 χρόνια. 

• Like 3
Δημοσ.

Δυσκολη και κερδοφορα δουλεια αν εισαι τσακαλος...θεωρω ειναι για λιγους...προσφατα ειδα και μια εκπομπη με θεμα τους νταλικιεριδες και καταλαβα πολλα!!!πολλα λεφτα χωρις κουραση ζορια και θυσιες δεν γινεται!!!

• Like 1
Δημοσ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ειπε την πιο ευκολη δουλεια που δεν θελει μορια,δεν θελει εξυπναδα,δεν εχει κουραση και παιρνεις κανα 8αρι χαλαρα τον μηνα.

ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ μεγαλεεε...

Περιμενε ομως λιγα χρονια να φτασεις στην επιτρεπομενη ηλικια,μεχρι τοτε φτιαξε τον λογο σου με "θα" κτλ...

Και μετα ποιοσς σε πιανει.

Ααα και μην ξεχασω..μετα απο 4 χρονια ΚΑΙ συνταξη αμα θες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πως λεγεται αυτη η εκπομπη ρε στη nat geo tv; Ice road truckers; Δεν ειναι αρκετα ευκολη για τον ts :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...