Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απτο πρωϊ που σηκωνονταν μεχρι το βραδυ που θα κοιμοντουσαν..τι δραστηριοτητες κανανε;

Το 'για τους απλους ανθρωπους...' το λεω επειδη ΟΛΑ τα βιβλια ιστοριας γραφουνε πως ητανε μια καθημερινη μερα για τους φιλοσοφους που πηγαινανε στις τραγωδιες και ετσι..σα να λεμε σε 2000 χρονια απο τωρα τα βιβλια ιστοριας να γραφουνε για τη ζωη των ηθοποιων και ολων της καπιταλιστικης ταξης!!Εεε αυτο αδικο ειναι ρεσεις επειδη μια καθημερινη μερα ειναι αλλιως αμα εισαι πλουσιος αλλιως αμα εισαι φτωχος αλλιως τι επαγγελμα κανεις αλλιως αμα εισαι ελευθερος/παντρεμενος αλλιως αμα εισαι περισσοτερο του εξω παρα του μεσα...απλα εχω περιεργεια επειδη δεν εχω βρει πουθενα καπου στο ιντερνετ να λεει κατι(οπως το ψαχνω εγω)ολα λενε για τους πλουσιους μονο(αποδειξη πως απτα αρχαϊκα χρονια η ιστορια διαστρεβλωνοταν προς εξυπηρετηση της ανωτερης ταξης των εισοδηματων για να μαθαινουνε οι μελλοντικες γενιες μονο για αυτους για να εχουνε παραδειγμα προς μιμηση!)

Δημοσ.

Πολεμο;;;;; πηγαινανε οι απλοι ανθρωποι στο πολεμο;;;

κατσε εσυ για πιο κοινωνικοπολιτικο στρωμα λες;

Εγω λεω για της ηλικιας μου 19 στα 20...

επειδη θελω να μαθω τι κανανε εκεινα τα χρονια να το κανω κεγω να κρατησω ζωντανη τη μνημη τους!!!!!!!

Δημοσ.

Απτο πρωϊ που σηκωνονταν μεχρι το βραδυ που θα κοιμοντουσαν..τι δραστηριοτητες κανανε;

Το 'για τους απλους ανθρωπους...' το λεω επειδη ΟΛΑ τα βιβλια ιστοριας γραφουνε πως ητανε μια καθημερινη μερα για τους φιλοσοφους που πηγαινανε στις τραγωδιες και ετσι..σα να λεμε σε 2000 χρονια απο τωρα τα βιβλια ιστοριας να γραφουνε για τη ζωη των ηθοποιων και ολων της καπιταλιστικης ταξης!!Εεε αυτο αδικο ειναι ρεσεις επειδη μια καθημερινη μερα ειναι αλλιως αμα εισαι πλουσιος αλλιως αμα εισαι φτωχος αλλιως τι επαγγελμα κανεις αλλιως αμα εισαι ελευθερος/παντρεμενος αλλιως αμα εισαι περισσοτερο του εξω παρα του μεσα...απλα εχω περιεργεια επειδη δεν εχω βρει πουθενα καπου στο ιντερνετ να λεει κατι(οπως το ψαχνω εγω)ολα λενε για τους πλουσιους μονο(αποδειξη πως απτα αρχαϊκα χρονια η ιστορια διαστρεβλωνοταν προς εξυπηρετηση της ανωτερης ταξης των εισοδηματων για να μαθαινουνε οι μελλοντικες γενιες μονο για αυτους για να εχουνε παραδειγμα προς μιμηση!)

ως "κανονικους ανθρωπους" εννοεις και τους σκλαβους ή τις γυναικες;

Δημοσ.

εννοω τον απλο ανθρωπο οχι αυτον που ητανε πλουσιος...εμας you know τη μαζα...το 97% της ελλαδας που ουτε πλουσιοι ειναι ουτε και πειναμε!!!αμα εμεις ζουσαμε στην αρχαια Ελλαδα τι θα καναμε μια καθημερινη μερα?

Δημοσ.

Α ναι σωστα...Οι Αθηναιοι πηγαιναν μετα τα 30 πολεμο. πριν ειχαν μεταπτυχιακο...

• Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρον τόπικ..Πιστεύω ότι οι Ρωμαίοι έφεραν την πραγματική άνθηση της αθηναϊκής κοινωνίας, με τα όργια τους κλπ, πριν, οι ΑΘΗΝΑΙΖΟΙ έπιναν σουβλάκι το καλαμάκι τους  να ουμ και για κανένα ψηλό, σε κανένα ναό μόνο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...