thephotoshoped Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πήρα σήμερα την tassimo t4011 που είχε προσφορά ο Μασουτης με 8 συσκευασίες tassimo καψουλες. Επειδή υπήρχε λίγη διαθεσιμότητα στις καψουλες πήρα διαφόρων ειδών. Η μηχανή είναι για ζεστά ροφήματα και εγώ πήρα κάποιες συσκευασίες tassimo fredo espresso. Θα έχω προβλημα; Μου είπαν πως είναι συμβατές στο κατάστημα .
thephotoshoped Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Να σαι καλά! Επιτέλους θα πιω σοβαρό καφέ σπιτι. Χρειάζεται καποια προσοχή στην χρηση; Δεν είχα ποτέ μου καφετιέρα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από thephotoshoped
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Για το σοβαρό καφέ θ' ακούσεις ενστάσεις αλλά άμα σ' αρέσει εσένα μην ακούς κανένα. :Ρ Γενικά να διατηρείς καθαρά τα μέρη της μηχανής, κάνεις καθαρισμό μετά τα ροφήματα με το t disc που είναι αποθηκευμένο πίσω, και όταν ανάψει κόκκινο λαμπάκι θα σημαίνει πως θέλει αφαλάτωση οπότε θα αγοράσεις το ειδικό t disc αφαλάτωσης.
thephotoshoped Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μετά από κάθε καφέ θα πρέπει να καθαρίζω με το κίτρινο t disc;
tmjuju Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ζεστός βγαίνει ο fredo Μετά εσύ προσθέτεις παγάκια Ε όχι και να καθαρίζεις μετά κάθε καφέ Να σου πω .. έχει βιβλιαράκι στη συσκευασία … διάβασε το … 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα