Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος και σιγουρος τροπος γιατι δεν εχω χρονο για δοκιμες.  Ειναι τρυπιες οι σιτες, ειναι που εχω ανοιχτες πορτες, οτι και αν ειναι εχω γεμισει κουνουπια στο Δωματιο μου. Χθες καθισα ενα τεταρτο και σκοτωσα ισα με 20, και καθενα εβγαζε αιμα γ*μα τα. Και ολα αυτα ενω διπλα στο κρεβαττι εχω στη πριζα τη συσκευη που καιει το λαδι που υποτιθεται πως τα ενοχλει και δε πλησιαζουν.

Για να μη λεω αλλα πολλα, ποιος ειναι ο πιο σιγουρος τροπος να φυγουν/πεθανουν γιατι κυριολεκτικα μου χουν πιει το αιμα

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φάε τρεις-τέσσερις σκελίδες σκόρδο και δεν θα σε πλησιάζουν ούτε στο μισό μέτρο. Το κακό είναι ότι μετά δεν θα σε πλησιάζουν ούτε οι άνθρωποι.

• Like 6
Δημοσ.

Δοκίμασε να πάρεις 2 γλαστράκια λεβάντα και θα δεις που θα φύγουν. Το καθένα κοστίζει γύρω στα 2 ευρώ. Βάλτα εκεί που δεν θέλουν να σε ενοχλούν.

Το έχω δοκιμάσει εγώ και δεν υπάρχουν κουνούπια.

Δημοσ.

Εδω εκλανα ολο το βραδυ και δε λεγαν να φυγουν

For the record, δεν είναι γενικά η άσχημη μυρωδιά του σκόρδου που τα απωθεί αλλά η συγκεκριμένη ουσία που εκλύει ο οργανισμός όταν καταναλώνονται και τα απωθεί.

Δημοσ.

Οπως καναμε και στο Στρατο. Ξυδι αν ειναι τοσο ζορικα και το πρωι μπανιο. Ειπαμε οχι να κανεις μπανιο αλλα ριξε λιγο γυρω απο το κρεββατι και λιγο στα χερια σου. Αν σε τσιμπησουν τοτε φορανε μασκα οξυγονου και μιλαμε για το νεο μοντελο κουνουπιου 2015 με προβοσκιδα μυρωδιας :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος και σιγουρος τροπος γιατι δεν εχω χρονο για δοκιμες.  Ειναι τρυπιες οι σιτες, ειναι που εχω ανοιχτες πορτες, οτι και αν ειναι εχω γεμισει κουνουπια στο Δωματιο μου. Χθες καθισα ενα τεταρτο και σκοτωσα ισα με 20, και καθενα εβγαζε αιμα γ*μα τα. Και ολα αυτα ενω διπλα στο κρεβαττι εχω στη πριζα τη συσκευη που καιει το λαδι που υποτιθεται πως τα ενοχλει και δε πλησιαζουν.

Για να μη λεω αλλα πολλα, ποιος ειναι ο πιο σιγουρος τροπος να φυγουν/πεθανουν γιατι κυριολεκτικα μου χουν πιει το αιμα

Μήπως το υγρό αυτό το έχεις από το ...2005? :P

Δημοσ.

Αυτο με το γλαστρακι ακουγεται καλο. Τωρα να τρως σκορδα, να ριχνεις ξυδια κτλ ειναι του ματς. Σιγα μη ριξουμε και αλατι στο παραθυρο να ξορκισουμε τους δαιμονες του supernatural

Το θεμα ειναι να μην ενοχλει και σενα τον ιδιο. Το υγρο οχι, τωρα το πηρα για τη περισταση

Δημοσ.

Σιτα απο τα Jumbo 

5 ευρω κ δεν μπαινει τιποτα

δωσε λιγα παραπανω και παρε την Εξυπνη Σιτα :P

• Like 2
Δημοσ.

δωσε λιγα παραπανω και παρε την Εξυπνη Σιτα :P

H οποία όμως, δεν φτάνει μέχρι κάτω όταν τοποθετείται σε μπαλκονόπορτες κανονικού μεγέθους. Είναι κοντή. :-)  Την έχω.

Πλάκα-πλάκα, επειδή στην περιοχή που ζω έχουμε τεράστιο θέμα με κουνούπια και σκνίπες με αποτέλεσμα να γινόμαστε πουά, έχω διαπιστώσει ότι δεν κάνουν όλες οι μάρκες από ταμπλέτες ή υγρά την ίδια δουλειά. Κάποιες δεν δουλεύουν καθόλου, όπως επίσης δεν δουλεύουν οι περσινές, παρά το ότι δεν έχουν λήξει.

Εγώ ανάβω κεριά σιτρονέλα, έχω βάλει παντού σίτες, και έχω ταμπλέτες (κάτι πράσινες με φυτικά συστατικά) όλη μέρα τις οποίες αλλάζω κάθε 12 ώρες. Οι λύσεις που δουλεύουν πάντως το καλοκαίρι, είναι Autan ή κλιματιστικό και στη βεράντα ανεμιστήρας.

Δημοσ.

Η σιτα που πηρε παντως η κοπελα απο τα jumbo , μια χαρα φτανει μεχρι κατω απλα θελει ενα μικρο ρυθμισμα

Εχει κ εξαρετικα μαγνητακια για το ανοιξε/κλεισε , αμα βαριεσαι παιζεις κιολας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...