funbreaker Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σκεφτηκα και γω κατι τετοιο. Εσυ θα μας πεις που το εχεις ομως αν κανει. Εγω σκεφτηκα πως θα κανει θορυβο στο υπνοδωματιο γιατι συνεχεια θα κροταλιζει με οσα καιει Ε σιγά κανένα σμήνος θα έχει στο δωμάτιο? Και 20 να έχεις θα ακούσεις 20 κροταλίσματα και μετά θα κοιμηθείς. Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει. Χθες είχα ένα στο δωμάτιο, έσβησα τα άλλα φώτα και άναψα αυτό, αρχικά το κουνούπι συνέχισε να μου τα πρήζει, μετά όμως νομίζω πως εξαφανίστηκε. Κρότο πάντως δεν άκουσα ούτε πτώμα εκεί κοντά βρήκα. Οπότε η το σκότωσε αθόρυβα και δεν βρήκα το πτώμα ή βαρέθηκε και πήγε για ύπνο το κουπούνι. Θα ακολουθήσουν κι άλλα τεστ όσο πλησιάζει το καλοκαίρι οπότε θα μάθουμε.
therock Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Απο το λινκ το πηρες, αν το βρισκεις ευκολα σε μαγαζι θελω να το δοκιμασω
funbreaker Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Από ebay το πήρα όπου υπάρχουν πολλά παρόμοια. Στην ελληνική αγορά δεν ξέρω τι παρόμοιο υπάρχει και σε τι τιμές. edit: τελικά μόλιςν εντόπισα ένα πτώμα κουνουπιού πάνω του. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2015 από funbreaker
ducatirulez Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Πηρα κι εγω ενα τετοιο απο τα jumbo αλλα 1 εβδομαδα τωρα π@παρια...δεν εχει ψησει τιποτα...και ηθελα να ταιζω τα ψαρια μου 1
Gtr34 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Το δοκιμασες τελικα. Εγω δεν πρεπει να πετυχα την αναλογια και μου βγηκε σα ψωμι. Χρησιμοποιησα και μικρο μπουκαλακι γιατι δεν εχει εναμισολιτρο και δεν εχει χωρο κατω απο το λαιμο και δεν εκανα τπτ Όχι ακόμα, δεν έχω μπουκάλι.
NinjaMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Όποιος θέλει αποτελεσματική λύση ενάντια στα κουνούπια ας δώσει κάτι παραπάνω να πάρει ένα καλό "λαμπατέρ" που προσελκύει και καίει τα κουνούπια και να βρει την υγειά του. Εγώ σύντομα θα παραγγείλω κάποιο γιατί θα χρειαστεί τώρα το καλοκαιράκι, άσε που βλέπω και κάτι σκνίπες και κάτι άλλα ιπτάμενα που έχουν ξεφύγει σε μέγεθος τελείως... Ιδού:http://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control.html?keyphrase=%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%82&order_dir=asc&page=1
JimasGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Αυτό με το ρεύμα δουλεύει όντως. Και δεν πιάνει μόνο κουνούπια αλλά διάφορα μικρά έντομα. Απλά όταν είναι αργά το βράδυ και κοιμάσαι και έχει άκρα του τάφου σιωπή τρομάζεις λίγο όταν σκάει. Κάνει σαν σκορδακι κάπως Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
tarantules Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Εγώ ρίχνω σε ένα τασάκι λίγο αίμα που έχω πάρει από κοντινό κρεοπωλείο και το βάζω έξω από το μπαλκόνι μου και τα αφήνω να πίνουν όσο θέλουν.Μέσα πάντως δεν μπαίνουν ακόμα και τη σίτα να μην βάλω.Το τσιμπούσι γίνεται έξω... Ούτε κουνουπέλαια, ούτε φιδάκια , ούτε αλοιφές, ουτε τίποτα.
tarantules Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 κι αν ερθουν καρκαριες? Αυτό δεν το είχα σκεφτεί...
Kapetanakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 φιλε ακου αμα θες να σωθεις απο κατσαριδες και εντομα η λυση ειναι μια καλεσε εναν να σου κανει απεντομοση και να ψεκαση το χωρο θα σου στιχησει λιγο αλλα πιστεψε με αξιζει,δεν πλησιζει τπτ.
ask Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 υπαρχουν πουθενα στατιστικα που να αποεικνυουν οτι τα κουνουπια προτιμουν το υπνοδωματιο απο αλλους χωρους του σπιτιου?
green gordon Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τα κουνουπια προτιμουν οποιο δωματιο ειμαι εγω μεσα.
NinjaMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Έχει κανείς από εδώ μέσα ηλεκτρικό εντομοκτόνο να μας πει γνώμες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα