Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατι δεν μας ψεκαζουν βραδυ?

ψεκαζουν ΚΑΙ νυχτα εννοειται. Το σκοταδι τους βοηθαει στο να ριξουν τα πιο κακα χημικα που εχουν πιο εντονα χρωματα

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ σύντομα θα γίνει κι αυτό. Προς το παρόν κάνουν πειραματικές δοκιμές σε απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές.

Tm70k2m.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Παιδια σοβαρα.. και εγω δεν τα πιστευα αυτα αλλα πλεον ειμαι σιγουρος οτι γινονται

Απο τοτε που αρχισα να βλεπω τα σχολια σε πολιτικα βιντεο στο youtube καταλαβα οτι οχι μονο μας ψεκαζουν, αλλα ηδη κυκοφορουν και ανιατες ασθενειες οπως η ανεγκεφαλιτιδα, οξεια μπετοβλακιτιδα...  

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί οι νυχτερινές κλανιές εξουδετερώνουν τη δράση των ψεκασμών

• Like 1
Δημοσ.

"έχουμε

ξαναπεί ότι αν το θέμα συζήτησης δεν είναι

γτπ και οι απόψεις μπορούν να βγάλουν

παραγωγική συζήτηση, χεστήκαμε αν το

κίνητρο ήταν το τρόλιν."

επι 11 σελιδες,γραφετε οτι μ.....α σας κατεβει,εσεις που χλευαζετε τους ψεκασμενους,σε νημα που δεν σας αφορα.....και θελετε να σας δινουν και απαντησεις,τρομαρα σας.....ειστε ο ορισμος του τρολ......

Δημοσ.

Αλήθεια δεν έχει νόημα πλέον.. Ενω βλέπετε οτί δεν σας πιστεύει κανείς άλλος περιοριστείτε στο Κουλούρι και την Ελεύθερη Ώρα..

Τώρα αυτό που λες να μην σχολιάζουμε.. Ανοίξατε τόπικ σε ένα φόρουμ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Η τεχνολογία είναι αλληλένδετη με την επιστήμη οπότε όπως καταλαβαίνεις θα έχει και αντίστοιχα μέλη.Τα μέλη αυτά επειδή ακριβώς έχουν μια χ σχέση με την επιστήμη για να πιστέψουν κάτι θέλουν επιστημονικά τεκμηριωμένες θεωρίες και όχι απλά κάτι που έγραψε κάποιος σε ένα blogspot.

Μέχρι λοιπόν να αποκτήσετε αποδείξεις μην το συνεχίζετε άλλο γιατί απλά προκαλείτε το trolling.

Δημοσ.

Κουφαλίτσες ψεκαστές, νομίζατε ότι δεν θα σας καταλάβαινε ο πιο ανυπότακτος Έλλην δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος; 
Ψεκάζετε αθεϊνη τους πιστους χριστιανούς την ώρα που πάνε στην εκκλησία; Ντροπή σας ρε.. 

Δημοσ.

[...]σε νημα που δεν σας αφορα.....

Δεν ήξερα ότι υπάρχει face control στα νήματα.

[...]ειστε ο ορισμος του τρολ......

Μάλιστα. Σου έχουν απευθύνει τόσες ερωτήσεις, δεν απαντάς σε καμία, γράφεις «απαντήσεις υπάρχουν αλλά δε σας τις λέω γιατί δεν θα τις καταλάβετε», μετά μας αποκαλείς ξερόλες, αλλά όοοοχι, εμείς είμαστε ο ορισμός του τρολ. Α, και γράφουμε και όχι μαλακία μας κατέβει. Πως το είπαμε, πως το είπαμε; Α ναι, οξύμωρο. Keep it up.

Δημοσ.

Μέχρι λοιπόν να αποκτήσετε αποδείξεις μην το συνεχίζετε άλλο γιατί απλά προκαλείτε το trolling.

Οριστε η αποδειξη οτι μας ψεκαζουν καθημερινα. Δεν νομιζω οτι μπορει να ειπωθει πλεον τιποτα αλλο. Επιστημονικη αποδειξη ζητησατε και την δινω.

1 και 1 κανουν 2 τελος.

chemtrailplane-switchon.jpg

contrailscience.com_skitch_1162022010_20

Δημοσ.

kaliakman,πιο να μην συνεχιζουμε;επι 11,5 σελιδες ,ΕΣΕΙΣ γραφετε.....δωστε και αλλου,οχι μονο για σας..........

Δημοσ.

επι 11 σελιδες,γραφετε οτι μ.....α σας κατεβει,εσεις που χλευαζετε τους ψεκασμενους,σε νημα που δεν σας αφορα.....κ

Κανε μια λιστα για το καθε μελος περι του τι τον αφορα για να ξερει ο καθενας που να απανταει.

Δημοσ.

kaliakman,πιο να μην συνεχιζουμε;επι 11,5 σελιδες ,ΕΣΕΙΣ γραφετε.....δωστε και αλλου,οχι μονο για σας..........

Προφανώς και γράφουμε εμείς.. Εμάς πρέπει να πείσετε και όχι εσάς...

@PostHelper Θες να μου πεις λίγο που βρήκες αυτές τις φωτογραφίες? Για να μάθω και εγώ τι δείχνουν??

Γιατί θα μπορούσα κάλλιστα να ισχυριστώ οτί στην δεύτερη αυτά έχουν μέσα λάδι.

Δημοσ.

Ένα ακόμα ανεξήγητο πράγμα (μεταξύ όλων) είναι πως γίνεται να μας ψεκάζουν από τα ακροφύσια των κινητήρων όλα τα αεροσκάφη...

Τρελή σύμπτωση και αυτή...

@PostHelper Θες να μου πεις λίγο που βρήκες αυτές τις φωτογραφίες? Για να μάθω και εγώ τι δείχνουν??

Νεράκι έχουν.

Δημοσ.

Η πρωτη φωτο δειχνει ενα αεροπλανο που ψεκαζει(προφανως και δεν ειναι contrail αυτο) και η δευτερη με το τι ΧΗΜΙΚΑ εφοδιαζονται τα αεροπλανα για να μας ψεκαζουν. Τοσο ξεκαθαρα!!

Επιστημονικοτατη αποδειξη για τους καθημερινους ψεκασμους. Το οτι πιστευεις οτι ειναι λαδι ειναι φυσικα γελοιο ετσι? Χημικα ειναι, ελεγχου διαφορων πραγματων ισως του μυαλου, ισως του να μας κρατανε κοιμισμενους να μην αντιδρουμε, ισως για περιορισμο της σκεψης, ισως τιποτα ιους, βακτηρια κατι υποπτο παντως αφου μπαινουν σε τοσο κοπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...