Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

posthelper,εισαι χριστιανος,και μπαινεις σε ενα τεμενος.καλως.καθεσε και ακους το κυρηγμα.καλως.αλλα μετα πεταγεσαι και απαιτεις-προσπαθεις να τους αλλαξεις τα πιστευω.αυτο κανετε ,σε πολλααα νηματα.δεν σας αφορα,αφου δεν πιστευετε....τι-δεν-καταλαβαινετε;;;;;;;;;;;

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@PostHelper Θες να μου πεις λίγο που βρήκες αυτές τις φωτογραφίες? Για να μάθω και εγώ τι δείχνουν??

Γιατί θα μπορούσα κάλλιστα να ισχυριστώ οτί στην δεύτερη αυτά έχουν μέσα λάδι.

Ψάξε για ballast barrels.

Δημοσ.

Η πρωτη φωτο δειχνει ενα αεροπλανο που ψεκαζει(προφανως και δεν ειναι contrail αυτο) και η δευτερη με το τι ΧΗΜΙΚΑ εφοδιαζονται τα αεροπλανα για να μας ψεκαζουν. Τοσο ξεκαθαρα!!

Επιστημονικοτατη αποδειξη για τους καθημερινους ψεκασμους. Το οτι πιστευεις οτι ειναι λαδι ειναι φυσικα γελοιο ετσι? Χημικα ειναι, ελεγχου διαφορων πραγματων ισως του μυαλου, ισως του να μας κρατανε κοιμισμενους να μην αντιδρουμε, ισως για περιορισμο της σκεψης, ισως τιποτα ιους, βακτηρια κατι υποπτο παντως αφου μπαινουν σε τοσο κοπο.

Πηγή δεν βλέπω όμως... Και εγώ μπορώ να βρω φωτογραφίες του Loch Ness.. Δεν σημαίνει οτι υπάρχει κιόλας...

Δημοσ.

posthelper,εισαι χριστιανος,και μπαινεις σε ενα τεμενος.καλως.καθεσε και ακους το κυρηγμα.καλως.αλλα μετα πεταγεσαι και απαιτεις-προσπαθεις να τους αλλαξεις τα πιστευω.αυτο κανετε ,σε πολλααα νηματα.δεν σας αφορα,αφου δεν πιστευετε....τι-δεν-καταλαβαινετε;;;;;;;;;;;

Ανοίγεις ένα post και μας λες κάτι, οτιδήποτε. Σου λέμε, όχι, αυτό που λες δεν ισχύει, απορρίπτεις τα όσα επιχειρήματα γράφουμε, και μετά μας λες ότι δεν έχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε γιατί δε μας αφορά το θέμα.

Και μετά μας λες τρολ.

Ενδιαφέρον επιλογή η θρησκεία στο παράδειγμα σου.

Επίσης, δεν κάνουμε κύργημα, διάλογο κάνουμε. Εμείς μάλλον γιατί εσύ μόνο να χαρακτηρίζεις ξέρεις. Αν δεν σου αρέσει ο διάλογος και προτιμάς τον μονόλογο μόνο από όσους «τους αφορά», σου έχω νέα...

Δημοσ.

Πηγή δεν βλέπω όμως... Και εγώ μπορώ να βρω φωτογραφίες του Loch Ness.. Δεν σημαίνει οτι υπάρχει κιόλας...

Αντε ας το τελειωσω: :-D Προφανως και τρολαρα/επαιξα για λιγο εναν συνομωσιολογο(αμα δεις τις αρχικες μου απαντησεις σε αυτο το θεμα θα το καταλαβαινες και αμα δεις τις απαντησεις μου σε παρομοια θεματα εδω και πολλα χρονια εδω μεσα οπου ειχα δωσει και την πληρη φυσικη εξηγηση για ολα αυτα που ειναι απλως contrails φυσικα) με τις γνωστες πανηλιθιοτητες που λενε.

Τους γλιτωσα απο τον κοπο να πουνε τις αηδιες τους.

Δημοσ.

εγω αππριπτω επιχειρηματα σου,αλλα εσυ εκει,επιμενεις να αλλαξω γνωμη.....και εσυ εκει,να

αλλαξω γνωμη.......απο το σημειο αυτο και επειτα,γιατι σε αφορα;οχι οτι σε αφορουσε και πριν.......

Δημοσ.

Ελπιζω να ψεκαζουν και τους Τζιχαντ οι Αμερικανοι...

Εμεις τι φταιμε, φορους πληρωνουμε, Ενφια, χαρατσια, αυτοι κοβουν κεφαλια και φωναζουν allahu akbar...

Δημοσ.

Δεν προσπαθω να σου αλλαξω τα πιστευω. Αν θες να παραμενεις σε νοοτροπια μεσαιωνα και να πιστευεις σε τερατα του Λοχ Νες και σε μαγισσες και να μην πιστευεις την επιστημη κανε ο,τι καταλαβαινεις δεν με ενδιαφερει.

Αλλά οταν λετε τις αηδιες σας για ψεκασμους χωρις επιχειρηματα ή με παιδικα επιχειρηματα και απεναντι υπαρχει μια τεραστια επιστημη(η μετεωρολογια, που στηριζεται στις 2 κολωνες της επιστημης στα μαθηματικα και την φυσικη) με πληρη εξηγηση(και χιλιαδες papers και βιβλια κλπ) για το τι ειναι ολα αυτα, ε προφανως και θα προβαλλουμε το τι λεει η επιστημη. Δεν καταλαβα? Θα επρεπε να μεινουμε βουβοι??

Φυσικα και οχι! Και οπως ειπα προσωπικα θελω απλως να αναδεικνυεται η αληθεια και δεν με ενδιαφερει καθολου εαν αλλαξεις πιστευω εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος.

• Like 1
Δημοσ.

εγω αππριπτω επιχειρηματα σου,αλλα εσυ εκει,επιμενεις να αλλαξω γνωμη.....και εσυ εκει,να

αλλαξω γνωμη.......απο το σημειο αυτο και επειτα,γιατι σε αφορα;οχι οτι σε αφορουσε και πριν.......

Για να απορρίψεις επιχείρημα σε έναν εποικοδομητικό διάλογο χρειάζεσαι αντεπιχείρημα. Τα «τι θελετε και μπαινετε», «αφού δεν πιστεύετε τι σκατά θέλετε στο νήμα», και «αποδείχτε μου ότι ΔΕΝ ισχύει κάτι» δεν αποτελούν αντεπιχειρήματα. Το τελευταίο ειδικά...

Δημοσ.

Και εγω απορριπτω το επιχειρημα σου οτι εισαι ανθρωπος. Με βαση το επιχειρημα..... βασικα δεν εχω επιχειρημα αλλα λεω οτι δεν εισαι ανθρωπος. Επισης απορριπτω το επιχειρημα ολων οτι η γη ειναι σχεδον σφαιρα και λεω οτι ειναι πυραμιδα.

Μεσαιωνας κανονικος με λιγα λογια. Αυτη την νοοτροπια εχεις.

Υπο αυτες τις συνθηκες νομιζω οτι ολους εσας πρεπει να σας απαγορευουν να χρησιμοποιειτε καν ιντερνετ και γενικα οτιδηποτε εχει παραγαγει η επιστημη.

• Like 3
Δημοσ.

εχετε μπερδικλωσει λιγο το μυαλο σας...εσεις ειστε που λετε οτι η γη ειναι επιπεδη.....τρομαρα σας,νομιζετε οτι ειστε και στην θεση του γαλιλαιου...οσο για την μετεωρολογια,ή θα βρεξει ή θα χιονισει,ή καλοκαιρια θα εχει......η επιστημη κυριολεκτικα,που μαντευει.......βρειτς καμια πιο σοβαρη....

Δημοσ.

Άκυρο το παράδειγμα αυτό, δεν έχει σχέση το θέμα για μεταφυσικά και θρησκευτικά θέματα. Όταν ένα και ένα κάνει δύο και εσύ προσπαθείς να πεις μήπως ρε παιδιά ένα και ένα κάνει τρία; E εκεί πως περιμένεις να απαντήσει ο άλλος;

Δημοσ.

Βασικά λογικό να μην τη θεωρείς σοβαρή. Για τα μέτρα σου, δεν είναι, αφού όπως όλες οι επιστήμες βασίζεται στη μελέτη και την παρατήρηση. Αλλά τόσα ξέρεις, τόσα λες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...