Kybos_Erifthi Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μπορείτε να προτείνετε κάποιο ρολόϊ χειρός για δώρο σε γυναίκα; Της αρέσουν τα ρολόγια που είναι XXL, κάτι σαν τα oozoo,όμως αποκλείεται η συγκεκριμένη μάρκα μιας και δεν είμαι ικανοποιημένος μετά από 3 που πέρασαν από τα χέρια μου. Αγορά από Ελλάδα ή από Ευρωπαϊκή ένωση και τα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 100 ευρώ. 1
JohnConstantine Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μπορείτε να προτείνετε κάποιο ρολόϊ χειρός για δώρο σε γυναίκα; Της αρέσουν τα ρολόγια που είναι XXL, κάτι σαν τα oozoo,όμως αποκλείεται η συγκεκριμένη μάρκα μιας και δεν είμαι ικανοποιημένος μετά από 3 που πέρασαν από τα χέρια μου. Αγορά από Ελλάδα ή από Ευρωπαϊκή ένωση και τα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 100 ευρώ. εγω απο skroutz ειχα παρει πλ ωραιο ρολοι. Γτ δεν ψαχνεις κατι εκει?
pavlos1908 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 κάτι σαν τα oozoo,όμως αποκλείεται η συγκεκριμένη μάρκα μιας και δεν είμαι ικανοποιημένος μετά από 3 που πέρασαν από τα χέρια μου. Πάντως η κοπέλα μου έχει ένα της συγκεκριμένης μαρκας εδώ και 2 χρονια και δεν της έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα.
Kybos_Erifthi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Και σε έναν φίλο δεν έβγαλε πρόβλημα, όμως υπήρξα κάτοχος τριών εκ των οποίων το ένα αγόρασα και τα άλλα δύο ήτανε δώρο. Στο skroutz όσο κι αν ψάχνω με κριτήριο αναζήτησης xxl βγάζει oozoo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα