Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτυπάει το τηλέφωνο στο σπίτι, σάββατο αργά το απογευμα, απόκρυψη.

το σηκώνει η μάνα μου.

(περιληπτικά)

-γεια σας είμαστε απο την τάδε εταιρία (δε συγκράτησε όνομα), έχετε κερδίσει ένα δώρο (δε θυμάμαι τι είπανε, κάτι για το σπίτι πάντως).

είναι εντελώς δωρεαν και δεν έχετε καμια υποχρέωση. απλά το κάνουμε για διαφήμιση ώστε να αγοράσετε αργότερα απο εμάς.

ποια είναι η διεύθυνση σας να σας το στείλουμε;

θα σας το στείλουμε την τάδε... στις τάδε... θα είστε σπίτι;

ότι και καλά τώρα, υπάλληλος εταιρίας πήρε τηλέφωνο Σαββατό απόγευμα προς βράδυ με απόκρυψη για να μου πει ότι κέρδισα ένα δώρο και θα μου το στείλουνε χωρίς καμιά υποχρέωση.

αν θέλανε να διαφημιστούνε υπάρχουν 100 αποδοτικότεροι τρόποι ώστε να γίνουν γνωστοί σε περισσότερο κόσμο.

γιατί δε μου κάθεται καλά όλο αυτό;

ακούω σχόλια.

Δημοσ.

απόκρυψη.

Ίσως είναι διαρρήκτες. Μαθαίνουν τη διεύθυνση και τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που δεν θα είναι κανείς σπίτι, ώστε να χτυπήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

το ξέρω ότι τσάμπα ασχολούμαι απλά είχα την απορία τι διάολο έχουν στο μυαλό τους,

γι αυτό άνοιξα και το θέμα. μήπως και έχει ακούσει κανείς τίποτα παρόμοιο.

θα παρουσιαστούνε και θα μου πούνε.... κερδίσατε αυτό το υπέροχο δώρο αλλά για να το πάρετε πρέπει να αγοράσετε το τάδε προϊόν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι να ενημερωσεις τις αρχες για να μην βρεθεις προ εκπληξεως αν και πιστεω δεν θα ξερουν που πανε τα τεσσερα

Επεξ/σία από Agnostos__
Δημοσ.

χτυπάει το τηλέφωνο στο σπίτι, σάββατο αργά το απογευμα, απόκρυψη.

το σηκώνει η μάνα μου.

(περιληπτικά)

-γεια σας είμαστε απο την τάδε εταιρία (δε συγκράτησε όνομα), έχετε κερδίσει ένα δώρο (δε θυμάμαι τι είπανε, κάτι για το σπίτι πάντως).

είναι εντελώς δωρεαν και δεν έχετε καμια υποχρέωση. απλά το κάνουμε για διαφήμιση ώστε να αγοράσετε αργότερα απο εμάς.

ότι και καλά τώρα, υπάλληλος εταιρίας πήρε τηλέφωνο Σαββατό απόγευμα προς βράδυ με απόκρυψη για να μου πει ότι κέρδισα ένα δώρο και θα μου το στείλουνε χωρίς καμιά υποχρέωση.

αν θέλανε να διαφημιστούνε υπάρχουν 100 αποδοτικότεροι τρόποι ώστε να γίνουν γνωστοί σε περισσότερο κόσμο.

γιατί δε μου κάθεται καλά όλο αυτό;

ακούω σχόλια.

Εμενα παντως κατι τετοιο μου εχει τυχη με πιτσαρια , μου φερανε μια τσαμπα πιτσα  :-D

Δημοσ.

Εδωσες την διεύθυνση σου σε καποιον ξεκαρφωτο στο τηλεφωνο για να κερδίσεις μια pizza?

οχι ρε ημουν ηδη πελατης απλα ειχα σταματησει να περνω απο εκει και ηταν ενα ειδος promotion

Δημοσ.

Τελευταιά φορά που μας είχε συμβεί κάτι τέτοιο ήταν λίγο πριν το 2000. Παίρνουν στο σπίτι και λένε θα έρθουμε στο σπίτι σας χωρίς καμιά υποχρέωση να σας δείξουμε κάτι τραπεζομάντηλα ή κάτι υφάσματα, η μάνα μου τους είπε οκ ελάτε έδωσε στοιχεία τα πάντα. Την ημέρα που ήτανε να έρθουν ούτε κουδούνι χτύπησε ούτε ίχνος.

Εν το μεταξύ το είχαμε αναφέρει αυτό και σε κάτι συγγενείς που γνώριζαν κάτι και μας είπαν οτι θα ερχόντουσαν στο σπίτι με κάμερες να διαφημίζουν από εκεί τα τραπεζομάντηλα και να τους λέμε στο βίντεο πόσο ωραία είναι και μόνο τότε θα μας τα χάριζαν δωρεάν, οτι να ναι δηλαδή....

Μην ασχοληθείς καθόλου.

Δημοσ.

Τωρα τελευταια με εχουν παρει 3-4 φορες οτι εχω κερδισει μια μεζονετα, και προχτες οτι και καλα κερδισα 1000Ε εαν ακουσω μια διαφημιση και κατι τετοια.. Δεν ξερω τι παιζει, χλατς το τηλεφωνο και κλεισιμο :mad:

Δημοσ.

Τωρα τελευταια με εχουν παρει 3-4 φορες οτι εχω κερδισει μια μεζονετα, και προχτες οτι και καλα κερδισα 1000Ε εαν ακουσω μια διαφημιση και κατι τετοια.. Δεν ξερω τι παιζει, χλατς το τηλεφωνο και κλεισιμο :mad:

Πρωτού τους κλείσεις το τηλέφωνο ρώτα για την αντικειμενική αξία της μεζονέτας και πόσο ΕΝΦΙΑ θα πληρώσει.

Δημοσ.

Εμενα παντως κατι τετοιο μου εχει τυχη με πιτσαρια , μου φερανε μια τσαμπα πιτσα  :-D

Και μένα... pizza fan.

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα... pizza fan.

και εμενα αυτη, ηθελαν με ψησουν για γλυκο η αναψυκτικο αλλα λεω θελω μονο την πιτσα που ειναι δωρεαν  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...