NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σε πρόσθεσα στους φίλους μου, τώρα έχεις ενα φίλο !!! 2
InfernoN Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 οι φιλοι ειναι τυπικοι -σχολειου, φροντιστηριου, δουλειας, στρατου σε σπανιες περιπτωσεις ισως κολλησεις με καποιον παραπανω, εκει βρισκεται η αληθινη εννοια της φιλιας 1
mathsrule Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πολύ απλό: Να γνωρίσεις άτομα. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις το εξής απλό: να συχνάζεις σε συγκεκριμένα μέρη. Ε, λίγο ή πολύ όλο και με κάποια άτομα θα αρχίσεις να μιλάς. Προφανώς και δεν θα γίνετε φίλοι από την αρχή, αλλά η καλημέρα θα οδηγήσει σε συζήτηση, η συζήτηση σε χαβαλέ, ο χαβαλές σε παρέα, και τότε ίσως σε φιλία. Παρ' όλα αυτά θα έχεις ήδη ανοιχτεί και θα έχεις ήδη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, οπότε και θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις γνωριμίες.
yolobot Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 να συχναζω μονος μου? που μπορω να παω μονος μου? 1
mathsrule Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 να συχναζω μονος μου? που μπορω να παω μονος μου? Δεν ξέρω, εξαρτάται από εσένα αυτό. Για παράδειγμα αντί να πάρεις έναν καφέ απ' έξω και να πας στο σπίτι σου, κάτσε να τον πιεις στην καφετέρια με την εφημερίδα σου ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ε, θα δεις ότι πηγαίνουν τακτικά εκεί διάφορα άτομα, θα αρχίζεις να τους λες καλημέρα και το ένα θα φέρει το άλλο.
Kostas93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 κανένα γυμναστήριο/φροντιστήριο/δεξερουμεποσοχρονωνεισαικαιθαβολευεναμαςελεγες. 1
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 σε καμιά σχολή δεν έχεις περάσει? αν όχι δουλεύεις? αν όχι στρατό πότε με το καλό πας?
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εχω περασει σε μια σχολη αλλα δεν μου αρεσουν τα παιδια που ειναι εκει για να ημαστε φιλοι
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 είσαι και επιλεκτικός. Ούτε από το γυμναστήριο? Από το σχολείο δεν έχεις κρατήσει επαφή με κανέναν?
manzah80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αν ρωτας σοβαρα σε λαθος μερος ρωτας.Την απαντηση αυτη θα στην δωσει καποιος ειδικος οχι ενα φορουμ.
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 στην πόλη αυτή που έχεις περάσει δεν έχεις κανέναν γνωστό?Γιατί είπαμε ότι δε σου αρέσουν τα παιδια από τη σχολή?
InfernoN Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 μην κοροιδευετε ολα τα topics που θα μπορουσαν να ειναι trollotopics, τα σημερινα registered ok συμφωνοι αλλα γενικοτερα μην κοροιδευετε γιατι καποιος μια μερα μπορει να σοβαρολογει με ενα σοβαρο του προβλημα και μπορει να φατε καμια χριστοπαναγιτσα και υπαρχει περιπτωση να σας αξιζει και απο πανω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα