Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 κι όμως παιδιά, το να μην έχει κάποιος φίλους δεν είναι ωραίο. Νομίζω τρολάρετε γιατί το #1 ποστ ο ts το έγραψε κάπως. Στο γυμναστήριο νομίζω πως δεν γίνετε να κάνεις φίλους φίλους, γιατί ουσιαστικά ο καθένας πηγαίνει να κανει τη δουλειά του και να φύγει.
masteripper Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Συνήθως κάποια πράγματα απλώς δεν πρέπει να τα πιέζεις,όσο τα πιέζεις τόσο στραβώνουν. Ο συνήθης τρόπος είναι να βρεις ποιοι έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σένα ώστε να ενταχθείς σε καποια παρέα αλλά δεν είναι πάντα εύκολο καθώς παιζουν συμφέροντα(γυναίκες)... Επίσης πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις να γίνεις και λίγο γαλαντόμος για να ανοιχτούν και οι υπόλοιποι...... . Δυστυχώς κάποια πράγματα απλώς δεν είναι γραφτό να γίνουν εύκολα και ένα απο αυτά είναι και αυτό...έχω και εγώ παλιά ιδία γνώση Σημαντικό : βρες παρέα που σε ανεβάζει όχι άτομα με ψυχολογικά και εσωτερικές αναζητήσεις....
vision Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 άσε τις μπυραρίες σε 1η φάση. Βρες 2-3 γνωστούς που έχεις να πάτε γήπεδο να ρίξετε κανένα μπινελίκι να το φχαριστηθείς, και μετά το ματς να δεις που όλο και κάποιος θα προτείνει καμιά μπύρα (Amstel έτσι. Και εσύ. Η να δείτε μπάλα βρε αδερφέ σε καμιά καφετέρια. Μπινελίκι τρελό. Το ένα φέρνει το άλλο. Μην κωλώνεις μόνο και μην αγχώνεσαι. Αν κωλώνεις έτσι θα μείνεις. Πες τη μπαρούφα σου και στα π@π@ρια σου.
Zein Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 βρες ατομα τα οποια γνωριζουν πολλα ατομα. Οι κοινωνικοι τυποι γινονται "φιλοι" με ολους πολυ ευκολα, δε θα χρειαστει καν να το προσπαθησεις. Μολις σε μπασουν στον κυκλο τους, το παιχνιδι ειναι ελευθερο. problem solved.
ask Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 βρες ατομα τα οποια γνωριζουν πολλα ατομα. Οι κοινωνικοι τυποι γινονται "φιλοι" με ολους πολυ ευκολα, δε θα χρειαστει καν να το προσπαθησεις. Μολις σε μπασουν στον κυκλο τους, το παιχνιδι ειναι ελευθερο. problem solved. απλά οι πολύ κοινωνικοί δεν είναι για να γίνουν κολλητοί πχ αλλά πιο πολυ για παρέα,να πας για καφέ ανά πάσα στιγμή ναι όμως όχι να κάτσει να προβληματιστεί με κάτι που σε απασχολεί.
blazexX23Xx Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Κατι αλλο εμφανισιακα πως εισαι; δεν λεω να εισαι και Μariano di vaio αλλα αν δεν προσεχεις τον εαυτο σου και εισαι σαν χαμενος ποιος να σε κανει παρεα ρε παιδακι μου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Κατι αλλο εμφανισιακα πως εισαι; δεν λεω να εισαι και Μariano di vaio αλλα αν δεν προσεχεις τον εαυτο σου και εισαι σαν χαμενος ποιος να σε κανει παρεα ρε παιδακι μου. οντως η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο!
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ^και η αυτοπεποίθηση , κάτι που δεν πάει πάντα παρέα με την εμφάνιση αλλα ανοίγει πόρτες , σε όλους τους τομείς. 1
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 φιλίες δημιουργούνται στο σχολείο, στη γειτονιά, στον εργασιακό χώρο κλπ... απλά να είσαι ο εαυτός σου, μην προσποιείσαι, μην προσπαθείς να γίνεσαι αρεστός στους άλλους, άσε τους άλλους να σε εκτιμήσουν όπως είσαι, το ίδιο και εσύ για αυτούς, και όλα θα έρθουν από μόνα τους 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ^και η αυτοπεποίθηση , κάτι που δεν πάει πάντα παρέα με την εμφάνιση αλλα ανοίγει πόρτες , σε όλους τους τομείς. ε ενταξει, τις περισσοτερες των περιπτωσεων οταν εχεις αυτοπεποιθηση εχεις κ εμφανιση.
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ε ενταξει, τις περισσοτερες των περιπτωσεων οταν εχεις αυτοπεποιθηση εχεις κ εμφανιση. σωστό, απλά το πως βλέπεις τον εαυτό σου παίζει ρόλο στο πως σε βλέπουν κ οι άλλοι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα