yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 οχι δεν εχω κανεναν γνωστο. μερικα εχουν ηδη τις παρεες τους και με καποια δεν κολλαμε
Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σε ολόκληρη σχολή δεν σου αρέσει ένα άτομο? Και πότε πρόλαβες και έβγαλες συμπέρασμα στην τελική για τόσα άτομα.
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καμιά κοπέλα παίζει τουλάχιστον ή είσαι τελείως μόνος?
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 δεν εχει τυχει να γνωριστω και με ολους με οσους εχω γνωριστει και κανουμε παρεα στην σχολη ειτε εχουν δικια τους παρεα ειτε απλα ειμαστε γνωστοι και δεν ηθελα να κανω η να κανουν παρεα
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καποτε ειχα τωρα οχι ειναι δυσκολο να βρεις αν δεν εχιες φιλους για να βγεις
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 αυτά τα άτομα με τα οποία έχεις γνωριστεί και θα ήθελες να κάνεις παρέα αλλά εχουν ήδη παρεα (λες και είναι στάνταρ οι θέσεις και δε μπορεί να ανοίξει νέα θέση στην ομάδα) δεν έχουν κανένα χόμπυ? αν πχ πανε για 5x5, τότε ένας πολύ ωραίος τρόπος να δεθείς με άλλα άτομα είναι να κανονίσετε να πάτε μαζί. Και γενικά επιδίωξε το, μη περιμένεις να σε λυπηθεί κανείς και να σου πει έλα, αν δεν δείξεις ενδιαφέρον κανείς δε θα ασχοληθεί μαζί σου. 1
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 δεν θα μου ειχα προτεινει να βγουμε καμια φορα?
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 πως να σου προτείνουν αν δε ξέρουν ότι σε ενδιαφέρει κάτι. Μπορείς να πεις κάτι του στυλ "παιδιά, θέλετε να κανονίσουμε να πάμε για κανα 5x5?' ή οτιδήποτε, καταλαβαίνεις το νόημα. Στη χειρότερη θα σου πούνε όχι, στη καλύτερη θα κανονίσετε κάτι.Γενικά κάποια ασχολία, όλο και κάτι θα υπάρχει. Στο γυμναστήριο ρε συ κανεναν στην ίδια ηλικία δεν έχεις?Υ.Γ. σε ποια πόλη είσαι?
xristos97 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 μηπως εχεις καμια καταθλιψη και νομιζεις πως κανεις δεν σε θελει; εγω πριν δυο χρονια ετσι ενιωθα.
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 μπορει να ειναι στην ηλικια μου μερικοι αλλα δεν τους ξερω δεν ειναι οτι δεν με θελει κανεις απλως δεν κανουμε παρεα δεν ξερω αν εχω καταθλιψη 1
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 δεν έχετε πιάσει ποτέ κουβέντα? όταν πας γυμναστήριο μία καλημέρα/καλησπέρα δε λες? Δεν έχει προχωρήσει καμια φορά λίγο περισσότερο η συζήτηση? Η κατάθλιψη είναι σοβαρό θέμα.Με τη σχολή σου και τη ζωή σου γενικά (πέρα από το θέμα των φίλων) είσαι ευχαριστημένος? Σε ποια πόλη είσαι?
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εχω μιλησει με μερικα ατομα δεν ξερω μαλλον ευχαριστημενος ειμαι
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 δε βοηθάς τη συζήτηση. Καλή τύχη από εμένα, αν μιλάς σοβαρά-που το απεύχομαι-τότε πρέπει πρώτα να βοηθήσεις λίγο εσύ τον εαυτό σου πρώτα για να μπορεσουμε και εμείς να βοηθήσουμε εσενα, αν όχι τότε όπως και να έχει καλή τύχη.Δε μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση αυτή άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα