Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ολόκληρη σχολή δεν σου αρέσει ένα άτομο? Και πότε πρόλαβες και έβγαλες συμπέρασμα στην τελική για τόσα άτομα. 

Δημοσ.

δεν εχει τυχει να γνωριστω και με ολους με οσους εχω γνωριστει και κανουμε παρεα στην σχολη ειτε εχουν δικια τους παρεα ειτε απλα ειμαστε γνωστοι και δεν ηθελα να κανω η να κανουν παρεα

Δημοσ.

αυτά τα άτομα με τα οποία έχεις γνωριστεί και θα ήθελες να κάνεις παρέα αλλά εχουν ήδη παρεα (λες και είναι στάνταρ οι θέσεις και δε μπορεί να ανοίξει νέα θέση στην ομάδα) δεν έχουν κανένα χόμπυ? αν πχ πανε για 5x5, τότε ένας πολύ ωραίος τρόπος να δεθείς με άλλα άτομα είναι να κανονίσετε να πάτε μαζί. Και γενικά επιδίωξε το, μη περιμένεις να σε λυπηθεί κανείς και να σου πει έλα, αν δεν δείξεις ενδιαφέρον κανείς δε θα ασχοληθεί μαζί σου.

• Like 1
Δημοσ.

πως να σου προτείνουν αν δε ξέρουν ότι σε ενδιαφέρει κάτι. Μπορείς να πεις κάτι του στυλ "παιδιά, θέλετε να κανονίσουμε να πάμε για κανα 5x5?' ή οτιδήποτε, καταλαβαίνεις το νόημα. Στη χειρότερη θα σου πούνε όχι, στη καλύτερη θα κανονίσετε κάτι.

Γενικά κάποια ασχολία, όλο και κάτι θα υπάρχει. Στο γυμναστήριο ρε συ κανεναν στην ίδια ηλικία δεν έχεις?

Υ.Γ. σε ποια πόλη είσαι?

Δημοσ.

μηπως εχεις καμια καταθλιψη και νομιζεις πως κανεις δεν σε θελει; εγω πριν δυο χρονια ετσι ενιωθα. 

Δημοσ.

μπορει να ειναι στην ηλικια μου μερικοι αλλα δεν τους ξερω

δεν ειναι οτι δεν με θελει κανεις απλως δεν κανουμε παρεα δεν ξερω αν εχω καταθλιψη

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχετε πιάσει ποτέ κουβέντα? όταν πας γυμναστήριο μία καλημέρα/καλησπέρα δε λες? Δεν έχει προχωρήσει καμια φορά λίγο περισσότερο η συζήτηση?

Η κατάθλιψη είναι σοβαρό θέμα.

Με τη σχολή σου και τη ζωή σου γενικά (πέρα από το θέμα των φίλων) είσαι ευχαριστημένος?

Σε ποια πόλη είσαι?

Δημοσ.

δε βοηθάς τη συζήτηση. Καλή τύχη από εμένα, αν μιλάς σοβαρά-που το απεύχομαι-τότε πρέπει πρώτα να βοηθήσεις λίγο εσύ τον εαυτό σου πρώτα για να μπορεσουμε και εμείς να βοηθήσουμε εσενα, αν όχι τότε όπως και να έχει καλή τύχη.
Δε μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση αυτή άλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...