xristos97 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εγω οταν ειχα καταθλιψη δεν μιλουσα και πολυ (ελαχιστα). εδω οι δικοι μου, μου ελεγαν τι επαθα και δεν μιλαω και ελεγα μια χαρα ειμαι. βρες κατι στην ζωη σου που να σου δινει χαρα (περα απο την φιλια). και να μην εχεις και κολλητους φιλους δεν το βρισκω και τοσο τραγικο. το θεμα ειναι να βρεις κατι που θα δινει νοημα στην ζωη σου, ετσι πιστευω.
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 δεν ειμαι δυστυχισμενος απλως δεν εχω παρεα για να βγω
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Κάνε μια λίστα με τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο σημαντικά. Δες στη πόλη που βρίσκεσαι ποια από αυτά μπορεις να κανεις.Μπορεί να σου αρέσει η κολύμβηση ή το σκάκι ή τα ιαπωνικά, κάτι όμως. Εκεί θα συναντήσεις και άλλα άτομα που θα μοιράζονται τον ενθουσασμό σου και το ενδιαφέρον σου για αυτά τα πράγματα.Με τα άτομα που ήδη γνωρίζεις μην είσαι κλειστός, πες μια κουβέντα. Στο κάτω κάτω, τι είχες τι έχασες...Αυτός είναι και ο λόγος που σε ρώτησα 2 φορές σε ποια πόλη βρίσκεσαι και δεν απάντησες ούτε μία, προκειμένου να δούμε και το τι δυνατότητες παρέχει η πόλη. 2
totem_lost Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ε βγες και εσύ μόνος σου. Πήγαινε για ένα ποτό στην μπάρα. Σε ποιά πόλη είσαι;
Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εσείς που τον συμβουλεύετε να παει να κάτσει σε καφετέριες και μπαρ μόνος του πείτε μου σας παρακαλώ πολύ τι θα λέγατε με την παρέα σας αν βλέπατε έναν τύπο να κάθετε μόνος του σε ένα μπαρ και να πιάνει κουβέντα σε αντροπαρέες? 6
Pa0ki Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε ts απάντα και σε καμιά ερώτηση Σε ποιά πόλη είσαι? 1ο έτος? Εγώ θυμάμαι στο 1ο έτος τις πρώτες μέρες, όλοι ήταν άγνωστοι μεταξύ τους και το πρώτο πράγμα που έλεγαν είναι "πώς σε λένε, από που είσαι, να κανονίσουμε για κάνα καφέ μετά το μάθημα" κ.λπ Είχες και τους παπάρες των παρατάξεων που τους ήθελαν όλους για "φίλους" Εσύ πως ξέμεινες τόσο καιρό μόνος? Ακόμη και γω που είμαι ψιλοαντικοινωνικός, σε 2 βδομάδες βρήκα παρέα 3
Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ας πιάσει σε γυναικοπαρέα τότε. Καθόλου creepy. Εδώ ρε παιδιά το άτομο σας λέει οτι δεν μπορεί να κάνει καν μερικές κοινωνικές συναναστροφές και σεις του λέτε να παέι μόνος του σε μπαρ να καμακώσει γκόμενα? Αυτό είναι κίνηση player επιπέδου! Είναι σαν να μην ξέρει ο άλλος να φτιάχνει τοστ και σεις να του ζητάτε να μαγειρέψει παστίτσιο με σπιτικί μπεσαμέλ!! 2
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 σωστα λεει δεν γινεται να παω μονος μου θα με περασου για τρελο θεσσαλονικη 2ο ετος
Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Η λύση σε αυτά είναι χόμπυ είτε αθλήματα είτε τέχνες ή χορός που ειναι τρελή μουνοπαγίδα...ελάχιστοι άντρες απειρες γυναικες που ελείψη αρσενικών παρτενερ χορεύουν αναμετάξυ τους. Επίσης αν πιάσεις καμιά δουλειά κάνεις κύκλο και μέσω της δουλειάς. σωστα λεει δεν γινεται να παω μονος μου θα με περασου για τρελο θεσσαλονικη 2ο ετος Μεταξύ μας τώρα θέλει κόπο στην τοπ φοιτητούπολη της Ευρώπης να μην κάνεις κύκλο. 1
totem_lost Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εμένα πάντως οι φίλοι μου ήρθαν στο άσχετο. Όσες φορές πορσπάθησα 'να μπω σε παρέες' απέτυχα.
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 απο που σου ηρθαν? πηγαινες σε κανα αθλημα η πουθενα αλλου?
Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλά 1ο έτος σε ολόκληρη σχολή δεν κατάφερες να κάνεις 2-3 φίλους? Μάλλον έχεις πρόβλημα...δεν γίνεται όλοι να είναι σκάρτοι ή αδιάφοροι...δεν γίνεται να πάει στραβά ο γιαλός. Εσύ αρμενίζεις στραβά. Στην σαλονίκη φοιτητής είσαι δηλαδή ήμαρτον!!!
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εχω κανει τους 2-3 φιλους που λες απλως δεν βγαινουμε μαζι μιλαμε στην σχολη κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα