Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εχω κανει τους 2-3 φιλους που λες απλως δεν βγαινουμε μαζι μιλαμε στην σχολη κανονικα Γιατί δεν βγαίνετε μαζί? Τους έχει πει να πατε για κάνα ποτάκι και σου ριξαν ακυρο?
manzah80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τους φιλους δεν τους πιανουμε με την αποχη ουτε τους κυνηγαμε ερχονται μονοι τους μεσα απο την αλληλεπιδραση μας μαζι τους.Αμα πας και καθεσε σε καμια γωνια μονος σου τι φιλο να βρεις.Πες καμια ατακα στο μαθημα πιασε καμια κουβεντα με κανεναν για οποιοδηποτε λογο χανεις τα καλυτερα σου χρονια αδικα.Το φορουμ δεν σε βοηθαει ιδιαιτερα με τα social skills σου γαμα το φορουμ και βγες εξω εστω και μονος σου εγω σε φαση που ειχα τσακωθει με ολους κα ιδνε ειχα ορεξη να βλεπω κανεναν γενικα εβγαινα μονος μου και ειχα γνωρισει και κοσμο αρκει να λυθει λιγο η γλωσα σου.Το προβλημα σου ξεκιναει απο μεσα σου το οτι πιστευεις οτι θα σε περασουν για τρελο επειδη θα βγεις μονος σου δειχνει οτι φοβασαι πολυ την εικονα που δινεις εξω(δεν στο λεω προσβλητικα)δεν σε αφορα τι θα σκεφτουν οι αλλοι σε αφορουν οι προσωπικες σου αναγκες για κοινωνικοτητα.Δεν προκειτε να ασχοληθει κανεις μαζι σου ουτε θα σου λυσει τα προβληματα σου οσο καθεσε και περιμενεις κατι να συμβει.Κανε κατι. 3
totem_lost Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Γνωστός γνωστού και ιντερνετ. Το θέμα είναι να βρεις άτομα να κολλάς. Άμα είναι να αρχίσεις να βγαίνεις με άτομα που δε γουστάρεις μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνος, θα σιχτιριασεις. Στανταράκι.
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 οχι αλλα ουτε αυτοι μου εχουν πει μπορει να νομιζου οτι εχω παρεα για αυτο.δεν καθομαι σε μια αγωνια αντιθετως με ξερουν πολλα ατομα και μιλαω μαζι τους
Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 οχι αλλα ουτε αυτοι μου εχουν πει μπορει να νομιζου οτι εχω παρεα για αυτο.δεν καθομαι σε μια αγωνια αντιθετως με ξερουν πολλα ατομα και μιλαω μαζι τους Ρε ψηλέ πλάκα μας κάνεις?Έχεις άτομα που μιλάς μαζί τους και δεν τους έχεις προτείνει ποτέ να κάνετε κάτι μαζί..έναν καφέ ένα ποτό?Κάνα σινεμά?Να δείτε κάναν αγώνα μαζί?Δλδ έλεος θα καραφλιάσω αν δεν τρολάρεις!!!! Με αυτό το τόπικ που ανοιξες δλδ έχεις την εντύπωση ότι είσαι κάνα κελεπούρι και περιμένεις να σου προτείνουν άλλοι? Ξεκίνα να συναναστρέφεσαι με αυτά τα άτομα εκτός σχολής γιατί δεν σε βλέπω καλά ψυχολογικά και δεν κάνω πλάκα.
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 απο το ιντερνετ πως βρηκες για γκομενα ναι αλλα φιλο δεν σε παρεξηγησε στη αρχη? 1
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 αφηστε το παιδι ησυχο μπορει να μην ειναι κοινωνικο και να ναι ντροπαλο. Πολλοι ανθρωποι ειναι ετσι. Εγω θα σου προτεινω να αρχισεις να βγαινεις με οποιον να ναι και ας μη τον/ τους πολυγουσταρεις, παρεα θα κανεις δε τους παντρευεσαι, ετσι γνωριζεις και αλλα ατομα μεσο αυτων. Εγω παιδια που συμπαθω και κανω παρεα ετσι τα γνωρισα μεσο αλλων και τυχαια
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 πάω για ύπνο, για ότι απορία έχετε θα με αντικαταστήσει ο φίλος μου εδώ http://www.cleverbot.com/. Μιλήστε του άφοβα.
Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εγώ δεν έχω φίλουςκι ο χρόνος τιμωρείαυτούς που προσπεράσανε και χάσανεμια νύχτα τη ζωή.
totem_lost Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 απο το ιντερνετ πως βρηκες για γκομενα ναι αλλα φιλο δεν σε παρεξηγησε στη αρχη? όχι δεν με παρεξήγησε, γίναμε φίλοι και μετά συγκάτοικοι.
yolobot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τους φιλους δεν τους πιανουμε με την αποχη ουτε τους κυνηγαμε ερχονται μονοι τους μεσα απο την αλληλεπιδραση μας μαζι τους.Αμα πας και καθεσε σε καμια γωνια μονος σου τι φιλο να βρεις.Πες καμια ατακα στο μαθημα πιασε καμια κουβεντα με κανεναν για οποιοδηποτε λογο χανεις τα καλυτερα σου χρονια αδικα.Το φορουμ δεν σε βοηθαει ιδιαιτερα με τα social skills σου γαμα το φορουμ και βγες εξω εστω και μονος σου εγω σε φαση που ειχα τσακωθει με ολους κα ιδνε ειχα ορεξη να βλεπω κανεναν γενικα εβγαινα μονος μου και ειχα γνωρισει και κοσμο αρκει να λυθει λιγο η γλωσα σου.Το προβλημα σου ξεκιναει απο μεσα σου το οτι πιστευεις οτι θα σε περασουν για τρελο επειδη θα βγεις μονος σου δειχνει οτι φοβασαι πολυ την εικονα που δινεις εξω(δεν στο λεω προσβλητικα)δεν σε αφορα τι θα σκεφτουν οι αλλοι σε αφορουν οι προσωπικες σου αναγκες για κοινωνικοτητα.Δεν προκειτε να ασχοληθει κανεις μαζι σου ουτε θα σου λυσει τα προβληματα σου οσο καθεσε και περιμενεις κατι να συμβει.Κανε κατι. κδη
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/528084-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-insomnia-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82/ 3
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σε πρόσθεσα στους φίλους μου, τώρα έχεις ενα φίλο !!! Τωρα εχει δυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα