Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα..

Πριν κανένα 4 μηνώ πηρά το tablet mλs is8123c περίπου στα 80 ευρώ..πριν καμία εβδομάδα δυστυχώς μου έσπασε η οθόνη..στην Mls που ρώτησα για αλλαγή μου είπαν ότι κοστίζει περίπου 60 ευρώ ενώ πλέον το ίδιο ταμπλετ πωλείτε στην ιδία τιμή καινούριο..

Σκάφτομαι μήπως γίνεται να παραγγειλω από το εξωτερικό καινούρια οθόνη αλλά δεν ξέρω κατά ποσό είναι εφικτό αυτό..στα SPECS του κινητού λέει ότι η οθόνη είναι 7" LCD IPS 1024 x 600  και ψάχνοντας στο ιντερνέτ βρήκα αυτό

http://www.aliexpress.com/item/7-7Inch-1024-600-1024X600-IPS-TFT-LCD-Dispaly-Screen-For-SAMSUNG-LMS700JF04/32246177168.html

Το ερώτημα μου είναι..είναι η ιδία οθόνη δηλαδή αν την αγοράσω θα μπορεί να γίνει τοποθέτηση στο ταμπλέτα ναι η όχι?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

οποιος και να αναλαβει να στην περασει δεν θα σου παρει λιγοτερα απο 20 ευρω

οποτε μηπως αξιζει να παρεις ενα ιδιο καινουριο..

Δημοσ.

Δεν παραγγελνεις τιποτα ακομα... Πρωτα θα κανεις αναζητη για τους κινεζους "αδερφους" του ταμπλετ σου... Η μλς δεν φτιαχνει ουτε κινητα ουτε ταμπλετς.....κινεζικα ειναι και ειδικα τα ταμπλετς ειναι κατασκευη καποιου εργοστασιου που αναλαμβανει πολλους "κατασκευαστες" σαν την μλς γραφοντας πανω απλα το ονομα τους.... Αναζητηση θα κανεις βαση επεξεργαστη. Αφου βρεις το αδερφακι του επειτα μπορεις να ψαξεις για οθονη. Αφου βρεις οθονη αφαιρεις την δικη σου για να βεβαιωθεις οτι το βυσματακι ειναι ιδιο... Παντως νομιζω οτι δεν αξιζει τον κοπο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...