BlackDarkFlag Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Η μουσική βοηθάει στο διάβασμα; Δεν εννοώ για μαθήματα τύπου έκθεση ή λύσεις ασκήσεων που μπορεί να σου δώσει και έμπνευση.. όταν πρέπει να κατανοήσεις και να μάθεις απέξω ατέλειωτες σελίδες.. βοηθάει ή όχι; Εμένα προσωπικά μου δίνει κάπως κουράγιο να ακούω μουσική η ησυχία με τρελαίνει και νιώθω ότι σταματάει ο χρόνος. Όσον αφορά το είδος της μουσικής έχω διαβάσει ότι ορχηστρική και κλασική βοηθούν ενώ τραγούδια με ανθρώπινη φωνή μάλλον αποσπούν. Εσείς τι ξέρετε/πιστέυετε;
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ποτέ δεν μπόρεσα να συγκεντρωθώ να διαβάσω με μουσική...ή το ένα θα κάνω ή το άλλο! Αλλά νομίζω δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση, είναι στον άνθρωπο 1
d_gkal Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 τα παντα με μουσικη! αν και τα τελευταια χρονια την εχω παραμελησει αρκετα, δυστυχως
Unabomber Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Με διαβασμα οχι τοσο πολυ (αναλογως τι διαβαζω) πχ, αν διαβαζω κανα novel or poetry(πιο σπανια) στο backround γουσταρω να παιζει classical music στο χαλαρο…. (οχι παντα ομως). Aν διαβαζω κατι σχετικο με την εργασια μου, που χρειαζεται total attention, τοτε δεν θελω να ακουω ουτε τον ηχο απο το ρολοι μου. Αλλα σιγουρα ακουω κατα 99% οταν ειμαι στον χωρο εργασιας…. (και οχι δεν ειμαι DJ )
Anorymous Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν μπορώ διάβασμα χωρίς βαβούρα γενικά, αν έχει απολυτή ησυχία μου γυρίζει το μάτι
defacer Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Η μουσική βοηθάει στον απόδοση, αποδεδειγμένα https://www.youtube.com/watch?v=IF6R1sJrWPk&t=122 Στο 2:00 οι αποδείξεις.
Iris_89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Σε διάβασμα με εργασίες κτλ, πάντα κλασσική/celtic. Σε casual διάβασμα, μεταλ.
lifeowner771 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μουσικη ακουω κυριως οταν εχω να λυσω ασκησεις..Αμα θελω να ακουσω μουσικη και να διαβαζω, βαζω instrumental, jazz, γενικα οτιδηποτε ηρεμο.Αμα βαλω vocal, δινω περισσοτερη βαση στη μουσικη, παρα στο διαβασμα.
Pa0ki Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η μουσική βοηθάει στο διάβασμα; Δεν εννοώ για μαθήματα τύπου έκθεση ή λύσεις ασκήσεων που μπορεί να σου δώσει και έμπνευση.. όταν πρέπει να κατανοήσεις και να μάθεις απέξω ατέλειωτες σελίδες.. βοηθάει ή όχι; Εμένα προσωπικά μου δίνει κάπως κουράγιο να ακούω μουσική η ησυχία με τρελαίνει και νιώθω ότι σταματάει ο χρόνος. Όσον αφορά το είδος της μουσικής έχω διαβάσει ότι ορχηστρική και κλασική βοηθούν ενώ τραγούδια με ανθρώπινη φωνή μάλλον αποσπούν. Εσείς τι ξέρετε/πιστέυετε; Εμένα προσωπικά όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα