Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μουσική βοηθάει στο διάβασμα; Δεν εννοώ για μαθήματα τύπου έκθεση ή λύσεις ασκήσεων που μπορεί να σου δώσει και έμπνευση.. όταν πρέπει να κατανοήσεις και να μάθεις απέξω ατέλειωτες σελίδες.. βοηθάει ή όχι; Εμένα προσωπικά μου δίνει κάπως κουράγιο να ακούω μουσική η ησυχία με τρελαίνει και νιώθω ότι σταματάει ο χρόνος. Όσον αφορά το είδος της μουσικής έχω διαβάσει ότι ορχηστρική και κλασική βοηθούν ενώ τραγούδια με ανθρώπινη φωνή μάλλον αποσπούν. Εσείς τι ξέρετε/πιστέυετε;

Δημοσ.

Ποτέ δεν μπόρεσα να συγκεντρωθώ να διαβάσω με μουσική...ή το ένα θα κάνω ή το άλλο! Αλλά νομίζω δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση, είναι στον άνθρωπο

• Like 1
Δημοσ.

Με διαβασμα οχι τοσο πολυ (αναλογως τι διαβαζω)

πχ, αν διαβαζω κανα novel or poetry(πιο σπανια) στο backround γουσταρω να παιζει classical music στο χαλαρο…. (οχι παντα ομως). 

Aν διαβαζω κατι σχετικο με την εργασια μου, που χρειαζεται total attention, τοτε δεν θελω να ακουω ουτε τον ηχο απο το ρολοι μου. 

Αλλα σιγουρα ακουω κατα 99% οταν ειμαι στον χωρο εργασιας…. (και οχι δεν ειμαι DJ :P

Δημοσ.

Η μουσική βοηθάει στον απόδοση, αποδεδειγμένα

https://www.youtube.com/watch?v=IF6R1sJrWPk&t=122

Στο 2:00 οι αποδείξεις.

Δημοσ.

Μουσικη ακουω κυριως οταν εχω να λυσω ασκησεις..Αμα θελω να ακουσω μουσικη και να διαβαζω, βαζω instrumental, jazz, γενικα οτιδηποτε ηρεμο.Αμα βαλω vocal, δινω περισσοτερη  βαση στη μουσικη, παρα στο διαβασμα.

Δημοσ.

Η μουσική βοηθάει στο διάβασμα; Δεν εννοώ για μαθήματα τύπου έκθεση ή λύσεις ασκήσεων που μπορεί να σου δώσει και έμπνευση.. όταν πρέπει να κατανοήσεις και να μάθεις απέξω ατέλειωτες σελίδες.. βοηθάει ή όχι; Εμένα προσωπικά μου δίνει κάπως κουράγιο να ακούω μουσική η ησυχία με τρελαίνει και νιώθω ότι σταματάει ο χρόνος. Όσον αφορά το είδος της μουσικής έχω διαβάσει ότι ορχηστρική και κλασική βοηθούν ενώ τραγούδια με ανθρώπινη φωνή μάλλον αποσπούν. Εσείς τι ξέρετε/πιστέυετε;

Εμένα προσωπικά όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...