barlong Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ανεβηκε ενα καινουργιο site (ειναι ακομα beta). Οποιος θελει να κανει debugg παρακαλω να κανει login και να μου στειλει PM με πιθανα προβληματα!www.gazlie.gr
WebDevGr Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλό θα ήταν να γράψεις και ένα μικρό κείμενο σχετικά με τη σελίδα, για να ξέρουμε τι ακριβώς θα δούμε στη σελίδα κι αν μας ενδιαφέρει να πάμε στη σελίδα. Προσωπικά δεν είδα τίποτα καθώς απαιτεί λογαριασμό για να προχωρήσεις και χωρίς να ξέρω περί τίνος πρόκειται δεν κάνω λογαριασμό σε καμιά σελίδα. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτό στους επισκέπτες και μόνο τα κομμάτια των συναλλαγών, επικοινωνίας με χρήστες κλπ να απαιτούν λογαριασμό.
newtech Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλό θα ήταν να γράψεις και ένα μικρό κείμενο σχετικά με τη σελίδα, για να ξέρουμε τι ακριβώς θα δούμε στη σελίδα κι αν μας ενδιαφέρει να πάμε στη σελίδα. Προσωπικά δεν είδα τίποτα καθώς απαιτεί λογαριασμό για να προχωρήσεις και χωρίς να ξέρω περί τίνος πρόκειται δεν κάνω λογαριασμό σε καμιά σελίδα. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτό στους επισκέπτες και μόνο τα κομμάτια των συναλλαγών, επικοινωνίας με χρήστες κλπ να απαιτούν λογαριασμό. Και στον τιτλο.. ενας τιτλος "Νεο σιτε" δεν λεει κατι απο μονο του
Pseudonumo Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 πατάω να δω το privacy policy και terms of use και με ανεβάζει πάνω να κάνω λογαριασμό. Κανείς δεν θα κάνει λογαριασμό αν δεν μπορεί να δει τους όρους που συμφωνεί!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα