KnightRider1996 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδες καλησπερα !! Θελω την βοηθεια σας ! Οπως λεει και το θεμα θελω να βγαλω προπληρωμενη απο την Πειραιως ... Κλασικα για αγορες απο Ebay κυριως (οπως και ολος ο υπολοιπος κοσμος πιστευω ) Τι χρειαζομαι για να την βγαλω ?! Μπηκα στο Site της πειραιως και ζηταει κατι για λογαριασμο δεη .... Εγω πως θα βγαλω καρτα στο ονομα μου ενω ο λογαριασμος ειναι στο ονομα των δικων μου ?! Επεισης εργοδοτη δεν εχω συνεπως ουτε και καποιο εισοδημα... Παρολα αυτα ενας φιλος μου εβγαλε προπληρωμενη και χωρις αυτα !! Τι παιχτηκε ?! Εχει κανενας αλλος προπληρωμενη να μου πει τι χρειαστηκε ?!
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εγώ είχα ήδη λογαριασμό στην Εθνική και έτσι δεν χρειάστηκε να πάω κάποιο στοιχείο. Τα είχαν αποθηκευμένα από πριν στο σύστημα.
insomnia888 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Χρειάζεται δικό σου λογαριασμό στην Πειραιώς και εγγραφή στο winbank. Eκει βγάζει την κάρτα webuy με την οποία κανεις αγορές on line.
F R A N K Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλύτερα μην βγάλεις προπληρωμένη γιατί σε κάθε φόρτιση της κάρτας, σου κρατάνε 2 ευρώ νομίζω. Βγάλε καλύτερα μία χρεωστική στην πειραιώς αφού ανοίξεις έναν απλό καταθετικό λογαριασμό. Μετά κάνεις σύνδεση στο Paypal κτλ. κτλ. Διάβασε και το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/531819-μπαίνουν-λεφτά-σε-προπληρωμένη/γιατί είχα και εγώ το ίδιο θέμα.
insomnia888 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Με την χρεωστική της Πειραιώς δεν μπορείς να κάνεις αγορές μέσω ίντερνετ. Για το Pay Pal αρκεί ο τραπεζικός λογαριασμός, αλλά και εκεί ίσως να υπάρχουν προμήθειες της τράπεζας για μεταφορά χρηματων
F R A N K Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αγοράζω κανονικά και από Amazon και από ebay με χρεωστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα