Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα έναν γνωστό που ζει στο εξοχικό γιατί δεν δουλεύει το σύστημα θερμοσίφωνας/σωμάτων, και ουσιαστικά μας έχει αφήσει ένας Oscar λέβητας που είχαμε.

Επειδή είναι απλά γνωστός, και επειδή είναι να ακουμπήσω 700€+ για να αντικαταστήσω τη ζημιά, έλεγα δε κάνω ένα θέμα μπας και ξέρει κανείς να με συμβουλέψει που σας εμπιστεύομαι και περισσότερο..
Την πρώτη αγορά την είχαν κάνει οι γονείς όταν χτίσανε το σπίτι πριν 10 έτη, τους έβαλα βρήκαν απόδειξη αγοράς.. βρισκόμαστε στα δέκα έτη και κάτι.
Ήταν ένας Oscar 30.000, και τώρα έλεγα μπας και τη γλίτωνα με κανένα 350ρι €.

Οι ερωτήσεις μου..

• Ο καυστήρας λειτουργεί κανονικά μου είπε, είναι συμβατός με όποια άλλη μάρκα μπορώ να αγοράσω;
  • Οι Oscar βάλανε 20 ολόκληρα έτη γκαραντί για τους λέβητες τους. Τσούζει το ποσό όμως.. Υπάρχει κανένας value for money που να σας έχει μείνει απροβλημάτιστος με χαμηλότερο ποσό; Και με κλιματιστικό έπαιξα έτσι, και έχω 4+ έτη γα^άτο κλιματιστικό με 170€ 150€ για ένα δωμάτιο (Carrefour home). Έκατσε.
Δημοσ.

τι ακριβως επαθε το καζανι; Καλυτερα να το δει και αλλος μαστορας

ολοι οι καυστηρες ταιριαζουν με ολα τα καζανια, ειναι τυποποιημενο συστημα

Δημοσ.

Έλεγα μην αλλάζει socket. :P

Θα ρωτήσω αν είναι, αλλά μιλήστε δεδομένης της βλάβης του.. το έψαξε, κατά 99% θα έχει δίκιο.

Δημοσ.

Πείτε μου κάτι άλλο..

Η λίστα αυτή από λέβητες, ΚΑΝΕΙ/είναι συμβατή με το υπάρχων σύστημα στο 100%; Ο MT60RS μου είπε πως ο καυστήρας είναι universal.. οι σωληνώσεις λ.χ. είναι;

Επίσης, η λίστα αυτή ΕΙΝΑΙ αυτό που θέλω;

Δημοσ.

ναι και οι σωληνωσεις ειναι

το καζανι πρεπει να το επιλεξεις ωστε να ειναι ιδιας κατηγοριας με το προηγουμενο. Τα καζανια συνηθως τα βαζουνε υδραυλικοι

Μετα ισως χρειαστει να ξαναρυθμισεις τον καυστηρα στο καινουριο καζανι. Για τον καυστηρα θελεις καυστηρατζη για να τον περασει, να τον συνδεσει με τον πινακα και για να ρυθμισει καυσαερια

τον καιρο που τα δουλευα τα buderus καζανια ειχαν καλο ονομα

(ο χαμαλης ημουν, δεν ξερω πιο θεωρητικα πραγματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...