promanas Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο. Έχω Samsung Galaxy Note 8.0. Όταν το φορτίζω με ανοικτή την συσκευή μου βγάζει στο εικονίδιο της μπαταρίας ότι δεν φορτίζει. και όντως δεν φορτίζει. Άλλαξα φορτιστή αλλά και καλώδιο με τα ίδια αμπέρ αλλά τίποτα. Όταν είναι κλειστή η συσκευή φορτίζει κανονικά. Γνωρίζει κανείς κάτι;; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από promanas
Man2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όταν λες οτι έχεις "Samsung Galaxy Note 8", τι εννοείς?Απο ποιό έτος επικοινωνείς μαζί μας? 1
Athens44 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) κουφό αυτό να φορτίζει μόνο όταν είναι κλειστό.... το μόνο λογικό που μπορώ να σκεφτώ εγώ είναι ότι έχει αδυναμία αμπέρ κτλπ και με ανοικτό το tablet δε "παίρνει" δύναμη να το κάνει.. (τη φόρτιση) τώρα γιατί γίνετε αυτό δε ξέρω! ένα πράγμα όπως στα pc με θύρες usb και πόρους κτλπ άλλη λογική εξήγηση δε δίνω εγώ (δε κατέχω γνώσεις ειδικές) μακάρι να βρεθεί λύση,πές μας αν φτιαχτεί το τι έφταιγε! (καλύτερα δώστο για σερβις σε εξουσιοδοτημενο μαγαζί αν συμφέρει....) * δε καταλαβαινω και εγω το "πνευμα"/σχολιο του man2015 που σου εκανε.... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2015 από Athens44
Man2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Είχε γράψει Samsung Galaxy Note 8 αρχικώς και νόμιζα οτι εννούσε το phablet της Samsung και οχι το Tablet. Γιατί σε phablet το Note έχει βγεί μέχρι και 4, λεω και εγω που το βρήκε το 8?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα