Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για να μπορεσουμε να βοηθησουμε στα σοβαρα χρειαζομαστε κ αλλες πληροφοριες.. πχ. ποιας ηλικιας ειναι η πελατεια της, ποσο χρεωνει ειναι φθηνη η high end, το χει σαν κανονικο επαγγελμα η πιο πολυ για πλακα  κτλ. Επειδη δε τη κοβω για καμια σοβαρη επαγγελματια θα προτεινα ενα καρφι οριζοντια με βαμμενο κοκκινο tip και απο κατω Nails by (το ονομα της)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

για να μπορεσουμε να βοηθησουμε στα σοβαρα χρειαζομαστε κ αλλες πληροφοριες.. πχ. ποιας ηλικιας ειναι η πελατεια της, ποσο χρεωνει ειναι φθηνη η high end, το χει σαν κανονικο επαγγελμα η πιο πολυ για πλακα  κτλ

Αυτο..

Αλλο ονομα θα πιασει ενα κυριλε μαγαζι στα ΒΠ με πελάτισσες καποιας ηλικιας και αλλο ενα trendy στυλ που απευθύνεται σε 30s στο Γκάζι.

Κατατα, NailArt

Δημοσ.

Ωραία.. 20-35 φοκουσάρει ως επί το πλείστον.

23 ετών κοπέλα η pro, ονομαζόμενη Ντόρα.

Το NailArt και προτάσεις της nenya όπως και άλλων είναι τζαμάτες επιλογές, το θέμα είναι πως θα ήθελα κάτι πιο catchy.. πιο ιδιαίτερο μεταξύ αστείου και έξυπνου. Για να μένει. Λέω..

Κάτι γκλάμουρ με τη λέξη nail μέσα το σκαρφιζόμουν και εγώ..

Δημοσ.

Adon1 έχει οίστρο αγόρι μου.

Μη σου νύχι είναι ότι καλύτερο, και Ελληνικό (θετικός για το target group), έχω ακούσει για αυτή τη δουλειά so far! Τώρα το σκέφτηκες; Αν ναι, πραγματικά σου αξίζουν bitcoin ή δώρο πεντικιούρ.

Να σου πω πως και το e-Nail και το Nail-ον, και το Ονυχοκομείο και το "Νυχάδικο" μου αρέσουν. Τα δυο τελευταία είναι και πιο καλτ, θυμίζει τα back from the ashes "Ρακάδικα".

Νομίζω πως θα το λατρέψει το Μη σου Νύχι, τα σπάει πραγματικά.

Δημοσ.

Ωραία.. 20-35 φοκουσάρει ως επί το πλείστον.

23 ετών κοπέλα η pro, ονομαζόμενη Ντόρα.

Το NailArt και προτάσεις της nenya όπως και άλλων είναι τζαμάτες επιλογές, το θέμα είναι πως θα ήθελα κάτι πιο catchy.. πιο ιδιαίτερο μεταξύ αστείου και έξυπνου. Για να μένει. Λέω..

Κάτι γκλάμουρ με τη λέξη nail μέσα το σκαρφιζόμουν και εγώ..

(μην ψάχνεις για κάτι πολύ έξυπνο, σκέψου λίγο την πελατεία)

Μ'έπιασε το cuteness. Πάρε:

2qwhcw4.jpg

15dbbz4.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Α μωρή Pro-ίλα, το δουλεύεις το software..

Δε μας κάνεις κανένα για το Μη σου Νύχι λέω γω..

Υ.Γ: Όταν την παρομοίαζα με τη Ντόρα παλιότερα δε γούσταρε, συνεπώς φαντάζομαι θα έχει τα ίδια συναισθήματα. =/
Υ.Γ2: Νύχι βουνό. O.O

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...