*nenya* Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Α μωρή Pro-ίλα, το δουλεύεις το software.. Δε μας κάνεις κανένα για το Μη σου Νύχι λέω γω.. βαριέμαι, τα υπόλοιπα μόνη σου. Καλά νύχια εύχομαι!!
Adon1s Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Thanks κοριτσι για pc οντως ειχα ρεντα Αν επισης η επιχειρηση ειναι στην Αθήνα και δη προς Πειραια μεριά , με ιστορικό υποβαθρο θα ταιριαζε και το "ΜουΝυχια" . Μουνιχία λεγόταν στην αρχαιότητα το Μικρολίμανο στον Πειραιά.
Lanike71 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Fail Nail? Εντάξει πλάκα κάνω.Εμένα μου φάνηκε καλύτερο το Νύχι Βουνό.
LiquidTroll Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Koritsi_Gia_PC , αν σου πληρώσω όλες τις συνεδρίες , κάθε εβδομάδα θα πηγαίνεις σε έναν καλό ψυχίατρο που ξέρω? Όσο για το ότι νάναι νήμα που άνοιξες , για άλλη μια φορά , και τα επικα , σουρεαλιστικά , παραλληρηματικά μυνήματα που γράφεις , που μόνο εσύ και ένας άνθρωπος με προχωρημένη σχιζοφρένεια καταλαβαίνει , τι να σου απαντήσω τώρα..... 1. νυχάκερ 2. Γιατρός των νυχιών 3. .....δεν μου ρχεται άλλο....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 XAAXAXAXAXAXAXAXAXOn a fuckin' roll. Υ.Γ: Τύπε ναι, θα πηγαίνω αν πληρώσεις. Θα χαρώ αν με υποστεί μια ψυχή παραπάνω live. Από αυτά που πρότεινες, το τρίτο το καλύτερο.
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ραντεβου στα νυχαδικα (αγωνιστικό) κατα το... ααα;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 pa0ki έσκισαν και τα τρία.Το θέμα είναι πως ήδη παρουσίασα τις ιδέες, μαζί με 2-3 δικές μου.Επέλεξαν το Νychanalysis που το σκέφτηκα μετά το ποστ του φαν μου. <3 Υ.Γ: Το "Αν έχεις νύχι, διάβαινε.." και το "Μη σου νύχι" ήταν τα δικά μου favourite πάντως. Και τα e-Nail / Nail-ον, πραγματικά πιασάρικα και neat. Το project της βάπτισης του μαγαζιού για τη στέγαση μιας ακόμη επαγγελματία που θα πάει τούτη τη χώρα ακόμη πιο μπροστά με το κοινωνικό της έργο.. έφτασε επίσημα στο τέλος του. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα